Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Psikiyatr ve Psikolog Önerileri...
- Konu Sahibi arceya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2021
- 6
- 13
- 1
- 47
mail adresi Beylikdüzü'n de. Bana çok iyi geldi. Umarım faydalı olur. Geçmiş olsun.Merhaba Arkadaşlar.Beylikdüzü’nde yaşıyorum.Yakın civarlarda psikolog arıyorum.Yeniyim burada .Ücretler çok pahalı geldi.Hakkını verecek bir psikolog olsun istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- 29 Mart 2021
- 6
- 13
- 1
- 47
Telefon numarası bulabilirsem onu da yazarım. Uzman psikolog.mail adresi Beylikdüzü'n de. Bana çok iyi geldi. Umarım faydalı olur. Geçmiş ol
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim.Ücreti nedir acaba?Telefon numarası bulabilirsem onu da yazarım. Uzman psikolog.
- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
Arkadaşlar merhaba, okb ve anksiyete rahatsızlığım var. Psikitariye gidiyorum fakat 15 dakika konusup ilac verip yolluyorlar. Ben terapi odakli tedavi görmek istiyorum. Bunun için İstanbul Avrupa yakasinda onerebileceginiz iyi bir psikolog var mi? Gerçekten hastasiyla dertleşen,onu iyi anlayabilecek bir psikolog.
- 5 Ocak 2021
- 33
- 8
- 1
Merhabalar ben de aynı şekilde birçok doktora gittim fakat hepsi para odaklı çıktı.Eğer doktor bulabilirseniz beni de bilgilendirir misiniz? bende bulursam eğer size yazarımArkadaşlar merhaba, okb ve anksiyete rahatsızlığım var. Psikitariye gidiyorum fakat 15 dakika konusup ilac verip yolluyorlar. Ben terapi odakli tedavi görmek istiyorum. Bunun için İstanbul Avrupa yakasinda onerebileceginiz iyi bir psikolog var mi? Gerçekten hastasiyla dertleşen,onu iyi anlayabilecek bir psikolog.
- 29 Mart 2021
- 6
- 13
- 1
- 47
benim de takıntılarım vardı. Herşey sorundu benim için. ama atlattım. sakın ilaç filan kullanmayın. Gerçekten terapi ile bitiyor. Bitmek bilmez bunalımlarım vardı. Boğulur gibi olurdum ama günlük hayatımda var. Eşim çocuklarım var. ben geçirdim. uzun sürüyor ama geçiyorArkadaşlar merhaba, okb ve anksiyete rahatsızlığım var. Psikitariye gidiyorum fakat 15 dakika konusup ilac verip yolluyorlar. Ben terapi odakli tedavi görmek istiyorum. Bunun için İstanbul Avrupa yakasinda onerebileceginiz iyi bir psikolog var mi? Gerçekten hastasiyla dertleşen,onu iyi anlayabilecek bir psikolog.
- 5 Ocak 2021
- 33
- 8
- 1
Merhabalar hangi doktora gittiniz?benim de takıntılarım vardı. Herşey sorundu benim için. ama atlattım. sakın ilaç filan kullanmayın. Gerçekten terapi ile bitiyor. Bitmek bilmez bunalımlarım vardı. Boğulur gibi olurdum ama günlük hayatımda var. Eşim çocuklarım var. ben geçirdim. uzun sürüyor ama geçiyor
- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
Merhaba,iyilesmenize inanin cok sevindim. İlac kullanma taraftari ben de değilim açıkçası. Siz hangi doktora gittiniz peki, öğrenebilir miyimbenim de takıntılarım vardı. Herşey sorundu benim için. ama atlattım. sakın ilaç filan kullanmayın. Gerçekten terapi ile bitiyor. Bitmek bilmez bunalımlarım vardı. Boğulur gibi olurdum ama günlük hayatımda var. Eşim çocuklarım var. ben geçirdim. uzun sürüyor ama geçiyor
- 29 Mart 2021
- 6
- 13
- 1
- 47
ben yazdım ama sildiler galiba isim vermek yasakMerhabalar hangi doktora gittiniz?
- 29 Mart 2021
- 6
- 13
- 1
- 47
Ö. Metehan KaradağMerhaba,iyilesmenize inanin cok sevindim. İlac kullanma taraftari ben de değilim açıkçası. Siz hangi doktora gittiniz peki, öğrenebilir miyim
- 10 Haziran 2020
- 680
- 759
- 53
- 30
- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
Kuzum selam, ben iki seanstir bir psikolog ile görüşuyorum. Söyle anlatayim sana kesinlikle psikologun çok iyi ve tecrübeli olması gerekiyor. İnsanlarin dertlerini anlamasi empati yeteneginin yüksek olması en önemlisi karsisindakini dinlerken mimiklerine dikkat etmesi gerekiyor. Hatta karsisindaki uzuluyorsa onun duygusuna destek olmak için o da tepki de bulunmalı bom bom bakmamali. Bu anlattıklarimdan yola cikarak memnun kalmadigimi belirtmek isterim. Gerçekten çok önemliymiş psikolog seçimi. Şahsen ben derdimi anlatıyorum kadin suratima oylece bakiyor. Anlatasim da gelmiyor. Bazen o kadar sasirmis gibi bakıyor ki cekinmeye basliyorum. Duraksiyorum. Zaten 2 seans kadar sürdü sonra bana mail adresten test yolladi testi işaretledim ettim. Haftaya işim cikmisti gidemedim sonraki haftalarda kendileri de aramadi zaten. Bu da işin acı tarafi :) öylece kaldi terapi. Başka psikolog arayisindayim. Kisaca ozetlemek gerekirse ilac kullanmak istemiyorsan iyi bir terapi ve psikolog ile bunu atlatman mümkün. Çok iyi araştırmak gerekiyor. Gittiginiz psikiyatride belki çok iyidir. Sağlıklı günler dilerimHanımlar ben psikiyatriste gittim, ilaca başladım.
Psikologla terapileriniz ne kadar sıklıkla oluyor acaba, kişiden kişiye değişiyor mu. Epey pahalı sanırım çünkü
- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
Fiyatı seans başı 200 idi bu aradaaHanımlar ben psikiyatriste gittim, ilaca başladım.
Psikologla terapileriniz ne kadar sıklıkla oluyor acaba, kişiden kişiye değişiyor mu. Epey pahalı sanırım çünkü
- 10 Haziran 2020
- 680
- 759
- 53
- 30
Çok teşekkür ederim 7. Günümdeyim ilaçta. Dün epey faydasını gördüğümü hissettim umarım iyi olur:)Kuzum selam, ben iki seanstir bir psikolog ile görüşuyorum. Söyle anlatayim sana kesinlikle psikologun çok iyi ve tecrübeli olması gerekiyor. İnsanlarin dertlerini anlamasi empati yeteneginin yüksek olması en önemlisi karsisindakini dinlerken mimiklerine dikkat etmesi gerekiyor. Hatta karsisindaki uzuluyorsa onun duygusuna destek olmak için o da tepki de bulunmalı bom bom bakmamali. Bu anlattıklarimdan yola cikarak memnun kalmadigimi belirtmek isterim. Gerçekten çok önemliymiş psikolog seçimi. Şahsen ben derdimi anlatıyorum kadin suratima oylece bakiyor. Anlatasim da gelmiyor. Bazen o kadar sasirmis gibi bakıyor ki cekinmeye basliyorum. Duraksiyorum. Zaten 2 seans kadar sürdü sonra bana mail adresten test yolladi testi işaretledim ettim. Haftaya işim cikmisti gidemedim sonraki haftalarda kendileri de aramadi zaten. Bu da işin acı tarafi :) öylece kaldi terapi. Başka psikolog arayisindayim. Kisaca ozetlemek gerekirse ilac kullanmak istemiyorsan iyi bir terapi ve psikolog ile bunu atlatman mümkün. Çok iyi araştırmak gerekiyor. Gittiginiz psikiyatride belki çok iyidir. Sağlıklı günler dilerim
Anlattığınız kişi insanın derdiyle dertlenebilmeli bence de Ben de düzgün dinlenilmediğimi düşünüp anlatmaktan çekiniyorum böyle durumlarda :) Gerçi hep çekiniyor da olabilirim
- 10 Haziran 2020
- 680
- 759
- 53
- 30
Ayda kaç seans gideceğinize psikolog mu karar veriyor peki durumunuza göreFiyatı seans başı 200 idi bu aradaa
- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
Tekrardan merhaba, söyle soyleyeyim her hafta günde bir kere gelmemi istemisti yani seanslar o şekilde ilerliyordu. En son kurban bayrami ara tatili vardi o sira 2-3 hafta seans yapamadik. Sonra gidemedim ve daha aramadilar zaten. Kisacasi her hafta günde bir kere görmek istiyor. Seanslar o şekilde ilerliyordu.Ayda kaç seans gideceğinize psikolog mu karar veriyor peki durumunuza göre