PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Gecelik (Etiketindeki silindiği için görünmüyor S beden) 5tL

Siyah askılı yazlık elbise (Beden etiketini çıkarmıştım. Bana uyduğu için S bedene uygun diyorum) 5TL
Elbise 5TL

Yazlık tunik S-M beden 5TL

T-shirt 10TL M beden.

Arkası dantelli üst 5TL L beden yazıyor ama S beden ben de giydim uydu.

takas yapıomuydun kız sen

Arkası dantelli üst.

Siyah yazlık elbise 5TL S beden.

Yazlık mavi tunik ya da t-shirt 5Tl L yazıyor fakat zamanla daraldı ve küçüldü S bedene uygun.

Pembe üst beden etiketi yok ama standart beden 5TL

Siyah yazlık askılı elbise 5TL XS beden

Ayarlanabilir ipleriyle yazlık askılı üst Xs - S beden (S beden yazıyor) 5TL

Siyah kışlık botlar 25TL 36 numara ancak çift çorap giyince sanki ayağımı sıkıyor gibi hissettiğim için satıyorum. Çok rahattır. 35 buçuk yada 35 olanlar için uygun benim fikrim :)

Sarı üst (Beli ve göbeği açıkta bırakan S beden. İçinde beden yazan yeri bulamadım ama S bedene uyuyor) 5TL
Bikini H&M marka. Denemek için bir kere giyildi. 30TL. Bedenleri fotoğraflarda yazıyor.

Eklentiler

• IMG_1844.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_1845.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 59
Saat satıldı mı acaba? Yanlış anlamadıysam anadolu yakasındasınız sanırım, özelden nerde olduğunuzu yazar mısınız? Yakınsa elden alabilirim.

Saat satıldı mı acaba? Yanlış anlamadıysam anadolu yakasındasınız sanırım, özelden nerde olduğunuzu yazar mısınız? Yakınsa elden alabilirim.
Saat satılmadı,kutusunda duruyor :) Anadolu Yakasında Bağdat Caddesine çok yakında oturuyorum. Suadiye'de Boyner'e yakın.Ama eşim elden teslimi pek istemiyor. Kendisi belki gidermiş ama konuşmam gerek. Birkaç gündür onunla bunu konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…