- 10 Haziran 2020
- 680
- 759
- 53
- 30
Anladım çok teşekkür ederim.Tekrardan merhaba, söyle soyleyeyim her hafta günde bir kere gelmemi istemisti yani seanslar o şekilde ilerliyordu. En son kurban bayrami ara tatili vardi o sira 2-3 hafta seans yapamadik. Sonra gidemedim ve daha aramadilar zaten. Kisacasi her hafta günde bir kere görmek istiyor. Seanslar o şekilde ilerliyordu.
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsunAnladım çok teşekkür ederim.
Maliyeti de katlıyor demek böylece. Geçmiş olsun
Hangi şehirde Berna hanımMerhaba kızlar, psikolog Berna İncekara Akyurt önerilmiş ama iletişim nosunu hiç bir yerde bulamıyorum. Güncel adres ve teli olan varsa bilgi verebilir miiniz
Berna Hanım İstanbul'da görev yapıyor sanırım. Bu forumda böyle bahsedilmişHangi şehirde Berna hanım
Sanırım İstanbulda ama kimse ulaşamamış heralde. Ahhh işini severek, gerçekten hakkını vererek yapan doktorlar ne kadar az bulunur olduBerna Hanım İstanbul'da görev yapıyor sanırım. Bu forumda böyle bahsedilmiş
Ankara için önerisi olan var mı?
Merhaba, Berna Hanım,a ulaşabildiniz mi?Merhaba kızlar, psikolog Berna İncekara Akyurt önerilmiş ama iletişim nosunu hiç bir yerde bulamıyorum. Güncel adres ve teli olan varsa bilgi verebilir miiniz
Merhaba, ben bu numarayı aradım, numara kullanılmıyor. Berna Hanım’a ulaşmaya çalışıyorum siz de iletişim bilgileri var mı?İstanbul Bakırköy’de Berna İncekara Akyurt var.
Ben bir süredir gidiyorum ve çok memnunum,bana çok iyi geldi.Hatta iki arkadaşımda benden sonra gitmeye başladı.
Çok samimi,doğal ve ilgili bir insan.Bu yüzden kendinizi çok rahat hissediyorsunuz.
Ücret konusundada çok yardımcı oluyor.
Ulaşmak isterseniz:
05537104317
Merhaba, Berna Hanım’ın numarası varsa alabilir miyim ?Kendisi Bakırköy’de.
Ofis numarası: ...
Kesinlikle tuba cagla selverogluİstanbul'da kimleri önerirsiniz bayanlar?
1 gulsah akcay civriz1 gulsah akcay civriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?