Arkadaşlar Ankaradan psikoloğa gidenler memnun kalanlar varsa lütfen bana isim yazsınlar.. Acil desteğe ihtiyacım var dayanamıyorum artık zor durumdayım.
hala tavsiye bekliyorumlutfen varmı doktor tavsiyesi olan
yeni oldugum icinmi cevap alamıyorum
istanbulda doktorundan memnun olan tavsiye edecek kimse yokmu arkadaslar? yalnız reklam kokan hareket olmasın pls
arkadaslar selam, ben yaklasık 5 senedir okb ve bipolar bozukluk hastasıyım. bu dönemde kullanmadıgım ilaç kalmadı. lithuril, lustral, efeksor, rivotril kullandıklarımdan bazıları ve şuanda kullanıyorumm. istanbul çapa ve etfalde tedavi oldum, 4 kere hastanede yattım. 6 defa ekt oldum. ama gelin görünki hala düzelme yok hala aynıyım. hala takıntılarım aşırı derecede devam ediyor. sizlere danışmak istediğim konu biliyorum forumda milyonkere sorulmuştur ancak istanbulda okb için önerdiğiniz bir doktor var mı? devlet hastanelerinde 5 yıldır çözüm alamadım belki özel doktorda çare bulurum çok çaresizimokb için istanbulda uygun fiyatlı doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler
çok geçmiş olsun canım kullandıgın ilaçlar hiç mi etki etmedi sna bende anksiyete ve okb var lustral kullanıyorum bnde 9 yıla yaklaşık bunlarla mücadele ediyorum benim doktorum bana şöyle demişti küçük bir kar yıgını düşün yuvarlandıkça daha da büyür ve durdurmayı engelleyemessin demişti sende aklına gelenleri yapmamayı çalış zaten farkında olmadan unutuyorsun dene sonuç alacaksın
hala tavsiye bekliyorumlutfen varmı doktor tavsiyesi olan
Okumadıysanız bu topiği başta sona bir okuyun, belki derdinize bir derman bulabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.
Merhaba
İzmir'de Azmi Varan
Ankara'da Emel Kalınkılıç
ikisi de çok iyidir.Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?