Psikoloğumun söyledikleri

Fatura psikologa kesilmiş ama haklı olduğu noktaları atlamayin derim...

Psikolog hakli evet. Üslup olarak hatalı görüyor herkes. Düşündükçe bie çok konuda ben de psikoloğun bana haksızlık yaptığını düşünmeye başladım.

tesekkur ederim.

sosyoloji mezunu. aile danışmanı.
Belli zaten öyle olduğu. Böyle insanlara psikolog diye gitmeyin lütfen yanlış yönlendirme yapabiliyorlar ruh sağlığı beden sağlığı kadar önemli. Aile danışmanlığı sertifikası 1 ayda alınan bişey 4 yıllık psikoloji bilgisi yerini tutmaz.

Aynen.
Yaşam koçu, aile danışmanı vb psikolog olmayanların hepsi ağzı iyi laf yapan şarlatan takımı.

Walla buradaki yorumlara göre psikolog neden değiştiriyorsunuz anlamadım. Hepimiz biraz aklı olsa kendisi kullanacak insanlarız buradaki yorumlara çok takılmayın is psikologla devam edin derim ayrıca İstanbul'da otobüs durakları ve numaralarını gösteren aplikasyon kullanın her sorununuzu eşinize yansıtmayın

Polemige girmek istemiyorum ama buradaki yorumlara takilmayacaksa sizin yorumunuzu da takmamasi gerekiyor arkadasin oyle degil mi?
Sonucta kimse kimseye zorla birsey yaptirmiyor , herkes fikir paylasiminda bulunuyor ayrica konu sahibi psikologa gitmiyormus , sosyoloji mezunu bir yasam kocuna gidiyormus , herkes ona gercek bir psikologa gitmesini tavsiye etti zira kendisinin uzman birinin yardimina ihtiyaci var , sadece ilk mesaji degil yorumlardaki mesajlari da okursaniz gorursunuz konu sahibinin yardima ihtiyaci oldugunu
Sorun sadece yanlis otobuse binmek olsa keske

bu nası psikolog ya.

gitmeyin daha iyi.

terapi yapan bir psikiyatr a gidin. en azından böyle kaynana gibi konuşmaz. etik bir dili olur insanın yani en azından.

Aslında burdaki görüşler benim psikoloğu bırakmadaki sebebim oldu. Çünkü sadece bu cümlesi değil. Eşin seni neden seviyor düşündun mu hic sana acıyor olabilir mi gibi cümleleri de vardı. Sonraki seanslarda söyledi eşin hayatındaki en sağlam tas diye.

Söylediklerinde haklılık payı var elbette ancak bunları duymak için bu kadar masrafa gerek yokmuş. Burda da aynı şeyleri söylediniz bana.

Ama çözüm yok işte. Hala arpa boyu yol alamadım. Çok uğraşıyorum çok bedel ödüyorum ama yok yok yok . Esim hala kızmaya devam ediyor.

Sevgili konu sahibi duzgun isinin ehli bir psikolog bulun inanin cok faydasi olacak size , sizim asagilanmaya degil destege ve ozguvene ihtiyaciniz var , hicbir psikolog size bu sekilde yaklasmaz emin olun , burada psikolog bir arkadas var Astoria size belki onerebilecegi psikolog olabilir , uzman birnin yardimiyla sizin sorunlarinizi cozeceginize inaniyorum ben

teşekkür ederim. Benim acilen bi çözüm yolu bulmam lazim eşimin gelmesine hem az kaldı hem de anne olmak istiyorum artik.

PSİKOLOĞUN SÖYLEDİĞİNE ŞAŞIRMADIM ŞÖYLE Kİ BEN EŞİMDEN BOŞANDIM BENİ HASTALANDIĞIM İÇİN TERKETTİ VE BEN BU SÜRECİ ATLATABİLMEK İÇİN PSİKOLOĞA GİDİYORDUM yarım sene gittim sonra ben psikoloğuma hayatımda biri olsun istiyorum evlenmek istiyorum falan demiştim, birgün babamla psikolpğun ofisinde otururken PSİKOLOG(kadın) babama dedi ki kızınız evlense bile watsaptan başla erkeklerle yazışabilir BENİM ağzım açık kaldı şok oldum eşekten düşmüşe döndüm HALBUKİ geçmişte ALLAH ŞAHİT evliliğimde eşim dışındà hiçbir yabancı erkekle en ufak iletişim kurmadım derhal psikoloğu bıraktım ona uzunca bir mesaj yazdım ve hakkımı helal etmediğimi söyledim. PSİKOLOĞUNUZUN sizé söylediğine gelince sizi küçümsemiş belki kıskandı belki çok kibirli biri ama gerçekten sizi çok küçümsemiş hakaret gibi bişey bu yaptığı..

Konu sahibi isterse öneririm elbette, yaşadığı şehre bağlı tabi. Her şehir için bilgim yok.

zaten en büyük sorunum bu benim. Biru bana hakaret ettiğinde anlamıyorum ve anlamadığım için tepki veremiyorum. Anlasam da tepki veremiyorum gerçi o da ayrı konu.

Ama çözeceğim bu sorunları inşallah.

26 yaşımdayım ve çocukluğumdan beri böyleyim buna biraz tezat olacak ama ben özgüvenli ve kendimden emin bi yapım var ezik ezik duran bi insan değilim toplumda.Ama buna rağmen bana hakaret edenlere laf sokanlara hiç o anda cevap veremiyorum donup kalıyorum hazırcevap değilim sonra içimden şöyle deseydim şöyle bozsaydım tüh diye kendimi yiyorum ama iş işten geçmiş oluyor yıllardır düzelemedim gerçekten çaresini bilmiyorum ümitli değilim

ben de kesinlikle ezik durmuyorum. Çoğu kişi çekinir benimle görüşmekten. Herkesle muhatap olmuyorum çünkü. Çok az kişinin evine girer çıkarım. Ama kalabalık kadın toplantılarında falan genelde yaşıyorum bu tarz şeyleri. Eve gelince dank ediyor bu ne demek istemişti diye.. Ozaman anlıyorum bana laf söylemiş hakaret etmiş. Çözüm olarak da bir daha muhatap olmamayı tercih ediyorum.

şimdi aklıma geldi mesela bi kuzenim bize geldiğinde ben onlara gittiğimde falan beni görmezden geliyordu sıkça bende çok üzülüyordum sonra akıllandım bana nasıl muamele ediyorsa aynısıyla davranıyorum ona ve evet genel olarak insan ilişkilerinde senin dediğin gibi muhatap olmamayı iletişimi kesmeyi tercih ediyorum bu gibi insanlarla çünkü bi prensibim var o da bir delikten iki defa ısırılmamak bazılarına 1 iyi niyet 2 iyi niyet gösterip şans veriyorum hala aynıysa bitmiştir benim için siliyorum ruh sağlığım ve üzülmemem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…