kırmızı reçetede ne imiş? yeşil reçeteyi biliyordum ama kırmızı reçeteyi hiç bilmiyordum.:44:
Yanılmıyorsam içinde farklı türden ilaçlar bulundurulan ve emniyetin gözetimi altında olan ilaçlar kırmızı reçeteyi kapsıyor diye biliyorum.
bu yüzden doktorlar vermezmiş kolay kolay.
hımm anladım, teşekkürler.
geçmiş olsun sanada.
Teşekkür ederim balım bende doktor bulmaya çalışıyorum.
Çalışıyorum sürekli unutuyorum not almaktan masam kağıda dönüştü.
Bende dikkat dağınıklığı var önceden ritalin içiyordum.
Kırmızı reçeteyi kapsıyormuş şimdilerde kırmızı reçetede kimse kolay kolay vermiyormuş.
Bana önerebilirmisinZ?
gevşeme egzersizinin mutlaka her şeye faydası vardır bence ama sanki seninki başka bir durum gibi bir uzmandan yardım almalısın bence.psikiyatrist ya da psikologtan
canım dikkat dağınıklığınıda bırak söyleneni yanlış anlıyorum çalışan bi insanım.
önceden kullanıyodum bu ilacı çok dinç oluyodum sınavlarımıda öyle kazandım zaten.
gittiğim doktor değişti şimdiki de gerek yok bence diyor (vermemesinin nedenini de biliyorum) bende başka bi piskiyatr arıyorum.
canım psikiyatristse eğer aradığın ankarada martı terapi merkezinin iyi olduğunu duydum.ben psikoloğa gittim psikolog ezel eser özer benim gittiğim çok memnunkaldım.umarım senin de problemlerin çözülür.canım dikkat dağınıklığınıda bırak söyleneni yanlış anlıyorum çalışan bi insanım.
önceden kullanıyodum bu ilacı çok dinç oluyodum sınavlarımıda öyle kazandım zaten.
gittiğim doktor değişti şimdiki de gerek yok bence diyor (vermemesinin nedenini de biliyorum) bende başka bi piskiyatr arıyorum.
Size ankarada olağanüstü bir psikiyatrist tavsiye edebilirim.Nokta atışı yapar.Bir ilaç verir ve hiç değiştirmez.Özel kliniği var.Hastane bağlantısı yok ama kurumlara fatura düzenliyor sanıyorum.Seanslar 2-3 saate kadar uzayabiliyor.Seans süresi tamamen hastanın konusmak istemesi durumuna bağlı.Ben 3 saat konussamda aynı ucreti veriyorum 1 saat konussamda.Butun hastaları için aynı durum gecerli.Seansı doktor süren doldu diyerek bitirmiyor,hasta bugun yeterli dediğinde tamamlanıyor ve hep aynı ucret.Sanırım 3 saatten fazla olursa çift seans ucretine tabi tutuluyor.Muhtesem bir doktor ve Turkiyede ustune Psikiyatrist tanımam:)Tam adresi ezberimde yok.Telefon numarasından alabilirsiniz.
Sağlıklı günler,sevgiler...
PSıKıYATRıST
DR.KEMAL GÖKSAN
TEL: 0312 417 37 37
KIZILAY/ANKARA
Bahçelievler 7. cadde de Fatma kırımlı var tavsiye ederim.
Bahçelievler 7. cadde de Fatma kırımlı var tavsiye ederim.
Banada FATMA KIRIMLI TAŞKIN I TAVSİYE ETTİLER YARIN RANDEVU ALICAM SONUÇLARDAN HABERDAR EDİCEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?