• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatr ve Psikolog Önerileri...

Gebze de doktor arıyordum ama bulamadım. İzmit yada Tuzla, Pendik taraflarında alanında iyi bir doktor önerebilir misiniz? Çok acil benim için..

merhaba arkadaşlar,
evliliğim ve eşimle ilgili sorunlar yaşıyorum,1 yıl içinde üzüntü,stres derken....kolesterol,mide bulantısı,tansiyonumda dalgalanmalar,zaman zaman aşırı sinirlilik hissi,... yurmurtalık kistlerii
bu gidişle iyi bir psikiyatrist ve psikolog ile görüşmezsem iyice sağlığım bozulacak. infertilite,kalp damar hastalıkları, mide kanaması kapımda.ne olur bana yardımcı olun arkadaşlar.
Ben uzun bir zaman bilgen terapide çalışan Nuray yılmaz hanıma gittim ve çok memnundum size kesinlikle gönül rahatliyla tavsiye edebilirim işinde çok çok iyi ve altın gibi kalbi olan bir psikolog 💜

Van da iyi bir psikolog veya psikiyatri arıyorum lütfen bilen varsa önerebilir misiniz ?

cinnah caddesinde madalyon psikiyatri merkezi var.
gülseren budayıcıoğlundan randevu al canım.ankarada tekdir.
15 yıldır tanırım.gidenlerde çok memnun.
ne zaman çok bunalsam mutlaka giderim.muhtemelen eşinide çağıracaktır.
evliliğini gülseren hanıma borçlu çok aile vardır ankarada.
lütfen git canım.....
Vay be kadının şimdi Terapileri dizi oldu.

Antalya'da Bilge Burçak Annagür var. Bilgisine ve deneyimine en çok güvendiğim doktorlardan biri. Ciddi Bi trafik kazası geçirdim. Çok iyi araba kullandığım halde çok korkuyordum. Seanslardan sonra tekrar araba kullanmaya başladım

Merhaba arkadaşlar ben uzun yıllar panik atak tedavisi gördüm Ankara’da gitmediğim psikolog kalmadı panik atağın tedavisi çok zor klinik psikoloğun bir tanesi demişti ki bununla yaşamayı öğreneceksiniz tamamen çözümü yok dedi bana doğruyu söylediği için kendisine minnettarım çünkü yaşayarak öğrendim. Ama binlerce şükürler olsun ki gittiğim bir başka psikolog da Dr. Ofelya Thomas Cabralı önerdi panik atak konusunda nasıl diye merak ediyorsanız yaklaşık 9 yıl önce tedavi oldum ve bir daha hiç yaşamadım panik atak için Tüm Türkiye’de herkesin bilip duyması için Bilgi vermek istedim çünkü çok zor bir durum arkadaşımın gencecik kızı kollarında kaldı onunda panik atağının düzelmesini Ofelya hocaya borçluyuz bir çok kişiyi gönderdim düzelmeyen olmadı içim çok rahat her türlü sorunuza yanıt verebilirim. Bu konuda çok tecrübeliyim herkese acil şifalar diliyorum.
Fatma kirimli taskin hakkinda da tecrübeleriniz var mi

Dostlar, muayenehanede bir uzmana gittiğiniz zaman ödeyeceğiniz ücret budur. Sosyal güvenceniz varsa, üniversite hastaneleri aile terapisi konusunda çalışır. O haktan yararlanabilirsiniz.
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı
Merhaba admine nerden nasil msj yazilabilir yardimci olur musunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa yakasında hastasıyla ilgilenen,para odakli olmayan bir doktor onerebilir misiniz?

Merhaba Arkadaşlar.Beylikdüzü’nde yaşıyorum.Yakın civarlarda psikolog arıyorum.Yeniyim burada .Ücretler çok pahalı geldi.Hakkını verecek bir psikolog olsun istiyorum.

Back