istanbul'da yaşıyorsan önerebileceğim birkaç yer var. fiyatlar 150-250 arasında değişiyor tabii. psikologlarla ilgili olarak yeni bir yasa çıkmış. klinik psikolog olmayan pek çok psikolog, yaşam koçu, kişisel gelişim uzmanı v.s nasıl hasta tedavi edilir eğitimini almadan hasta görmüşler, muayenehane açmışlar. Gerçek psikolog olanlar, sağlık bakanlığı bu durumdan rahatsız olmuş ve yeni bir yasa hazırlanmış. Klinik psikolog olmayan yani yüksek lisansını klinik psikolojide yapmamış olanlar hasta göremeyeceklermiş. lütfen tüm arkadaşlar psikolog araştırırken buna dikkat etsinler. zaten internet sitelerinde hepsinin nere hangi bölüm v.s mezun olduğu yazıyor.
Benim sana önerim bu özelliklere dikkat ederek bir uzman seçmen. İstanbul avrupa yakasında "inda danışmanlık merkezi", anadolu yakasında ise "kim psikoloji danışmanlık merkezi"nini öneririm. kız kardeşim kim psikolojiden yardım aldı ve almaya devam ediyor, çok memnun. İş yerinden bir arkadaşım ise inda'ya gidiyor o da çok memnun. geçmiş olsun diyorum