- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
Merhaba arkadaslar 20 yasindaki kizimin öfke kontrol sorunu icin gercekten onu dinleyecek ve zaman ayiracak bir psikologa ihtiyacim var. Yillardir dönem dönem psikiyatriste götürdüm hic fayda görmedim. Ilaci verip 15 dk seans yapip. saatlerce bekletip bir de üste 250 tl gibi yüksek meblaglar alarak bizi oyaladilar. Sistemi cözemedim herkesin önerdigi dr. hem pahali hem de zamani olmuyor. Neyi baz alacagiz. Hatta birkeresinde gittigimizde randevu yogunlugundan doktorun hali kalmamis bizi kendisine yakin hissettigi icin benim size verecek enerjim kalmadi diyerek dürüst davranmisti. Biz de adami teselli ettik terapi gerceklesmedi (zaten gerceklestigi de yoktu) cikista para almaz diye düsünürken birde para bayildik. Lütfen bana isini severek yapan avrupa yakasinda Besiktasa yakin bayan psikolog önerebilirmisiniz.
Merhaba...
Her zaman önerdiğim bir psikoloğum var.Ancak genelde herkes uzak olduğu için gidemiyordu,siz tam yerindesiniz.Hemde ücretsiz.Belediyeye bağlı olarak çalışıyorlar.İkisine de gittim ben,Nimet Hanım ve Nihal Hanım.İlk önce Nimet Hanıma gittim.Oldukça ciddi bir bayandı.Biraz çekiniyordum kendisinden.Sonra aile danışmanına da gitmemi söyledi aynı zamanda.Kardeşim,annem,babamla birlikte gittik birkaç kere nihal hanıma.Sonrada eşimle gittik.Baktım Nihal hanım çok tatlı,çok cana yakın,ona gittim bir süre daha.Şimdi evlendim ve çok uzak olduğum için gidemiyorum.
En sinir olduğum konu insanları hem psikolog yada psikiyatriste yönlendiriyorlar,her insanın sorunları var.Seans ücretleri almış başını gitmiş.Durumu olmayan insanı delirmeye sevk ediyorlar resmen...