- Konu Sahibi terliklerimlepijamam
Merhaba kızlar
Öncellikle kendimden bahsedeyim, 23 yaşındayım ve 3 yıllık evliliğe doğru giden çok güzel bir iliskim var. Sevgilim tam bir oğlak burcu erkeği ve beni mutlu etmek için çırpınan didinen dünyalar iyisi bir insan.
Ama ben hicbir seyden mutlu olmayan olamayan huzursuz gergin biriyim. Aşırı öfkeliyim ve bunu kontrol altına alamıyorum.. Beni affedin ama bir bayan olarak devamlı sinirlendiğim anda ağza alınmayacak küfürler ediyorum ve saldırganlaşıyorum..1 dakika güzel konusuyorsam saniyesinde korkunc bir insana donusuyorum.. Kendime engel olamıyorum.. Anneme,kardeslerime,sevgilime herkese kufur ediyorum ve saldırıyorum.. Hatta fiziksel şiddete donusebiliyor bunlar.. Ama onlar beni hep alttan alıyor farkındayım ama ben bıktım artık kendimden..
Mesela sevgilim tatile gitti ailesiyle ( bu arada ailesiyle aram çok iyi ) 3 gün cocuga yapmadığım eziyet kalmadı ve benim yuzumden geri dondu..Annesine babasına etmediğim laf kalmadı tabi ona soyluyorum.. Tek bir laf etmedi bana.. Ben telefonu kapatmadan o telefonu kapatmaya kalkarsa sinirimden deliye donuyorum. Hıncımı alana kadar mesaj atıyorum (kufurler) arıyorum.. Ama ona da tak ettirdim bugun bağırdı cağırdı..Sinirimden saatlerce ağladım..Anlatamadığım yazamadığım daha bir sürü şey.. Kısacası cabuk sinirlenip saldırganlasıyorum..Devamlı huzursuz ve gerginim.. Bazen hicbir şey yapmak istemiyorum bile.. (Ama bunları yapıpta 2 dakika sonra ozur diliyorum..)
Lütfen soyleyin bana kendimi düzeltmek için psikoloğa mı gitmeliyim? Yoksa psikiyatriye mi? Eğer üslubumda bir hata varsa ve karısık yazdıysam cok ozur dilerim. Şimdiden tesekkurler..
Psikiyatriste.