devlette yok mu devlet nasıl olur ?B'nde gitmk istyrm Aynn maddi düzelsek ilk işim gitmk .bilmyrm ki .onlar sorar zatn açılırsın .seanslı olunca biraz tuzlu olur.
dinleyip çare olacak mı, o ilaçlar daha cok uyku getırmıyor mu var onlardan dolapta ilac iiçin gideceksem..Devlette pek bişey anlatilmiyo bildiğim kadarıyla ilac yazip gonderiyolar bi yakınım gitmişti. Özelde anlatirsin dinlerler ama pahalı olur biraz..
aynen benım de cok ihtiyacım var konusmaya..Devlette psikiyatri bölümüne gidebiliyrsyn gerek görürse o psikolağa sevk ediyor yazması lazım.ama saçma işte B'nde gittim ilaç yazdı dedimki psikolağa yollayın konuşarak lazım boşa ilaç olmasın yok dedi sinir oldum
Canim o anca özel de olyr devlettekiler pek dinlemiyo ilaç veriyolar bi ay sonra gel diyolar. Anlat buralara biz dinleriz :)dinleyip çare olacak mı, o ilaçlar daha cok uyku getırmıyor mu var onlardan dolapta ilac iiçin gideceksem..
bana daha cok cümleler o konusma falan gerek
biriyle sohbet etsem anlatsam derdimi nasıl rahatlardım......
anlatırken agladın mı mesela ?Ben psikiyatriste gittim. Ne kadar ödedim hatırlamıyorum sanırım 35 TL falandı ki normal muayene daha pahalı SGK 'm olduğu için o kadar. Keşke daha önce gitseymişim dedim. 2 ev arkadaşımda ona gitti. Onlar memnun kalınca bende gittim. Bütün içimde ne varsa kimseye anlatamadığım anlattım çokda güzel rahatlamıştım.
özel mesajla konusmak istiyorum kk da,Canim o anca özel de olyr devlettekiler pek dinlemiyo ilaç veriyolar bi ay sonra gel diyolar. Anlat buralara biz dinleriz :)
ne güzel kendinin psikologu olmussun.. ben devlet düsünüyordum ama öyleyse bilemedimHem ailevi hem ask hayatim tarafından yenilince soluğu psikologda aldim defalarca. Benimki devletti tavsiye etmiyorum ilgilenilmiyor. Gelen sürüyle kişi var kapida kuyruk.. Nasil ilgilenecek ? O yüzden kendi kendimin psikologu olup kendinin elinden tuttum. Duzelmeseydim özele gidecektim. Sana tavsiyem durumun varsa özele git. Seni asla yargilamayacak birine anlatip rahatlaması bile yeter. Bana da anlatabilirsin dinlemeyi severim =)
ne güzel kendinin psikologu olmussun.. ben devlet düsünüyordum ama öyleyse bilemedim
cok dogru.. evde var birkaç ilaç depresan falan ama hiç kullanmadım uyku yapar düzenimi bozar diye.. özelden de cekiniyorum istediigim verimi alamazsam diye.. ama fayda görecegımı bılsem gıderımDurumun yoksa devlete git ama dediğim gibi tam bir ilgi iistiyorsan özele git ve psikiyatr a yonlendirirse ki devlette mutlaka yonlendiriyorlar vereceği o iğrenç ilaclari kullanma. Uyusuturup morona donduruyor. Ben o kutu kutu ilaclari çöpe atip eeh yeter be baslarim boyle ilaca dedikten sonra kendimin psikoloğu oldum. Zor degil inan.
psikolaga gittiniz mi, ne tür sorular soruyor, derdinize nasıl yaklaşıyor, o işi yaptıgı için bezmiş bir şekilde mi mesela ? benim hakkımda ne düsünür.. anlatırsam bilmiyorum cok kararsızım..
konusma süresi ne kadar oluyor devlette, özelde?
ben gitmek istiyorum ve gercekten de ihtiyacım var bunu hissediyorum
Nerde gittigin doktor srkadasimBen psikiyatriste gittim. Ne kadar ödedim hatırlamıyorum sanırım 35 TL falandı ki normal muayene daha pahalı SGK 'm olduğu için o kadar. Keşke daha önce gitseymişim dedim. 2 ev arkadaşımda ona gitti. Onlar memnun kalınca bende gittim. Bütün içimde ne varsa kimseye anlatamadığım anlattım çokda güzel rahatlamıştım.