merhaba arkadaşlar,
evliliğim ve eşimle ilgili sorunlar yaşıyorum,1 yıl içinde üzüntü,stres derken....kolesterol,mide bulantısı,tansiyonumda dalgalanmalar,zaman zaman aşırı sinirlilik hissi,... yurmurtalık kistlerii
bu gidişle iyi bir psikiyatrist ve psikolog ile görüşmezsem iyice sağlığım bozulacak. infertilite,kalp damar hastalıkları, mide kanaması kapımda.ne olur bana yardımcı olun arkadaşlar.
arkadaşlar izmirde bir psikoterapist/psikolog arıyorum. Önerileriniz nedir?
Merhaba Berna Hanıma nasıl ulaşabilirim? Özelden yazabilirmisiniz numarası varsa?Aksarayda Psikolog Berna INCEKARA var.
Cok iyi ve guleryuzlu birisi, fiyatta da yardimci oluyor.
Merhaba, numarasını iletebilir misinizbenim tanıdığım çok iyi bir psikolog var danışmanlık merkezi kadıköyde ve gerçekten iyi eğer istersen danışmanlık merkezinin numarasını verebilirim.. :)
merhaba arkadaşlar,
evliliğim ve eşimle ilgili sorunlar yaşıyorum,1 yıl içinde üzüntü,stres derken....kolesterol,mide bulantısı,tansiyonumda dalgalanmalar,zaman zaman aşırı sinirlilik hissi,... yurmurtalık kistlerii
bu gidişle iyi bir psikiyatrist ve psikolog ile görüşmezsem iyice sağlığım bozulacak. infertilite,kalp damar hastalıkları, mide kanaması kapımda.ne olur bana yardımcı olun arkadaşlar.
Merhaba Berna Hanıma nasıl ulaşabilirim? Özelden yazabilirmisiniz numarası varsa?
Merhaba Berna Hanıma nasıl ulaşabilirim? Özelden yazabilirmisiniz numarası varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?