Teslimi elden istememin sebebi çalıştığım için evde olmuyorum sonra kargo peşinde koşuyorum. Neyse bir ayarlamaya çalışayım o zaman.Saat satılmadı,kutusunda duruyor :) Anadolu Yakasında Bağdat Caddesine çok yakında oturuyorum. Suadiye'de Boyner'e yakın.Ama eşim elden teslimi pek istemiyor. Kendisi belki gidermiş ama konuşmam gerek. Birkaç gündür onunla bunu konuşuyorum.
Canım şu omzu düşük olan Tişört için aksam konuşalım şuan işteyim aksam yazıcam başka ürün bulabilirsem birlikte alırım tek alırsam kargoyla pahalıya gelirAsimetrik kesim yazlık üst. 5TL Yalnız ikincı fotoğraftaki gibi defosu var çok görünmüyor. Pembe body ile kombinleyebilirsiniz :)Eki Görüntüle 1408590 Eki Görüntüle 1408591
Eki Görüntüle 1408589
Aşağıdaki pembe body ile kombinlemiştim ben.Eki Görüntüle 1408592
Özelden de yazdım,eşimle konuştum. Bir gün önceden haber verirsen ayarlamaya çalışırım dedi. Çünkü saat aksesuarı hiç kullanmıyorum ve boş boş duruyor.Teslimi elden istememin sebebi çalıştığım için evde olmuyorum sonra kargo peşinde koşuyorum. Neyse bir ayarlamaya çalışayım o zaman.
Tamam :) onu da sana ayırdım :)Canım şu omzu düşük olan Tişört için aksam konuşalım şuan işteyim aksam yazıcam başka ürün bulabilirsem birlikte alırım tek alırsam kargoyla pahalıya gelir
Ptt kargoyla ben 6-7 TLye yolladım. 7TL olan adrese teslim olandı. İkisi de İstanbul dışınaydı :)Kargo ne kadara geliyor ki acaba. Alışveriş yapanlar ortalama bir şey söyleyebilir mi?
Hangi gün kargoya gidiyorsunuz? Eğer evde olan biri bulursam belki kargoyla isterim saati.Ptt kargoyla ben 6-7 TLye yolladım. 7TL olan adrese teslim olandı. İkisi de İstanbul dışınaydı :)
Yazlığınn varsa bu tarz eklermisin ama m bedenim ona göre bakayımTamam :) onu da sana ayırdım :)
Yazlığınn varsa bu tarz eklermisin ama m bedenim ona göre bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?