- 27 Ağustos 2015
- 58
- 55
- 3
- Konu Sahibi terliklerimlepijamam
-
ben pskiyatri diye dusunuyorum. etrafımdaki butun salak kızlar psikoloji okumak icin cırpınıyordu cogu da girdi baraj puanıyla sacma universitelere. onlar da psikolog olacak yani. tıp egitimi almıs birini tercih ederim.
Psikolog insana ölüm acısını bile hafiflettiriyor ben söyleyeyim ama siz bilirsiniz. Psikiyatri daha çok "şizofreni" gibi büyük hastalıklara çare bulur. Psikologlar daha çok dinleme niyetindedir, psikiyatr daha çok uyuşturma amaçlıdır. Yine de her şey sizde biter. Sevgiliniz, aileniz size ters tepki verseydi sizi sustursaydı böyle olmazdınız zira şiddet gösteriyorum diyorsunuz hadi insan diline hakim olamaz da eline nasıl olamıyor? Bence biraz fazla pışpışlanıyorsunuz malesef bu da kötü bir şey. İnsanlar bazen alttan alınmamalı, ciddi sağlık sorunu yoksa şayet.. Bu arada şekerinize de bir baktırın.. [/QUOT
Haklısınız belki de.. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu arada şeker derken??
ben pskiyatri diye dusunuyorum. etrafımdaki butun salak kızlar psikoloji okumak icin cırpınıyordu cogu da girdi baraj puanıyla sacma universitelere. onlar da psikolog olacak yani. tıp egitimi almıs birini tercih ederim.
terliklerimlepijamam Diyabet testi yani. Şekeri yüksek olan insanlar çok aşırı sinirli oluyor böyle birden parlıyorlar.
Başka adam olsa bi dakika katlanmazdı böyle hatunlar adama ne yediriyor içiyor çok merak ediyorum :))O değil de böyle hatunlara bile katlananlar varken ben neden evde kaldım arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?