Psikoloğum seanslarımı sildi

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.544
1.513
83
İki yılı aşkın zamandır terapi alıyorum özel bir psikologdan çok yol katettik.
Son 6 aydır tavırlarının ses tonunun değiştiğini fark ettim bir iki defa söyledim rahatsız olduğumu terapinin gerektirdiği bu gibi bir şeyler dedi.

Sondan önceki seansta bi konuda karşılıklı konuşmamızda o kadar gergin bi ortam oluştu ki sinirdennağlamaya başladım.
Hep dediğim şey vardı uzun uzun bir şey anlatmayın. “Terapi esnasında uzun uzun 5 10 dk anlamam gereken teknik şeyler anlatıyorsunuz bi süre sonra algılamamaya başlıyorum “ dedim

Son seansta tam olarak bunu yaptı ses tonu da yine yükseldi. Ara vermek istiyorum seansa bi süre dedim anlattım amacım bir ay gibi ara vermekti komple tüm seans randevularımı silmiş.

Tavrı da çok kötüydü. Mesaj yazmış sosyal medya dan cevapladım sonra attığı mesajı silmiş.

Önemi yok siz beni anlamadınız dedim mesela
Önemi var ithamlarına cevap veriyorum dedi. Aşırı kızgın bi tavrı vardı

Benim bildiğim terapist nötr olur ne olumlu ne olumsuz tavır takınmaz.

3 yıllık çalışmamız çöp oldu yeni birine gitmeye kalksam her şeyi sıfırdan almam lazım.
Ona gidemem artık olmaz
Çok üzüldüm ya ataklarım tutuyor ilaçla geçiştiriyorum.

Psikolog bile bana dayanamadı diyorum parayla aldığım hizmet bile yetmedi.

Seansları silmekten ziyade sonuçta o kişinin de işi bu. Boşluğu doldurup gelir gideri döndürmek zorunda. Size göre ara vermek bu.
Tavrı için bir şey diyemem. Ama terapi emek çaba isteyen bir durum. Yormadan canın yanmadan davranış değişikliğine gitmeden sonuç almak zor.
Baştan başlayacağım diye düşünme. 2 yıl da elbette yol kat etmişsindir. Belki tekrar anlatırken farklı noktalara değineceksin.

Ama siz de işini yaptırmıyormuşsunuz. Telepatik terapi mi yapacaktı konuşmadan? 5-10 dk'dan fazla konuşunca anlamıyorsanız problem var bir nöroloğa vs gittiniz mi?

Belki başka bir psikoloğa gidebilirsiniz bence yararlı olabilir. Veya yararlı olan kişinin o olduğunu düşünüyorsanız tekrar yazıp durumu aciklamalisiniz bence yani tekrar baslamak istediğinizde tekrar yazın bence. Size sinirlendiğini düşünüyorsunuz ama belki yanlış anlamışsınızdır. Tam olarak neden bozustunuz yani ne dedi? Belki sizin alinganliginiz veya yanlış anlamanız olabilir gibi geldi. Seansları silmesi sizi tamamen silmesi anlamına gelmez bence.

Son 6 aydır tavırlarının ses tonunun değiştiğini fark ettim bir iki defa söyledim rahatsız olduğumu terapinin gerektirdiği bu gibi bir şeyler dedi.
6 aydır varmış bu durum. Sizin için daha iyi olmuştur belki de öyle düşünün. Bir başkasıyla daha iyi iletişim kurabilirsiniz denemeden bilemezsiniz.

Daha kendi olumsuz durumlarla nasıl mücadele edeceğini bilmeyen adamdan terapist olmazmış zaten. Tüm emeklerim gitti diye düşünme,kafa yapina uyan yeni bir psikolog bul. Süper Mario değil ki bu oyundan atildin sifirlansin:) önceki terapide konuştuklarınizi, cozduklerinizi,ödevlerinizi,kat ettiğiniz aşamaları falan anlatırsınız,bir süre sonra yine yolunuzu bulursunuz.
Çoğu insan artık verim almadığı terapistini değiştiriyor, olumsuz düşünme bence. Daha bile iyi olmuş olabilir böylesi

Ben sıradaki seansımı iptal ettirmek için aradım zaten mağduriyet söz konusu değil hemen bekleyen birini alır.

randevularını yeni gün ve saatler belirleyebilmek adına silmiştir. sen ne zaman tekrar gideceksen yeniden, sıfırdan randevu alabilirsin. yani senden kalan boşluğu başkalarıyla doldurmak zorunda.

uzun uzun bişey anlatmayın nedir allah aşkına ayrıca? anlatması, açıklaması gerekiyorsa açıklayacak ve gerekirse bir saat sürecek, anlaman, dinlemen gerekiyorsa sen de anlayıp dinlemelisin.

bence aşırı zihin okuma yapıyorsun ve alıngansın.

neyse sonuç olarak anlaşamıyorsan anlaşamıyorsundur. başkasına gitmen gerekir.

Sıfırlanmadı elbet ama iki sene her hafta gittim sonra ili haftaya düşürdüm. Yüzlerce şey anlatmışımdır artık bitmeli anlattığımda diğer olaylarla bağlantı kurup çalışıyordu(k). Valla elim ayağım gitmiş gibi hissediyorum. Ne baştan anlatacak gücüm ne isteğim var

sanırım hiç terapi almamışsınız özellikle bir çalışma yapıldığında atıyorum emdr algılarınız kapanıyor

. Uzun uzun anlatmayın demem gayet normal algılamadığımı adı gibi bildiği halde yapıyor 10 dk lık konuşmasında 2. Dk da ben dağılıyorum sonra ne dedi neyi kaçırdım neden anlamadım diye kriz oluyor

Son 6 aydır önceki senelerdeki sakinliği yok çalışmaları en başta anlamadım yapamadım o zaman bile daha anlayışlı idi şimdi sesi yükseliyor. Bir de insanın aurasından ifadelerinden ses tonundan oturmasından bile anlaşılıyor. Son zamanlarda seansa giderken bile stre soluyordum aman kızmasın vs diye

daha önce terapi alıp almamakla alakası yok, senin algılarınla alakası var konunun.
o zaman bu başka bir sorun. 2. dk'dan sonra anlamıyorsan beyninde başka bir sorun var demektir.
normal değil çünkü.

Nasıl ya kim alışverş yaptığı marketin tedavi olduğu hastanenin gelir giderinin sorumluluğunda bize ne ki gelirinden giderinden
Ayrıca işi bu!
Gelir gider hesabına takılı kalıcaksa düz memur olsun aylık geliri belli olsun

Böyle hissediyorsanız faydası olmazdı zaten. Terapiler koşulsuz kabul edildigimiz görüşmelerdir. Su an yorgun hissetmenizi anlıyorum biraz dinlenin sonra yeniden bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…