Neden uyuyamazdınız?Hemde nasıl camdan dışarı bakardım gece yarısı kalkardım daha doğrusu hiç uyuyamazdım ki
Bende de aynısı vardı. Fakat bana daha başka teşhis konuldu, panik atak teşhisi konulmadı. Ama tamamen sizin dediklerinizin aynısını yaşıyordum ben de. Yutkunamıyordum, tıkanıyordum ve öleceğimi sanıp ağlamaya başlıyordum birden. Ve yine atak gelecek korkusuyla yaşardım.Camı açıp nefes almaya çalışırdım, nefessiz kalıp öleceğimi düşünürdüm atağın tekrar geleceği korkusu olurdu sürekli
Evet oluyordu. Özellikle kalp çarpıntısı.Atak geldiği anda mide bulantısı, kalp çarpıntısı da oluyor mu?
Ofelya tamamen geçirdi mi panikatağınızı ? Şuan ilaç kullanıyormusunuz?Merhaba arkadaşlar ben uzun yıllar panik atak tedavisi gördüm Ankara’da gitmediğim psikolog kalmadı panik atağın tedavisi çok zor klinik psikoloğun bir tanesi demişti ki bununla yaşamayı öğreneceksiniz tamamen çözümü yok dedi bana doğruyu söylediği için kendisine minnettarım çünkü yaşayarak öğrendim. Ama binlerce şükürler olsun ki gittiğim bir başka psikolog da Dr. Ofelya Thomas Cabralı önerdi panik atak konusunda nasıl diye merak ediyorsanız yaklaşık 9 yıl önce tedavi oldum ve bir daha hiç yaşamadım panik atak için Tüm Türkiye’de herkesin bilip duyması için Bilgi vermek istedim çünkü çok zor bir durum arkadaşımın gencecik kızı kollarında kaldı onunda panik atağının düzelmesini Ofelya hocaya borçluyuz bir çok kişiyi gönderdim düzelmeyen olmadı içim çok rahat her türlü sorunuza yanıt verebilirim. Bu konuda çok tecrübeliyim herkese acil şifalar diliyorum.
Devlet hastanesi miBakırköyde klinik psikolog nur başer hanım mesleğinde başarılı birisi. Sorunlarınızı en kısa zamanda kolaylıkla çözersiniz umarım.
Hayır, özel klinikteDevlet hastanesi mi
Maltepe tıp merkezi yüksel bey var başarılı bir psikiyatristanbul anadolu yakasında bildiğiniz uygun yollu psikiyatri var mı ?
Maltepe tıp merkezi yüksel bey var başarılı bir psikiyatr
Uzman Psikolog Rıfat Tuğsal bey var. tam işinin ehli bir psikolog kesinlikle gitmenizi öneririm.istanbul anadolu yakasında bildiğiniz uygun yollu psikiyatri var mı ?
Uzman Psikolog Rıfat Tuğsal bey var. tam işinin ehli bir psikolog kesinlikle gitmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?