Fatma kırımlı taşkın özelden yazın fiyatta yardımcı olacaktırben de ankara içi psikolog/psikiyatrist arıyorum fakat öğrenciyim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Psikiyatr ve Psikolog Önerileri...
- Konu Sahibi arceya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2020
- 438
- 162
- 53
- 33
Süre biraz geçmiş ama bnde izmirde yaşıyorum bulabildiniz mi doktorİzmir ili içerisinde devlet hastanesine bağlı psikiyatr önerisi olan var mı? Ama bana 5 dakikacık ayırıp dinlemeden antidepresan yazıp yollamayacak bir doktor arıyorum
- 30 Nisan 2023
- 19
- 6
- 1
- 28
İzmir ve Antalya' da psikolog önerisi için yankı psikolojiye bakabilirsiniz psikologların çoğu en iyi üniversitelerden mezun ve uzmanlık yapmış psikologlar
Yankı Psikoloji İzmir Psikolog Antalya Psikolog
Yankı Psikoloji İzmir ve Antalya da uzman psikolog, aile danışmanı, pedagog, çift terapisti, ergen ve çocuk psikologları ile hizmetinizde.
www.yankipsikoloji.com
- 25 Kasım 2014
- 884
- 948
- 103
- 34
16 yıl sonra bu ismin diziler yapması:)cinnah caddesinde madalyon psikiyatri merkezi var.
gülseren budayıcıoğlundan randevu al canım.ankarada tekdir.
15 yıldır tanırım.gidenlerde çok memnun.
ne zaman çok bunalsam mutlaka giderim.muhtemelen eşinide çağıracaktır.
evliliğini gülseren hanıma borçlu çok aile vardır ankarada.
lütfen git canım.....
- 22 Eylül 2022
- 209
- 292
- 33
b. türküler aka. internetten e-posta adresini bulabilirsiniz.Online psikolog önerisi var mı? Özelden de yazabilirsiniz.
Siz gittiniz mi nasıl bir psikologb. türküler aka. internetten e-posta adresini bulabilirsiniz.
Ablam 2500 tl ödüyor iyi bir psikoloğaPsikolog seansları içine ne kadar ödüyosunuz arkadaşlar online olanlar için
Gülşah akçay civriz, emine oskargil, bilge kolOnline psikolog önerisi var mı? Özelden de yazabilirsiniz.
Öncelikle geçmiş olsun. Şifa Allah'tan öncelikle dua ile şifa istemek ondan sonra vesileleri aramak gerek. Sonra ilim ehli birine denk gelmiyorsunuz paranız ziyan oluyor. İlim ehli birine denk geliyorsunuz bu seferde bütçe bahane oluyor veya sizi danışan olarak istemiyor yine şifalanma süreciniz yarım kalıyor. Hangi şehirde yaşıyorsunuzMerhabalar uzun suredir yaşadığım ailevi ve şahsi sıkıntılarımı anlatıp dinlenildiğimi hissedebileceğim bir psikolog arayışım var ama küçük bir çocuğum olduğundan online hizmet almak istiyorum aile danışmanı da olabilir ama bütçem kısıtlı önerebileceğiniz kimse var mı?
Ben onlıne psikoterapi alıyorum ve çok memnunum. Ücreti de çok uygun.ben de ankara içi psikolog/psikiyatrist arıyorum fakat öğrenciyim.
Var aslında özelden yazarsanız atayımAnkara da psikiyatrist öneriniz var mö depresyon sürekli ağlıyorum işte evde her yerde uyuyamiyorum
Benim hem bireysel hem de çift olarak görüştüğüm bir aile danışmanım var. Herkese tavsiye ediyorum, insana anlattıklarının değerli olduğu hissini tattırıyor. Kendisine, yardıma ihtiyacim var ama çalışmadığım için bütçem kısıtlı dediğimde bana baya yardımcı olmuştu.Merhabalar uzun suredir yaşadığım ailevi ve şahsi sıkıntılarımı anlatıp dinlenildiğimi hissedebileceğim bir psikolog arayışım var ama küçük bir çocuğum olduğundan online hizmet almak istiyorum aile danışmanı da olabilir ama bütçem kısıtlı önerebileceğiniz kimse var mı?
Merhaba, aynı sebeplerden muzdarip olarak ben de bir aile danışmanı ile görüşmeye başladim. Aynı ilde olduğumuz için seansın içeriğine göre online da alıyor yüz yüze de görüşüyoruz. Herkese de tavsiye ediyorum kendisini. Çalışmıyorum bütçem kısıtlı dediğimde epey bir yardımcı oldu ilk seansı ücretsiz yaptı. Hala arıyorsanız mutlaka bir görüşün derim.Merhabalar uzun suredir yaşadığım ailevi ve şahsi sıkıntılarımı anlatıp dinlenildiğimi hissedebileceğim bir psikolog arayışım var ama küçük bir çocuğum olduğundan online hizmet almak istiyorum aile danışmanı da olabilir ama bütçem kısıtlı önerebileceğiniz kimse var mı?
- 30 Ocak 2018
- 2.334
- 3.098
- 133
- 34
Fatma kırımlı taşkınOkb konusunda uzman online psikolog tavsiyesi alabilir miyim ? Yeni üye olmayanlar yazarsa sevinirim.