PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Tiger 45TL
Nevresim takımı (2 yastık kılıfı ve 1 battaniye kılıfı) 15TL

Çiçekli üst 34 beden 10TL

Just Cavalli saat 70TL
Koyu mavi üst 36 beden 10TL

Sarı üst (Beli ve göbeği açıkta bırakan S beden. İçinde beden yazan yeri bulamadım ama S bedene uyuyor) 5TL
Bikini H&M marka. Denemek için bir kere giyildi. 30TL. Bedenleri fotoğraflarda yazıyor.

Bikini altı bedeninin fotoğrafı

Bikini üstünün bedeni
Ayrıca bikini üstünün içine dolgu da koyabiliyorsunuz.

Üstler 5TL

Arkadaşımın kınasına bu kombinle gitmiştim. Çok yapışık bembeyaz kot pantolon giymiştim :)
Üste giymek için Kimono standart beden 35TL
Ayakkabı 25TL Ancak aşağıdaki gibi bir şeyi var. Topuklu giyen biri de olmadığım için olumsuz bir şey mi bilmiyorum. Ama bu olumsuzluğa rağmen almak isteyen olursa ancak 25tl ye satabilirim. Bir kere giydim 35 numara.

Cnm bunu istiyorum biseyler daha bakayim ekliyceksen ama onu kesin aliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-03-16-40-51.png
    619,6 KB · Görüntüleme: 85
Çizgili koton bluz 10TL
Yeşil üst 5TL
Kahverengi şapka 5TL
Yazlık tunik 15TL
Pembe gecelik 5TL
(Yazlık şapka konusu daha kararlaştırılmadı)
Bu ürünler Minikuss adlı kullanıcı tarafından ayırtıldı.

Just Cavalli saat ayırtılmıştı fakat sonra vazgeçildi. English Home pike ayırtılmıştı fakat birkaç gündür cevap yok. O yüzden tekrar bu iki ürün satışa geçti :) Son güncelleme bu kadar. Gözümden kaçanları lütfen söyleyin.

Orjinal converse. 40TL. En fazla 3 kere giyildi. Kıyafetlerin arasında durmaktan üstüne yapışmış tüyleri var. 2011'den beri bekliyor öyle dolabın ücra köşesinde :)

kaç haftadır beklion allah aşkına konu sahibi
Bir hafta olabilir ama benim migrenim olduğu için geçen haftadan beri iyi değilim. Son birkaç parça daha var onları da koyayım da artık toplu güncellerim diyordum. Bugün kalanları koycam sonra da artık satış olayına giricem.

yani sıfır gecelik fln koyda alalım yani o arkadaşı beklemekten gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…