Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Asssla kabul etmiyor. Onun bi hatası suçu yokmuş ben deliymişim. Deliysem gel bide doktordan duyalım bunu sana hak vericem diyorum. Yani kocan sana deli diyo inanmıyosun elin adamı diyince mi inancaksın diyo ???? Ne alaka ne alakaa. Ya terapiste gidicez ya da boşanıcaz diyorum defol git o zaman diyo
Bu durumda sizin gideceğiniz yer ne psikolog/ne psikiyatrist. Mahkemeye gideceksiniz. Eşiniz sizi deli diye aşağılıyor. Bosanma fikrinden uzak değil. Size sevgi ve saygı duymuyor. Evliliğinizi yürütmek için çabası yok. Maalesef ortada kurtarılacak bir evlilik yok.
17 yıl evli kaldım. Boşan diyorum direk. Bu adam iyileşir mi? Zor. Ya da kabullen otur fazla beklentiye girme. Ya da benim gibi gelirsin 40 yaşına sonra boşanırsın. Geçirdiğin zamana acırsın
Psikiyatrist sadece ilaç yazan kişi değilmiş , onlar terapist olarak uzman oluyor , psikologlardan eğitim alanlar klinik yüksek lisans yapanlar terapi yapabilir. Ama psikiyatrist olup ek olarak terapi eğitimlerini tamamlayan birini bulmak en güzeli. Çift terapisine çift olarak gidilir , ama bireysel terapinizden de fayda görürsünüz emin olun. Kendimden biliyorum