Psikoloji öğrencileri, mezunları ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Psikologda var fakat doğrudan randevu alınmıyor,psikiyatri yönlendiriyor,ssk var ise var diye biliyorum ücret ödemezsin.

Teşekkür ederim çok incesiniz .

Yoo klinik psikolog olma şartı yok. Lisans mezunu arkadaşlarım Kpss'yle atanıp hastanelerde çalışmaya başladılar. Ben de psikologum. Terapi yapabilme için klinik psikolog olma şartı var.

Konu sahibi size gelince, dediğiniz kadar kolay olmayacaktır. Tam gün okuma şartı var zaten yani nasıl yetiştireceksiniz meslek devam ediyorken, onu geçtim ünvan değiştirme, başlama falan bunlar kolay şeyler değil. Okuyabilirsiniz ancak iyice araştırıp soruşturmadan atılmamanızı tavsiye ederim.

Yorumların hepsini okudum.Siz kendinize güvenmeseniz bu konuyu zaten açmazdınız o yüzden psikoloji bitirmeyi atomu parçalamak gibi lanse eden arkadaşa aldırmayın lütfen..
Bana da çoook yapamazsın edemezsin diyen olmuştu. 32’ye girmek üzereyim,bu sene üniversiteye başladım ve okuduğum bölüme birincilikle girdim,çocuklarım da var üstelik ve gayet güzel oldu..
Siz de söylemişsiniz,bu işin zorluğu,kasveti, tasası içindekini bağlar,insanlara ne oluyor anlamıyorum ben..
Tebrik ederim başarılar dilerim

Son düzenleme:
hastanede çalışmak için klınık yuksek yapmanızza gerek yok . ben devlet memuruyum ve psikoloji mezunuyum . meslek yasamız maalesef yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…