Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor larin adini soyadını tam yazar msnz rica etsem??[/QUOTE]DoktorE="MUTLULUK1963, post: 27738283, member: 433209"]Arkadaşlar, uzun zamandır site sayfalarında gezinip yazılanları izliyordum. Kadınlar olarak paylaştığımız bu güzel sitenin yararını özel hayatımda sizlerin burada yazdıklarınızdan yararlanarak gördüm.Sitemize tam üye oldum. Bir süredir iyi bir psikolog arıyordum.Piyasada birçok ad var bildiğiniz gibi. Daha önce psikologa gitmeden sıkıntılarım için Psikiyatra gittim. Bana bir yığın ilaç verdi ve dünyam şaştı. İlaçları aldıkça nerede ise daha beter oldum. Sarhoş gibi gezmeye başlayınca bıraktım. Birde iyi psikologa gideyim istedim. Sizlerin burada yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyordum ve sayenizde mükemmel bir psikolog buldum. Uzman Psikolog sayın hanım'a başvurdum ve şu ana kadar 3 defa görüştüm. Gerçekten branşına son derece hakim çokta sıcak kanlı birisi.Aslında daha Önce Gizem hanımı ben bir tv kanalında canlı programda da izlemiştim ama o zaman adını not almamıştım. Seanslarımı aksatmadan gidiyorum ve şimdiden bir rahatlama yakaladım, ilaç falanda tavsiye etmeden tekniklerini uyguluyor.Seansları çok dolu olduğu için zaman yaratma adına her kolaylığı göstermeye gayret ediyor.Ben kendisini çok sevdim ve memnunum. Arzu eden arkadaşlara da gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. İnternette kendi siteside varmış sanırım.Yeri Osmanbey de, birde Beylikdüzü şubesinde de kabule başlamış.Hangi gün nerede bilmiyorum ama telefonundan aranıp sorulabilir.
Doktor larin adini soyadını tam yazar msnz rica etsem??[/QUOTE]DoktorE="MUTLULUK1963, post: 27738283, member: 433209"]Arkadaşlar, uzun zamandır site sayfalarında gezinip yazılanları izliyordum. Kadınlar olarak paylaştığımız bu güzel sitenin yararını özel hayatımda sizlerin burada yazdıklarınızdan yararlanarak gördüm.Sitemize tam üye oldum. Bir süredir iyi bir psikolog arıyordum.Piyasada birçok ad var bildiğiniz gibi. Daha önce psikologa gitmeden sıkıntılarım için Psikiyatra gittim. Bana bir yığın ilaç verdi ve dünyam şaştı. İlaçları aldıkça nerede ise daha beter oldum. Sarhoş gibi gezmeye başlayınca bıraktım. Birde iyi psikologa gideyim istedim. Sizlerin burada yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyordum ve sayenizde mükemmel bir psikolog buldum. Uzman Psikolog sayın hanım'a başvurdum ve şu ana kadar 3 defa görüştüm. Gerçekten branşına son derece hakim çokta sıcak kanlı birisi.Aslında daha Önce Gizem hanımı ben bir tv kanalında canlı programda da izlemiştim ama o zaman adını not almamıştım. Seanslarımı aksatmadan gidiyorum ve şimdiden bir rahatlama yakaladım, ilaç falanda tavsiye etmeden tekniklerini uyguluyor.Seansları çok dolu olduğu için zaman yaratma adına her kolaylığı göstermeye gayret ediyor.Ben kendisini çok sevdim ve memnunum. Arzu eden arkadaşlara da gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. İnternette kendi siteside varmış sanırım.Yeri Osmanbey de, birde Beylikdüzü şubesinde de kabule başlamış.Hangi gün nerede bilmiyorum ama telefonundan aranıp sorulabilir.
kızlar çok acil evlilik terapisti arıyorum ..,artık çıkmaza giriyoruz bana daha önce bir aile terapistine gitmiş ,deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum beni yönlendireceğiniz bir terapist varmı ..?netten araştırdım fiyatlarda baya yüksek.. 200 ytl ile 150 ytl arası değişiyior bu fiyatlar normalmi bilmiyorum ..avrupa yakasında oturuyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen
İlaç yazıp gönderiyor mu yoksa terapi de yapıyor mu?merhabalar ;
bende obsesyon vardı . takıntı hastalığı bir insana ,bir yemeğe, bir kıyafete ve bu çok sorun yaratıyordu... bunun üzerine sinirlerim geriliyordu . bana Sarıyer tıp merkezinde Hakan Sayıtayı önerdiler (psikiyatri doktoru) ve ilaçları da bıraktım bir yıl önce . üstelik ssk geçiyor 20 tl ücreti var . Çok yoğun randevu bile vermiyorlar cumartesı günleri açık ... tavsiye ederim sana sorununu söyleyip fikir veriyor ilaç yazıyor düzenli gidersen işine yarar
arkadaşar Merhaba Ben İstanbul Bahçelievlerde özel bir klinikte uzman psikolog olarak çalışmaktayım. Dilediğiniz konuda yardım edebilirim
Mrbb ben 5 aylık hmileyim gebelikte nörodol damla kullanılırmı 5damla .kasılma olursa ne olur bebeğe zarar verirmiarkadaşar Merhaba Ben İstanbul Bahçelievlerde özel bir klinikte uzman psikolog olarak çalışmaktayım. Dilediğiniz konuda yardım edebilirim
merhaba, bunun için rahatsızlığınızı ve damlayı kimin yazdığını öğrenmem gerekirMrbb ben 5 aylık hmileyim gebelikte nörodol damla kullanılırmı 5damla .kasılma olursa ne olur bebeğe zarar verirmi