Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Berna İncekara'yı tavsiye ederim sayılı psikologlardandır ve bence en iyisidir.Aksarayda Psikolog Berna INCEKARA var.
Cok iyi ve guleryuzlu birisi, fiyatta da yardimci oluyor.
Hastalığınız ne bilmiyorum, inanın ilaçlar vücudu çok yoruyor.. İstanbul'da, bir psikolog önerebilirim. Oktay Cüce! Nete de yazarsanız danışanlarının ne kadar mutlu olduğunu göreceksiniz. Tabi rahatsızlığınız ne bilmiyorum o sebeple psikolg önerdim. Sağlıklı günlerBen de İstanbulda iyi bir psikiyatr arıyorum.Bildiğiniz birileri var mı?
Bakacağım çok teşekkür ederim.Aslında bir süredir ilaç kullanıyorum.Anksiyete ve depresyon var.Önceden bir kaç psikolog denedim ama durumu anlamaya çalışmadıkları gibi yardımcı da olmadılar.Tek dertleri seans süresini uzatmaktı.Hastalığınız ne bilmiyorum, inanın ilaçlar vücudu çok yoruyor.. İstanbul'da, bir psikolog önerebilirim. Oktay Cüce! Nete de yazarsanız danışanlarının ne kadar mutlu olduğunu göreceksiniz. Tabi rahatsızlığınız ne bilmiyorum o sebeple psikolg önerdim. Sağlıklı günler
İnan bu işi bilen biri olarak kendime yetemedim. Oktay bey gerçekten iyi, ben de anksiyete bozukluğu (panik atak) var. Kaç psk ya da pskyatriye gittiysem "sen zaten biliyorsun" dediler! Ama oktay bey benim mesleğimi bir kenara bıraktı. Ve gerçekten iyi geldi.Bakacağım çok teşekkür ederim.Aslında bir süredir ilaç kullanıyorum.Anksiyete ve depresyon var.Önceden bir kaç psikolog denedim ama durumu anlamaya çalışmadıkları gibi yardımcı da olmadılar.Tek dertleri seans süresini uzatmaktı.
Anlıyorum iyilemene sevindim.Ben de öyle hissediyorum eskiye nazaran daha iyiyim ama biriyleriyle konuşmam gerek bazen çok bunalıyorum.Çok teşekkür ederim :)İnan bu işi bilen biri olarak kendime yetemedim. Oktay bey gerçekten iyi, ben de anksiyete bozukluğu (panik atak) var. Kaç psk ya da pskyatriye gittiysem "sen zaten biliyorsun" dediler! Ama oktay bey benim mesleğimi bir kenara bıraktı. Ve gerçekten iyi geldi.
Ben ilaç içmeyi istemiyorum, inan ilaçdansa terapi çok daha iyi gelecektir. Tabi yine sen bilirsin umarım en kısa zamanda iyi olursun
Anlıyorum iyilemene sevindim.Ben de öyle hissediyorum eskiye nazaran daha iyiyim ama biriyleriyle konuşmam gerek bazen çok bunalıyorum.Çok teşekkür ederim :)
Ben de ücretsiz ilk görüşme randevusu almıştım ama gidememiştim... Seans ücreti çok pahalı geldi bütçeme 250 tl gibi bir şeydi. E ilk zamanlar da %90 her hafta çağırdıklarını düşünürsek of ki ne of :) Keşfe bütçem yeterli gelseydi bende kendisine danışmak çok istemiştim.eğer ankara yaşıyorsanız ve psikolog arıyorsanız kesinlikle alp ardıç... http://www.psikologalpardic.com/