Merhaba arkadaslar 20 yasindaki kizimin öfke kontrol sorunu icin gercekten onu dinleyecek ve zaman ayiracak bir psikologa ihtiyacim var. Yillardir dönem dönem psikiyatriste götürdüm hic fayda görmedim. Ilaci verip 15 dk seans yapip. saatlerce bekletip bir de üste 250 tl gibi yüksek meblaglar alarak bizi oyaladilar. Sistemi cözemedim herkesin önerdigi dr. hem pahali hem de zamani olmuyor. Neyi baz alacagiz. Hatta birkeresinde gittigimizde randevu yogunlugundan doktorun hali kalmamis bizi kendisine yakin hissettigi icin benim size verecek enerjim kalmadi diyerek dürüst davranmisti. Biz de adami teselli ettik terapi gerceklesmedi (zaten gerceklestigi de yoktu) cikista para almaz diye düsünürken birde para bayildik. Lütfen bana isini severek yapan avrupa yakasinda Besiktasa yakin bayan psikolog önerebilirmisiniz.
Merhaba arkadaslar 20 yasindaki kizimin öfke kontrol sorunu icin gercekten onu dinleyecek ve zaman ayiracak bir psikologa ihtiyacim var. Yillardir dönem dönem psikiyatriste götürdüm hic fayda görmedim. Ilaci verip 15 dk seans yapip. saatlerce bekletip bir de üste 250 tl gibi yüksek meblaglar alarak bizi oyaladilar. Sistemi cözemedim herkesin önerdigi dr. hem pahali hem de zamani olmuyor. Neyi baz alacagiz. Hatta birkeresinde gittigimizde randevu yogunlugundan doktorun hali kalmamis bizi kendisine yakin hissettigi icin benim size verecek enerjim kalmadi diyerek dürüst davranmisti. Biz de adami teselli ettik terapi gerceklesmedi (zaten gerceklestigi de yoktu) cikista para almaz diye düsünürken birde para bayildik. Lütfen bana isini severek yapan avrupa yakasinda Besiktasa yakin bayan psikolog önerebilirmisiniz.
İstanbul'da olduğunu bilmiyordum.
konuyla alakası yok ama asınaz noropatık ağrıyı yendıın mı suan son durum ne bendede war aynısı
Çok geçmiş olsun, annenizin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim, benzer bir rahatsızlık kayınvalidem yaşamıştı ve maşallah şu an kendisi çok iyi, atlattı yalnız bir gün olsun düşürmedi yüzünü, hep morali çok yüksekti, lütfen konuşun annenizle, bunu yenebilir.
Bursa'da Nur Hanım vardı, psikolog, soyadını hatırlayamıyorum ama yakın zamanda bir arkadaşım görüşmeye gitmişti ...
İstanbul kadıköye yakın psikolog ya da psikiyatri tavsiye edebilir misiniz ?
(haftasonları gidilebilecek yerler var mı sgk ile ödenirse? )
Lifemed Tıp Merkezi'nde (Kadıköy-Suadiye)
Sevil Usanmaz Hanım var. Kendisi klinik psikolog.
Cumartesi de gidilebiliyor. Yalnız sgk karşılamıyor, ben ücretli gidiyordum.
ücreti ne kadar bana özelden yazabilir misin canım ?
bir de klinik psikolog olmasının farkı nedir, ne demek ?
özel mesaj gönderemiyorum sana mesajların dolmuş..azıcık daha detay verirsen sevinirim sağol..
slm, bildiğim kadarıyla yüksek lisans yapan psikologlara klinik psikolog deniyor, alanlarında daha eğitimli ve tecrübeli oluyorlar yani. tavsiyeediyorum.com diye bir site var ben ordan baya bi araştırıp yorumları okuyup öyle gidip memnun kalmıştım psikologumdan. gerçi yeri ataşehirde, seans ücreti de 150 tl.ydi. (adı gülgün kurtay)
psikiyatri için randevu aldım ücreti 20 tl..
arkadaşım psikiyatriye git dedi o da konuşuyor dedi..ihtiyaç olursa psikoloğa yönlendiriyor zaten dedi..
siz ne dersiniz doğru mu yaptım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?