• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloğa gidenlerden yardım lütfen

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
merhabalar
hayatımda hiç psikoloğa gitmedim
ve sanırım artık gitmem gerkiyor eşim istedi
gidenleriniz lütfen beni bilgilendirsin
ne soruyo ben anlatamam kendime anlatamıyı ağlıyorum doktora nasıl anlatcam ağlama krizine girerim
neler yaşadığınızı anlatırmısınız.
bu da bende şimdi sıkıntıya yol açtı

canım rahatol elbette ağlayacaksın doktorunun karşısında. o zaten sana müthiş bir rahatlık hissi veriyor. Bende gidiyorum sürekli ve çok da rahatım. Tabiiki anlat, o zaten senin açılmanı anlatmanı sağlar. sakın kendini kötü hissetme. En güzel tedavi şeklidir bence psikoterapi.

canım ben erenköy ruh ve sinir hastalıklarına gitmiştim bi ara
doktorumun yanındada ağladım..
o zaten seni anlıyo seni dinliyo bişiler saptıyo ve sonra açıklama yapıyo...
sen herşeyini çekinmeden anlat canım

ne sorunun var canım paylaşmak istermisin boşluktamı hissediyosun kendini hiç bişi yokken çaresizliğemi kapılıyosun

Rahat olun.. Zaten hadi başla ne sorunun var şeklinde başlamıyor görüşme,sohbet havası yaratıyor,siz bir arkadaşınızla dertleşiyomuşsunuz gibi düşünün,o sorular sorarak açıkmanızı ve anlatmanızı sağlıyor,siz sadece hissettikleriinizi ve yaşadıklarınızı olduğu gibi anlatın yeter.. Ağlamaktan çekinmeyin,herkes ağlıyabilir ..

canım rahatol elbette ağlayacaksın doktorunun karşısında. o zaten sana müthiş bir rahatlık hissi veriyor. Bende gidiyorum sürekli ve çok da rahatım. Tabiiki anlat, o zaten senin açılmanı anlatmanı sağlar. sakın kendini kötü hissetme. En güzel tedavi şeklidir bence psikoterapi.

ama ağlamaktan derdimi anlatamam ki

canım ben erenköy ruh ve sinir hastalıklarına gitmiştim bi ara
doktorumun yanındada ağladım..
o zaten seni anlıyo seni dinliyo bişiler saptıyo ve sonra açıklama yapıyo...
sen herşeyini çekinmeden anlat canım

inşallah

ne sorunun var canım paylaşmak istermisin boşluktamı hissediyosun kendini hiç bişi yokken çaresizliğemi kapılıyosun

canım ben babamı kaybettim 10 ay oldu ama ben hala kabullenemedim her an o anı yaşıyorum.. sürekli mutsuz ve sinirli bir insan oldum

Rahat olun.. Zaten hadi başla ne sorunun var şeklinde başlamıyor görüşme,sohbet havası yaratıyor,siz bir arkadaşınızla dertleşiyomuşsunuz gibi düşünün,o sorular sorarak açıkmanızı ve anlatmanızı sağlıyor,siz sadece hissettikleriinizi ve yaşadıklarınızı olduğu gibi anlatın yeter.. Ağlamaktan çekinmeyin,herkes ağlıyabilir ..

ama işte ben konu açıldığı an ağloyorum kendi kendime birine anlatıyormuş gibi konuştuğumada ağlıyorum sürekli ağlıyorum

Biz ne yapalım 8 yasından beri babasız,ağlamakla geliyorsa babamız hepimiz ağlayalım,eşiniz haklı on ay olmuş artık kendinize gelin,sizden daha kötü halde olanları düşünün ben hayal meyal hatırlıyorum okudugumu göremedi,iş sahibi oldum göremedi,ablamın düğününü göremedi ve benimde düğünüm olacak onu da göremeyecek....
Yani sizden daha kötüler var!!!!

canım bende hep ağlıyorum nevar bunda hiç mi susmican yani
bende ağlıyorum süreki ama ağlar ağlar susar anlatırsın
çok geçmiş olsun bu arada

Biz ne yapalım 8 yasından beri babasız,ağlamakla geliyorsa babamız hepimiz ağlayalım,eşiniz haklı on ay olmuş artık kendinize gelin,sizden daha kötü halde olanları düşünün ben hayal meyal hatırlıyorum okudugumu göremedi,iş sahibi oldum göremedi,ablamın düğününü göremedi ve benimde düğünüm olacak onu da göremeyecek....
Yani sizden daha kötüler var!!!!

teşekkür ederim
ama bu durum elimde olan birşey değil olsaydı iyi olurdum sanırım
allah size de sabırlar versin

İlk görüşmede sanki bir arkadaşınızla karşılaşmışsınız gibi oluyor..
Havadan sudan muhabbetle bir şekilde konu zaten sizin sorunlarınıza geliyor..
Onlar profesyonel merak etmeyin..
Yanında ağlamanız rahatladığınızın işareti..
Babanız için çok üzüldüm,başınız sağ olsun,nur içinde yatsın inşallah!

İlk görüşmede sanki bir arkadaşınızla karşılaşmışsınız gibi oluyor..
Havadan sudan muhabbetle bir şekilde konu zaten sizin sorunlarınıza geliyor..
Onlar profesyonel merak etmeyin..
Yanında ağlamanız rahatladığınızın işareti..
Babanız için çok üzüldüm,başınız sağ olsun,nur içinde yatsın inşallah!

Teşekkür ederim
inşallah dediğiniz gibi olur
kötü bir doktora düşmem

Şöyle bir şey var birde,ben senden daha kötü şeyler yaşadım ağlamıyorum,atlattım demek karşıdaki insanı teselli etmiyor,depresyon veya depresyona girme süreci zaten böyle birşey,derdin ne kadar büyük olduğu değil,kişinin onu nasıl anlamdırdığıyla ilgili çünkü sorun.Kişiler aynu derecede güçlü de olmayabilirler hem değil mi,belki artık gücü bitmiştir.

Yani bir kişi reelde ne kadar az/çok sorunu olduğu o güne kadar yaşadıkları,birikmişlikleriyle de öyle hissettriyordur,senden daha kötü durumda olanlar var haline şükret demek,ancak kişinin kendi isterse geliştirebileceği bir teselli,yoksa 2.-3. kişiler söylediğinde çok faydası olmayabiliyor,kendimden biliyorum.

canım sen rahat ol ve git emn ol çok rahatlayacaksın. Yıllarca bu konuda eğitim almış insanlar onlar.

Şöyle bir şey var birde,ben senden daha kötü şeyler yaşadım ağlamıyorum,atlattım demek karşıdaki insanı teselli etmiyor,depresyon veya depresyona girme süreci zaten böyle birşey,derdin ne kadar büyük olduğu değil,kişinin onu nasıl anlamdırdığıyla ilgili çünkü sorun.Kişiler aynu derecede güçlü de olmayabilirler hem değil mi,belki artık gücü bitmiştir.

Yani bir kişi reelde ne kadar az/çok sorunu olduğu o güne kadar yaşadıkları,birikmişlikleriyle de öyle hissettriyordur,senden daha kötü durumda olanlar var haline şükret demek,ancak kişinin kendi isterse geliştirebileceği bir teselli,yoksa 2.-3. kişiler söylediğinde çok faydası olmayabiliyor,kendimden biliyorum.

teşekkür ederim
evet biri bana öyle dediğin de gerçekten daha çok üzülüyorum... benim acım bu benim kaybım benim babam gitmiş beterin beteri var deniyor benim için suan en beter durum bu

canım sen rahat ol ve git emn ol çok rahatlayacaksın. Yıllarca bu konuda eğitim almış insanlar onlar.

inşallah gidicem bakalım eşimle beraber gidicez hem aile terapisi hem bana

teşekkür ederim
evet biri bana öyle dediğin de gerçekten daha çok üzülüyorum... benim acım bu benim kaybım benim babam gitmiş beterin beteri var deniyor benim için suan en beter durum bu

inşallah gidicem bakalım eşimle beraber gidicez hem aile terapisi hem bana

karar verdiniz mi bende kendi doktorumu önerebilirim? Biz de evlilik öncesi destek alıyoruz. Malum aileler işin içine girince durum zorlaşıyor.

karar verdiniz mi bende kendi doktorumu önerebilirim? Biz de evlilik öncesi destek alıyoruz. Malum aileler işin içine girince durum zorlaşıyor.

zorda olsa karar verdim
sevinirm referans olursa daha iyi olur bilmediğim bir kişiden

Back