teşekkür ederim ama avrupa yakasında olması tercih sebebimiz.Göztepe eren köy ruh ve sinir hastanesinde ayrıca şizofreni dalı var doç dr. bu konuda oldukça iyiler. bir an önce gitmeni tavsiye ederim.sgk ya bakıyor.zaten randevu sitesine girdiğinde göreceksin bu dalı...sağlıkla kal..
teşekkür ederim ama avrupa yakasında olması tercih sebebimiz.
Arkadaşlar merhaba bendede teşhis kaygı bozukluğu;depresyon ve takıntı çıktı prozac 20 mg verdi olmadı günde 2 'ye çıkardı 4 aydırda bu böyleama kilo alma harici hiçbir değişiklik yok ne önerirsiniz???
Hangi konuda arkadasim ?,ben de okb için Dr arıyorum da
Anadolu yakasında isen Erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesini öneririm..emin ol doktorlar işinde çok iyi..çok geçmiş olsun
İSTANBULDA AVRUPA YAKISNDA var mı bıldıgınız bayan psıkolog???
Bende okb için gidiyorum eğer İstanbuldaysanız prof.dr Musa Tosun'u önerebilirim 3 aydır kendisine gidiyorum hem terapi hem ilaç tedavisi uyguluyor ben gayet memnunum bende bir taminıdığım vasıtasıyla gitmeye başladım.Hangi konuda arkadasim ?,ben de okb için Dr arıyorum da
Kadıköy kızılayda terapisi 70 tl ye var. bilginiz olsun
istanbul'da yaşıyorsan önerebileceğim birkaç yer var. fiyatlar 150-250 arasında değişiyor tabii. psikologlarla ilgili olarak yeni bir yasa çıkmış. klinik psikolog olmayan pek çok psikolog, yaşam koçu, kişisel gelişim uzmanı v.s nasıl hasta tedavi edilir eğitimini almadan hasta görmüşler, muayenehane açmışlar. Gerçek psikolog olanlar, sağlık bakanlığı bu durumdan rahatsız olmuş ve yeni bir yasa hazırlanmış. Klinik psikolog olmayan yani yüksek lisansını klinik psikolojide yapmamış olanlar hasta göremeyeceklermiş. lütfen tüm arkadaşlar psikolog araştırırken buna dikkat etsinler. zaten internet sitelerinde hepsinin nere hangi bölüm v.s mezun olduğu yazıyor.
Benim sana önerim bu özelliklere dikkat ederek bir uzman seçmen. İstanbul avrupa yakasında "inda danışmanlık merkezi", anadolu yakasında ise "kim psikoloji danışmanlık merkezi"nini öneririm. kız kardeşim kim psikolojiden yardım aldı ve almaya devam ediyor, çok memnun. İş yerinden bir arkadaşım ise inda'ya gidiyor o da çok memnun. geçmiş olsun diyorum
Buldun uz mu acaba??Merhaba arkadaslar 20 yasindaki kizimin öfke kontrol sorunu icin gercekten onu dinleyecek ve zaman ayiracak bir psikologa ihtiyacim var. Yillardir dönem dönem psikiyatriste götürdüm hic fayda görmedim. Ilaci verip 15 dk seans yapip. saatlerce bekletip bir de üste 250 tl gibi yüksek meblaglar alarak bizi oyaladilar. Sistemi cözemedim herkesin önerdigi dr. hem pahali hem de zamani olmuyor. Neyi baz alacagiz. Hatta birkeresinde gittigimizde randevu yogunlugundan doktorun hali kalmamis bizi kendisine yakin hissettigi icin benim size verecek enerjim kalmadi diyerek dürüst davranmisti. Biz de adami teselli ettik terapi gerceklesmedi (zaten gerceklestigi de yoktu) cikista para almaz diye düsünürken birde para bayildik. Lütfen bana isini severek yapan avrupa yakasinda Besiktasa yakin bayan psikolog önerebilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?