- 18 Temmuz 2014
- 1.000
- 133
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbul da önerebileceğinizz bir psikiyatri var mı?
kızlar çok acil evlilik terapisti arıyorum ..,artık çıkmaza giriyoruz bana daha önce bir aile terapistine gitmiş ,deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum beni yönlendireceğiniz bir terapist varmı ..?netten araştırdım fiyatlarda baya yüksek.. 200 ytl ile 150 ytl arası değişiyior bu fiyatlar normalmi bilmiyorum ..avrupa yakasında oturuyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen
bi arkadaşım ona muayene amaçlı gitti ve az kalsın kıza kafayı yedirtiyordu .bir iki unutkanlık için gitti ve kız üç yıl psikoz tedavisi gördü .kızın ilk muayenesinde bile demir eksikliği ve aynı dönemde de hipotroidi varmış bunlara bakmadan kıza 4 yıl gereksiz yere ali bozkurt tarafından psikoz tedavisi uygulamış.ilaçların yan etkisinden kız evde bile duramamış ajite olmuş.yan etkisini belirttiğinde ise ilacını dahi değiştirme zahmetinde bulunmamış.kullandığı ilaçlar intihar düşüncesi bile yapmış. kız kendisine dava açmak istiyor ama türkiyede adalet sistemi nerde .bide doktorlar birbirinin hatasını bilse de yazmıyor.ne yazıkkı sağlık sistemi doktoru koruyor. hasta ise deneme yanılma tahtası olmuş kız hiç bi şekilde hakkını helal etmiyor kendisine öbür tarafta alacağım olsun diyor.siz siz olun sakın değil tedavi için yanından bile geçmeyin kanaatimce kendisinin tedaviye ihtiyacı var.sağlık bakanı bunların tedavisi hakkında acil bi önlem alsın yoksa çok hasta mağduriyet görür.
çokk geçmiş olsun çok üzüldümm