Psikoloğumun söyledikleri

ay gerçekten çok yol katettim bu zamanda. Yine tek başına değil elbette babamdan da çok destek aldım. Esim gider gitmez ailem yanima taşındı. Onları gönderdim ve 3 aydır tek yaşıyorum. Her işimi halletmeye çalışıyorum. Çok zor oluyor ama şükürler olsun daha olumsuz bir şey yaşamadım.

Tamam açıklamayla anlasilir hale geldi.şöyle soyleyim sende değil sesinde problem var geldi.mukemmeletci ve kontrol hastasi bence .seviyorum ayağına sana müdahale ediyor ve senin yerine senin hayatını o yaşıyor.sen ilgiden sevgiden sanıyorsun ama bence kontrol takintisi var bence

mükemmel bir yorum yapmışsınız. Ben de hep bundan şikayet ediyorum genelde. Gidip kendi köyünden bi kız alsaydın benim çalışmama bile izin vermedi zorla evden babamın evine kaçıp atandım. Sonra kabullenmek zorunda kaldı.

Valla hiçbir alakası yok

Ben eyvallahı olmayan güçlü kadınlar kategorisindeyim

Hayran olan çok oluyor ama iş ciddiye binince eşit olmak isteyen, işi gücü kazancı yerinde eğitimli, sosyal bir kadındansa bu yönlerden muhtaç kadınlara yöneliyorlar

Erkekler denk/eşit kadın istemiyor g.tleri yemiyor çünkü. Denk kadını sindirebilecek, tam özgüvenli erkek çok çok az

Tüm dünya sizin psikoloğun tersi öğüt veriyor: erkeğin ilgisini çekmek için muhtaç değilseniz bile, zayıf/muhtaç pozlarına girin erkeğe kendini herkül gibi hissettirin

Psikoloğunuz saçmalıyor bence kocanızın içdünyasını anlayamamış. Kocanız bağımlı kadın seviyor, bu şekil ilişki sevmese size baba ya da her şeyi bilen otorite şeklinde davranmazdı.

Yukarda yazdığım gibi bence yanlış ve tüketici bir ilişki şekli. 30 yıl sonra eşiniz öldü diyelim, siz fatura yatırmayı bile bilmiceksiniz, evin hiçbir işini yapamicaksınız. Bir an önce bireyliğinizi kazanın derim.

Gerçekten çok ilginç bir ilişkiniz var.
MissCherryBlossom yazmış. Aynen. Ben de babalara benzettim
yani hani yeni ergenliğe girdiğimiz zamanlarda derlerdi ya şunu yap sunu yapma.
Ben çok sıkıldım bu ilişkiden. Sen sıkılmıyor musun?
Yani eşinin baskılamasını geçtim sanki sen de yapı olarak böylesin.
Yani hiç bir iş yapmaya hevesin yok, öğrenme isteğin yok gibi.
Yoksa insan demez mi bi şunu yapayım, şuraya gideyim, şunu öğreneyim.
Bir de öğretmensin sanırım, en çok buna şaşırdım.
Çalışan insan profili bu değil ki.

Hersey tamam da....esin bu hatani nasil kabul etmedi ...yani olabilir insanlik hali benim de yollarla aram iyi degildir...ama bu bir hata degil...psikologun dedigine deginmiyorum bile...degistirsen mi ne yapsan...?

simdi bebek surecine gireceğim . Değiştiremem aynı şeyleri başka psikologa anlatmaya üşeniyorum. Her gün yanlış otobüse binip kayboldugum için artik taştı ve patladi

teşekkür ederim yorumun için. Aynen boyle yapıyorum. Ancak benim sorunum şu eşimle bi sorun yaşayınca saatlerce içe kapanıp yemeden içmeden kesiliyorum. Gormezden gelemiyorum. Onunla barışana kadar yemeden içmeden kesiliyorum. Ben güçlü duramıyorum. Sanki tutunacak dalim kalmamış gibi dibe çöküyorum.

Bi de psikolog dedi ki, boyle devam ederse aldatilman yakindir. Şimdiye kadar nasıl aldatilmadin hayret ded
Bunu diyen psikoloğa gitmeyin bir daha. Siz oraya psikolojiniz düzenlesin diye gidiyorsunuz, daha fazla bozulup, paranoyak olasınız diye değil.
Otobüsü karıştırdım tarzı ufak hatalarınızı eşinize anlatmayın bence ve bazı şeyler için eşinize danışmadan başarmayı deneyin, binmeniz gereken otobüs ve numarasini netten bakın mesela, eşinize sormak yerine.

ben de boyle düşünüyorum maalesef. Ama psikologla çok yavaş ilerliyoruz. O yüzden buraya yazdım. Burda yazan her şeyi okuyup bi yol almak istiyorum.

ben de boyle düşünüyorum maalesef. Ama psikologla çok yavaş ilerliyoruz. O yüzden buraya yazdım. Burda yazan her şeyi okuyup bi yol almak istiyorum.

Psikolog değiştirin derim
Sen de aldatılcaksın şeklindeki garip yorumlar yapan biriyle görüşmeyin çizgiyi aşmış

Bebek konusunu ertelesen nasıl olur? Eşin tek büyümüş ....belki zamaninda kendi yanlizliginda hissettiklerini seni kontrol ederek kapatmaya calisiyor ...bu konuda ona en bastan izin vermişsin çünkü kendine güvenin yok bu güven olayını yeni bir psikolog bulup çözüme kavuştur .Ben de biraz öz güven eksikliği vardı Korkaklik (cinsel istismar yasadim)vs o yüzden dışarı tek çıkmaya korktum çıkmadım ...terapi aldım şimdi daha iyiyim.

Bence burdaki.en masum konu bindiğin otobüsü karıştırman. Bu herkesin başına gelebilir.

Mesela ben avm ye gideyim diye dalgınlıkla havalimanına gitmiş insanım.
Ama gün içinde bir işim olduğunda atlayıp uçağa istanbula gidip, bi ton metro şu bu değişip akşam tekrar atlayıp uçağa evime geldiğim oluyor. Ve bunu ne annem, ne babam, ne kardeslerim duyuyor.

Eğer sen bu durumdan kurtulmak istiyorsan ve eşin yüzünden yapamıyorsan, olmadığı zamanı güzel değerlendir. Ve ola ki hatalar yaparsan eşine anlatma tek tek. Gittim geldim, yaptım ettim şeklinde anlat.

Ve ben psikoloğuna şu konuda katıldım. Başaramadığın için adam küsmüş 2 gündür. Yani aldatılma olarak düşünmesem de, sanki adam da başarmanı, kendi ayakların üzerinde durmanı istiyor. Yoksa niye küssün.

gerçekten haklısınız. beni tanımış olsanız eşime hak verirsiniz. kendime çok kızıyorum çok geç kaldım bir çok şey için. teşekkür ederim yorum için. gerçekten küçük yaşta sevgili olduk. tanıştığımızda 21 yaşındaydım. okuldan eve evden okula bi hayat ve hiç kendime başıma bir atılımda bulunmadım.

Bi de psikolog dedi ki, boyle devam ederse aldatilman yakindir. Şimdiye kadar nasıl aldatilmadin hayret dedi.

Lütfen bu tarz negatif cumleler kurabilen, komsu teyze tadında 'gaza getirme' yontemini kullanabilen, ozguveninizi yipratabilecek su psikolog musveddesine bir daha gitmeyin. Verdiginiz paraya da yazik. Egitimini yarim mi almis nedir. Sinirlendim valla. Psikiyatriste gidin, en azindan bilimsel cercevede terapi yapar.
Edit: psikolog erkek mi bir de cok merak ettim?

Ben boyle koca isterdim valla.adam sahiplenmis voltran gibi kurtarici.ben yeminle boyle esim olmasini cok isterdim.
O sizi kucuk cocugu gibi koruyor ben oyle anladim

özgüveni olmayan sürekli her yaptığı işi eline yüzüne bulaştıran sonra da kocasından bir gün 24 saat sürekli azar işiten biri olamazsınız sanırım. kafese kapatılmış bir kuş gibiyim. ne kurslara gidebiliyorum ne tek başıma bi aktiviteye katılabiliyorum sürekli mudahele eden ve kızan bir kocam var. sürekli kavga ediyruz. sebep de benim saçmalıklarım beceriksizliğim verdiğim gereksiz kararlar oluyor

Katılıyorum
O pisssskolog yerine verin 200 törkiş liralık viziteyi bana terapinin kralını yaparım

seninde isine gelmis esinde suc yok 8 yasindaki kizima bile soylesem sunu yap bunu yap diye tepki veriyor herseyine karisamayacagim yonunde psikolog seni suclamis kocan bunca yil sana nasil katlandi diye

Yanlış otobüse bindin diye küsmesi ne saçma. Sen hep mi böyleydin? Eşin de bu halinden nefret ediyor ve hata yapmana fırsat vermemek için otobüse binmene bile izin vermiyor. Bu halinden nefret ediyor. Ama o böyle davrandıkça daha da kötü olacak. Gerçekten ilginçsiniz :)

bayan psikolog. bilemedim şimdi herkes aynı şeyi söylüyor. eşim erkek psikologa da izin vermiyor. 8 aydır gidiyorum değiştirebilir miyim ki ? tüp bebek sürecine gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…