Psikoloğumun söyledikleri

gerçekten nefret ediyor. yer yön kavramım yok. 15 dakikalık yolu 2 saatte aldığımı bilirim. ama bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum

Bence esinizle konusun. Sen bana bu akdar cok mudahele ettigin icin surekli beni yonlendirmeye calistigin icin ben kendimi kaybettim baska birine donustum kendime olan guvenim azaldi. Evet evliyiz ama ayri ayri bireyleriz
Biraz oluruma birak beni falan deyin.

aynen safsın ve eşin bu saflığını, iyi niyetini suistimal ediyor.

bu sevgi değil.

Yok hiç korkmuyorum.
İşten yarın bi işim var diye tek günlük izin alıyorum.
Sabahtan gidiyorum, gece dönüyorum.
Tabiki eşimin haberi var gittiğimden.
Ama ben herkese her şeyi söylemenin doğru olmadığını düşünüyorum.
Mesela orda annem aradı napıyosun ne ediyosun. Dışardayım bi işim vardı falan filan konuşuyorum.
Tek tek şunun için şuraya geldim falan desem ohoo, her kafadan bi ses.
Biri der ne gerek var, biri der başına bi iş gelir, biri der boş para harcama şu bu amann.
Ankaraya sınavlara gittiğimde de tek gidiyordum.
Sadece soruyorum hangi semt adres ne. Sonra sora sora bağdat bulunur.
Hiç kayıp da olmadım yani.
Bence denemelisin, kendi ayakları üstünde durabilmek, kendin bi işlerin üstesinden gelmek harika bir duygu :)

mesleğiniz ne bilmiyorum ama psikoloğumdan çok daha güzel yorum yaptınız. sizinle tanışmak istiyorum.

gerçekten nefret ediyor. yer yön kavramım yok. 15 dakikalık yolu 2 saatte aldığımı bilirim. ama bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum
ben istanbul'da 13 yıl yaşadım. çooook yanlış arabaya bindim. her durakta yol sordum. kendi evimi bulamayıp ağladığım bile oldu.
her insan farklıdır. senin yön duygun kötüdür ama başka bir özelliğin üstündür.

seni olduğun gibi kabul etmeyen eşine iyi bir ders verme zamanı gelmiş.

Kendinizi aciz gösteren siz olmuşsunuz bence...hep ona bağımlı yaşamak zorunda gibi hissettirmissiniz ayağına dolanan küçük bir çocuk gi
Sen kocana bu kadar bağlı ve bağımlıyken nasıl 8 ay yurt dışına gidiyor? İlginç.
Gercekten sizi nasil bırakıp gitti?

Sen de herseyi esine anlatma. Bindiğin otobus, indiğin durak vs vs bunlar çok gereksiz ki. Günde on mesaj nedir, Ailene yalnız salmiyor uzerlermis o bir esir bulmuş kendine sindirmis seni umarım kendine gelirsin

yani yanlış karşıya geçtiyseniz ne olmuş ki? sora sora doğru karşıya geçersiniz. Ben bi yol tarifi için kaç kere kaç kişiye sordugumu bilirim yanlış anlıyorum hep. Ama bu benim gün içinde aniden bi kararla otobüs terminaline gidip ordan ilk kalkan otobüsle şehirlere gezmeye gidip bir iki hafta sonra dönememe engel degil. Cesaret gerekiyor ama hata yapmaktan korkmamak bence en önemlisi.

ahahaha hayatta eşime böyle söylemem :))) hayali bile beni kopardı gülmekten :) eşime bunu söylesem herhalde büyük bi kavga çıkar. benbüyük kavgalarda resmen gribe yakalanmış gibi yatak döşek hasta oluyorum. ama psikoloğumu değiştirme fikrine sıcak bakmaya başladım.

ya aslında erkek olmasını şu sebepten istemiyor, bir erkek bebek kaybetmiş bir kadının duygularından anlamazmış. o yüzden yaşı büyük olgun bir kadın psikolog olması gerekiyormuş. kendisi de sağlıkçı aslında, cinsiyetçi biri değil. kadın doğum uzmanım erkek ve benim tercih ettiğim kişi.

Elbette

Google Playden google maps yazın indirin

Gideceğiniz yerin adını yazın, sağ altta yol tarifi çıkıyor ona tıklayın

harika . demek ki eşim de böyle biliyor hangi otobüs nerden saat kaçta kalkıyor vb. bana da anlatsa ya böyle böyle diye. teşekkür ederim misschery. seviyorum seni

Ama kardeşcim senin kendi sağlığın hakkında bir fikrin, isteğin yok mu ? Var. Var ama eşine göre en önemlisi kendi fikirleri, konu senin sağlığın dahi olsa senin fikirlerine önem vermiyor, adam sanki tövbe haşa Allah , sadece kendisi her şeyin en iyisini biliyor sen de bir kulsun tövbeee.

Kendi isteğini yap. Kadına gittim beğenmedim, paramla b.k yemek istemiyorum, konuşmanı çekecek halim yok abicim

de geç hiç zor değil.

çok başarılı bir öğretmenim. öğrencilerimle aram da çok iyidir o konuda bi şüpheniz olmasın. biraz fazla yufka yürekli olduğum için istismar edildiğim doğrudur not konusunda ama disiplinli biriyim.

Eşin hangi komşu iyi hangisi kötü nasıl anlayabiliyor acaba sordun mu. Hep haklı mı çıkıyor bütün konularda Emin'im değildir sende onun hatalarını yüzüne vur kendi tecrübelerine güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…