Son karar verilmediği için güncelledim. Şimdi ayırtılanları yazıcam.Gecelik satilmisti sanirim dimi vazgecmisse ben isturm
Son karar verilmediği için güncelledim. Şimdi ayırtılanları yazıcam.
Kimononun kumaşı yumuşacık. Kumaştan pek anlamıyorum pek. Kırmızı askılı üst ise parlak bir kumaş,pamuklu gibi değil.Laci üst ve kimononun kumaşları nasıl?
Parlak ama birazda yumuşak bir kumaş.Koyu mavi ustun kumasini sormustum parlak mi penye mi
Güncelleme.Orjinal converse. 40TL. En fazla 3 kere giyildi. Kıyafetlerin arasında durmaktan üstüne yapışmış tüyleri var. 2011'den beri bekliyor öyle dolabın ücra köşesinde :)Eki Görüntüle 1400877 Eki Görüntüle 1400878 Eki Görüntüle 1400879
Pembe gecelik ayırtıldı,cevap bekliyorum :)gecelik satıldımı
kaç haftadır beklion allah aşkına konu sahibiPembe gecelik ayırtıldı,cevap bekliyorum :)
Bir hafta olabilir ama benim migrenim olduğu için geçen haftadan beri iyi değilim. Son birkaç parça daha var onları da koyayım da artık toplu güncellerim diyordum. Bugün kalanları koycam sonra da artık satış olayına giricem.kaç haftadır beklion allah aşkına konu sahibi
yani sıfır gecelik fln koyda alalım yani o arkadaşı beklemekten gına geldiBir hafta olabilir ama benim migrenim olduğu için geçen haftadan beri iyi değilim. Son birkaç parça daha var onları da koyayım da artık toplu güncellerim diyordum. Bugün kalanları koycam sonra da artık satış olayına giricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?