Benim dediğim gibi olmuş..Onaylanmamıştır diyeKızlar sonunda sorun çözüldü. Para geri gitmiş bu yüzden yatırılmamış. Ben onaylamadığım için geri gitmiş dedi kız ama bana herhangi bir şey gelmediği için neyi onaylamadım anlamadım. Başka bankadan tekrar yatırdı parasını geri alıp. Bu sefer yatmış :) Gerçketen çok strese girmiştim,bana yardımcı olduğunuz için hepinize çok çok teşekkür ederim :)
Canim sorunu cozmussunuz ama ben de bildigimi paylasayim, boyle sorunu olanlara yardimci olur belki. Eft yapikirken hem iban hem de alicinin adinin dogru yazilmasi gerekli. Yoksa karsi tarafa para gitmez, 2 kere yasadim bunu. Ilkinde bir guzellik merkezine taksidimi internet subeden yatirdim ancak dalginlikla alici adina kendi adimi yazmisim. Ben borcumun odendigini dusunuyordum, salondan aradilar borcunuz var diye odedim odemedin konusmasindan sonra tekrar hareketlerimi kontrol ettim. Cunku eftyi yapinca para dusmustu hesaptan ondan sonra kontrol etmedin hoc gitti diye. Meger para dusuyormus ama oyle adla iban uyusmayinca param geri gelmis. Ozur dileyip hemen dogru sekilde gönderdim.Kızlar sonunda sorun çözüldü. Para geri gitmiş bu yüzden yatırılmamış. Ben onaylamadığım için geri gitmiş dedi kız ama bana herhangi bir şey gelmediği için neyi onaylamadım anlamadım. Başka bankadan tekrar yatırdı parasını geri alıp. Bu sefer yatmış :) Gerçketen çok strese girmiştim,bana yardımcı olduğunuz için hepinize çok çok teşekkür ederim :)
O mandallardan ben de istiyorum hangi pazarmis acaba ?Eki Görüntüle 1443680 Eki Görüntüle 1443681
İstanbul haftasonu yağmurlu olabilirmiş. Ayda bir veya iki kere gelen ve iki üç gün süren migren atağı yaşayan biri olarak hiç yataktan çıkamıyorum. Bu yüzden kombin yapıp çok bir şey paylaşamıyorum. Anime ve manga severler varsa forumda,manga serisini tamamlamak ve eksiği bulunanlar için elimde olan mangayı satıyorum. (10TL ve iyileştiğimde elden de teslim edebilirim.)
NOT: Ayrıca fotoğrafta gördüğünüz mandalları tesadüfen evime çok yakın kurulmuş pazarda görüp aldım. Elseve mucizevi bakım yağını da şiddetle tavsiye ederim. Nereye gitseniz çantanıza atıp günün herhangi saatinde saç uçlarınıza sürebilirsiniz. Ya da yıkadıkyan sonra nemli saça. Ben genellikle nemliyken kullanıyorum ve gerçekten mucize gibi. Bunlar da küçük tavsiye ^_^ )
Çok teşekkür ederim :) Alıcı yazan yerde ismim yazmıyor demiştim kıza ama kız bana ben yatırdığım için benim adım yazıyor demişti. Daha önce hiç kendim para yatırmadığım için bu konuda hiç bilgim yoktu. Eşim de senin söylediğini söylemişti bana. Ama içim çok rahatladı :) Gerçketen içim rahatladı :)Canim sorunu cozmussunuz ama ben de bildigimi paylasayim, boyle sorunu olanlara yardimci olur belki. Eft yapikirken hem iban hem de alicinin adinin dogru yazilmasi gerekli. Yoksa karsi tarafa para gitmez, 2 kere yasadim bunu. Ilkinde bir guzellik merkezine taksidimi internet subeden yatirdim ancak dalginlikla alici adina kendi adimi yazmisim. Ben borcumun odendigini dusunuyordum, salondan aradilar borcunuz var diye odedim odemedin konusmasindan sonra tekrar hareketlerimi kontrol ettim. Cunku eftyi yapinca para dusmustu hesaptan ondan sonra kontrol etmedin hoc gitti diye. Meger para dusuyormus ama oyle adla iban uyusmayinca param geri gelmis. Ozur dileyip hemen dogru sekilde gönderdim.
Digeri de gecen ay oldu. Kardesimi ev tutacakti kaporayi benim yatirmami istedi emlakcinin kartini gondrrdi. Ben sirketin degil danismanin adini alici adi olarak yazdim para yine dustu. Sonra ordan para gelmedi diye aradilar hesabima baktim para bana geri donmus. Şirket adina tekrar yatirdim parayi. Yani senin onay vermene gerek yok, o gonderirken alici adini yazmadigi icin para onun heaabima geri dönmüştür.
:) Kesinlikle. Bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim :)Benim dediğim gibi olmuş..Onaylanmamıştır diye
.Gecmiş olsun canım...Güzelce hallolmuş sorunun:)
Perşembe günleri oluyormuş,Anadolu Yakası İstanbul'da Ethemefendi'de. Hani Çinli satıcılar oluyor ya pazarlarda onlara bak derim. Tezgahın tamamını satın almayı çok istedim. Çantalar vardı aklım kalmıştıO mandallardan ben de istiyorum hangi pazarmis acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?