Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Psikiyatr ve Psikolog Önerileri...
- Konu Sahibi arceya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Temmuz 2022
- 32
- 28
- 3
- 36
Nasıl yardımcı olabilrim :)Ankarada bildiğiniz psikolog var mı
- 25 Mayıs 2013
- 13.896
- 20.259
- 598
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz lütfen ALLAH Rızası için Nasıl anlatacağımi hiç bilmiyorum herşeyi olur olmadık küçücük şeyleri kafaya takıyorum yatamıyordum küçük bir olay olsa bile kafamda kuruyorum sürekli eşim bana küçük birşey dese elstiri yapsa direk parliyorum bağırıyorum hemen herşeye neden böyle oluyor hiç bilmiyorum sürekli şimdi aglamalrim var durduk yere kalbim direk çarpıyor yerinde cıkıcakmis gibi korkuyorum sanki kötü birşey olacak gibisinden eşim kıracak birşeyde demiyor ama sinirleniyorum aniden bana yardımcı olurmusunuz ben nasıl yol izliyecem bunların sebebi ne bilmiyorum
Ben boşanma sürecimde ankara Sibel Cesur Akyunak hocaya gittim anksiyetem ve panik atağım bitti çok şükür ilaçla desteklemişti hoca o kadar iyi kalpli ki hakkını ödeyemem bir çok psikoloğa girmiştim bu süreçte Allah Sibel hocayı karşıma çıkardı çok profesyonel her konuda yardımcı oldu bana iyi ki varsınız Sibel hocam karşınıza sizin gibi iyi yürekli insanlar çıksın
şimdi naıslsınız?
Allaha şükürler olsun şuan daha iyiyim çoğu şeyleri atlattım, ilacımı bıraktım seanslarım bitti , kendimi sevmeyi öğrendim artık kendimi mutlu ediyorum şükrederekşimdi naıslsınız?
- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.073
- 53
- 29
- 21 Şubat 2021
- 4
- 0
- 16
İstanbul'da kimleri önerirsiniz bayanlar?
Psikolog seda kandur Karaca15 yaşındaki kızım için İstanbul Anadolu yakası psikolog tavsiyesi rica edebilir miyim ?
- 30 Nisan 2023
- 19
- 6
- 1
- 28
İzmir de emdr uygulayan psikologoları çok araştırdım ve çok şükür aldığım hizmetten memnun kaldım. Yankı psikolojinin hem kurumsal hem de psikologlarının çok donanımlı olduğunu düşünüyorum. Aşağıya internet sitelerinin adresini bırakıyorum inceleyebilirsiniz.
www.yankipsikoloji.com
www.yankipsikoloji.com
Psikolog yanında psikiyatriye de gitmen gerekiyorArkadaşlar Ankara' da obsesif kompulsif bozukluk konusunda deneyimli psikolog öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?
Geçmiş olsun
- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
Psikiyatrist Esin tangolar var Güzelyalı Hastanesi'nde psikolog olarak da buse tayakisi benim gittiklerim memnunum ikisindende ama buse hanım özel ofisinde seans alıyor önceden guzelyalidaydi ayrıldı ordanArkadaşlar Adana da okb ve anksiyete için iyi bir psikiyatr veya psikoterapist onerebileceginiz var mı??
Merhaba bulabildiniz mi Berna hanimin ilestisim bilgisini varsa bana yazar misinizMerhaba, ben bu numarayı aradım, numara kullanılmıyor. Berna Hanım’a ulaşmaya çalışıyorum siz de iletişim bilgileri var mı?
Merhaba Avrupa yakasinda kimi onerirsinizBen Avrupa Yakasında biliyorum . Bulamasanız haberleşelim
- 19 Aralık 2019
- 61
- 19
- 88
- 40
Merhaba, hayır bulmadımMerhaba bulabildiniz mi Berna hanimin ilestisim bilgisini varsa bana yazar misiniz
Bulabildiniz mi bende kızım için ariyorum15 yaşındaki kızım için İstanbul Anadolu yakası psikolog tavsiyesi rica edebilir miyim ?