takas yapıomuydun kız senGecelik (Etiketindeki silindiği için görünmüyor S beden) 5tLEki Görüntüle 1408285 Eki Görüntüle 1408286
Siyah askılı yazlık elbise (Beden etiketini çıkarmıştım. Bana uyduğu için S bedene uygun diyorum) 5TLEki Görüntüle 1408294 Eki Görüntüle 1408296
Elbise 5TL
Eki Görüntüle 1408297
Eki Görüntüle 1408301
Yazlık tunik S-M beden 5TLEki Görüntüle 1408303 Eki Görüntüle 1408305
T-shirt 10TL M beden.Eki Görüntüle 1408308
Arkası dantelli üst 5TL L beden yazıyor ama S beden ben de giydim uydu.
Hayır yapmıyorum.takas yapıomuydun kız sen
Güncelliyorum bugün :)Elinizde kalanlari tekrar gunceller misiniz.komsunuz cantadan vazgecerse haberim olaun:))
gecelik satıldımı
kaç haftadır beklion allah aşkına konu sahibi
yani sıfır gecelik fln koyda alalım yani o arkadaşı beklemekten gına geldi
haklısınız mösyöDaha önceki mesajları gördüyseniz kesin alacağımı belirtmiştim, dikkat etseydiniz size de gına gelmemiş olurdu.. Müsait olup olmama durumu zaten satıcıyla alıcı arasındadır..
haklısınız mösyö
kız mösyö ben kadınlara denilio sanıodum kusura bakma miss lady'imBen erkek değilim
Saat satılmadı,kutusunda duruyor :) Anadolu Yakasında Bağdat Caddesine çok yakında oturuyorum. Suadiye'de Boyner'e yakın.Ama eşim elden teslimi pek istemiyor. Kendisi belki gidermiş ama konuşmam gerek. Birkaç gündür onunla bunu konuşuyorum.Saat satıldı mı acaba? Yanlış anlamadıysam anadolu yakasındasınız sanırım, özelden nerde olduğunuzu yazar mısınız? Yakınsa elden alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?