Merhaba Berna Hanıma nasıl ulaşabilirim? Özelden yazabilirmisiniz numarası varsa?
Aksarayda Psikolog Berna INCEKARA var.
Cok iyi ve guleryuzlu birisi, fiyatta da yardimci oluyor.
yani bana karşıyaka da gerçekten tecrübeli bir psikoloog lazımmmm... özetle...izmir de psikolog yeni bir psikolog ararken tekrar buraya düştüm yazdım çizdim ilgilenen olmadı; madem öyle ben de son bir haftadır psikolog ararken, başıma gelenleri anlatayım size bari; ilk önce malum googledan arattım, çok önemsemedim hemen ilk reklamdan daldım gittim, baktım benim yarı yaşımda kirli sakallı, ceketli meketli, nargilecide oturan tiplerden biri karşımda, aaa bir baktım oda da kamera var niye dedim, ses almıyor o dedi; alllah allah dedim sesimi çıkartmadım, verdik parayı boşu boşuna yok 12 yıldır bu işi yapıyormuş da sonra sitesine bir baktım adam 2008 psikolojik danışmanlık mezunu 2007 yılından beri danışan alıyormuş, ne yani okuldaki çömezlikleri de mi stajları da mı sayıcaz, neyse bu fos çıktı dedim. Baktım yeni yetme kızlar çoğu çocuğum yaşında, bir iki yeri aradım eski psikoloğumdan bile pahalı hem de yarı yarıya tecrübeliler, fiyat iki katına yakın tecrübe yarısı bile değil. Sanırım yine merhaba ben geldim nasılsınız diyeceğim, aman neyse öff; kimsenin sesi soluğu çıkmıyor zaten burda .(
Bende sizin tarafta oturuyorum bulursam size söylerim sizde bulursanız bana söyleyinyani bana karşıyaka da gerçekten tecrübeli bir psikoloog lazımmmm... özetle...
ben buldum psikoloğumu, tecrübe, yaş baş hepsi var; herkes kendi arasın, kendi kafasındakine gitsin bence bu forumdan fayda yok hele o tavsiyeediyorum denen siteden kesinlikle uzak durun bence... parayı bastıranı üste almışlar; çoluk çocuk uzman olmuş...Bende sizin tarafta oturuyorum bulursam size söylerim sizde bulursanız bana söyleyin
Ne zamandır gidiyorsunuz? Memnunsanız bana özelden ismini söylermisiniz? Araştırıyım ben de belki bana da iyi gelirben buldum psikoloğumu, tecrübe, yaş baş hepsi var; herkes kendi arasın, kendi kafasındakine gitsin bence bu forumdan fayda yok hele o tavsiyeediyorum denen siteden kesinlikle uzak durun bence... parayı bastıranı üste almışlar; çoluk çocuk uzman olmuş...
Merhaba ucret konusunda bir bilginiz var mi? Ben ogrenciyim de gitmeyi dusunuyorumİstanbul Bakırköy’de Berna İncekara Akyurt var.
Ben bir süredir gidiyorum ve çok memnunum,bana çok iyi geldi.Hatta iki arkadaşımda benden sonra gitmeye başladı.
Çok samimi,doğal ve ilgili bir insan.Bu yüzden kendinizi çok rahat hissediyorsunuz.
Ücret konusundada çok yardımcı oluyor.
Ulaşmak isterseniz:
05537104317
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?