psikologa gidenlerr :((

psikiyatr değil de psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim fakat devlette mevcut değil bir tane oluyor ona da psikiyatr sevkediyor ki emin olun sizi sevketmezler ...

bende bursadayım şahin uçarın adını duydum ona gitmeyi düşünüyorum..fayda görmeyi arzuluyorum..kaygı bozukluklarım tavan yaptı zira..gebelik düşünüyorum bir de..

olamadım bir türlü ( kendimi cok sorguluyorum

Allah yardımcınız olsun sağ olun

özel mesajla konusmak istiyorum kk da,
bir derdim var a yazmaktan ziyade..
zaten yine konu acarım ama bırılerıyle konusmaya ıhtıyacım var
Ben de psikologa gidiyorum ozel merkeze 1.5 saat kadar konusuyoruz ben dinlerim seni ozelden yazabilirsin canım benim de cok ihtiyacım var

Yani sonuç olarak devlet hastanelerindeki psikologlar ilgilenmiyor. Maddi durum el veriyorsa özel klinik tercih etmek lazım Peki İstanbulda önerebileceğiniz klinik/psikolog var mı?

Ben pek bilmiyorum açıkçası.. Ama forumda bilenler vardır mutlaka
Gittim devlete ve ilaç verip gönderdi uyuyamadım geceleri zaten takıntı problemim var uyuyamıyınca iyice taktım kill almak isterken kilo verdim bu defa kiloma daha çok taktım ve dozajıda fazla verdi zaten bünye zayıf anlıyacagın gerekirse ayda bir kez git haftada bir kez gitcegine özele ama özele git onlar beyinde çözüyo işi devlet ilaçla uyuşturyo hareketlerim bakışlarım bile degişmişti ilaçla

Biraz konu dışı olacak ama benimde kilo alma problemim var. İştah şurupları, yatmadan önce makarna felan denemediğim şey kalmamıştı. Ama ekmek gerçekten kilo aldırıyormuş. Her akşam yatmadan önce ekmek arası birşeyler yapıyorum. İşe yaradı.

ben devlete gidiyorum memnunum valla .iyi oluyor özeller resmen para tuzagı saatine 150 tl istediler sordum da oha dedim yani.bir de kişisel gelişim kitapalrını okuyun uğur koşarın kitapları favorimdir

arkadaşlar ben psikoloğa gidiyorum . psikoterapi yapıyor aynı zamanda ilaç da alıyorum. psikoterapide psikolog çok az konuşuyor. önemli olan senin aklına gelenleri söylemek. ben iki aydır gidiyorum ve değişikliği hissediyorum. ama psikoterapiyi her psikolog yapmıyor. eğitim alanlar yapabilir sadece. özele gidecekseniz psikoterapi yapıyor mu onu sorun. devlette maalesef pek sonuç alınamıyor çünkü özelde 1 saat konuşuyorsun ama devlette doktor sana o kadar zaman ayıramaz.

eskiden ne yapalardı??? psikolog diye bi kavram da yoktu.. acaba moda mı yoksa cağımızın sorunumu??

teknoloji geliştikçe, hayat sartları daha iyi oldukça psikolojik sorunlar çoğalıyor mu yok sa bizler mi abartıyoruz kendi adıma merak ediyorum doğrusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…