PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Ben gecelik olarak ta kullandım,içi gösteren ince elbiselerin içine de giydim. XS kalıbında 5TL

Eşime almıştık. Sözde zayıflayacaktı. Sıfır sayılır. Bir kere giymeye çalıştı :) Lc Waikiki 10TL Dar kalıp L beden olanlardan.

Asimetrik kesim yazlık üst. 5TL Yalnız ikincı fotoğraftaki gibi defosu var çok görünmüyor. Pembe body ile kombinleyebilirsiniz :)

Aşağıdaki pembe body ile kombinlemiştim ben.

Teslimi elden istememin sebebi çalıştığım için evde olmuyorum sonra kargo peşinde koşuyorum. Neyse bir ayarlamaya çalışayım o zaman.

Canım şu omzu düşük olan Tişört için aksam konuşalım şuan işteyim aksam yazıcam başka ürün bulabilirsem birlikte alırım tek alırsam kargoyla pahalıya gelir

Teslimi elden istememin sebebi çalıştığım için evde olmuyorum sonra kargo peşinde koşuyorum. Neyse bir ayarlamaya çalışayım o zaman.
Özelden de yazdım,eşimle konuştum. Bir gün önceden haber verirsen ayarlamaya çalışırım dedi. Çünkü saat aksesuarı hiç kullanmıyorum ve boş boş duruyor.

Yarın bir de perşembe günü. Acele kargomuz var çünkü bir tane,eşim onu yollicak uzaktan akrabasına yarın. İşe geç gideceği için giderken yollicak.

Yazlığınn varsa bu tarz eklermisin ama m bedenim ona göre bakayım

Bu tarzlar var. Ben genellikle öyle kombinlerdim. Altına da tayt giyerdim. Ya evdeyken ya da sahile yürüyüşe çıktığımızda giyerdim :) Sana uyar mı bilmiyorum. Ama M bedene uyar bunlar çünkü salaşlar ve asimetrik. Onun dışında başka bir şey bulamadım :)

Ayrıca kıyafetleri yıkayıp ütüleyip kaldırdım. Böyle kırış kırış olduklarına bakmayın o konuda titizim.

Yarın hemen almak isteyenler için kargoya verebilirim. Ama perşembe günü de kargo günü.

Bugün 1-2 gibi eşim kargoya uğrayabilir,son kararları verebilirsiniz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…