PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Yazlık üst XS 5TL
IMG_1958.jpg
IMG_1960.JPG

Ben gecelik olarak ta kullandım,içi gösteren ince elbiselerin içine de giydim. XS kalıbında 5TL
IMG_1961.jpg
IMG_1962.jpg

Eşime almıştık. Sözde zayıflayacaktı. Sıfır sayılır. Bir kere giymeye çalıştı :) Lc Waikiki 10TL Dar kalıp L beden olanlardan.
IMG_1963.jpg
IMG_1964.jpg

Asimetrik kesim yazlık üst. 5TL Yalnız ikincı fotoğraftaki gibi defosu var çok görünmüyor. Pembe body ile kombinleyebilirsiniz :)
IMG_1795.JPG
IMG_1793.JPG

IMG_1790.JPG

Aşağıdaki pembe body ile kombinlemiştim ben.
IMG_1730.jpg

Saat satılmadı,kutusunda duruyor :) Anadolu Yakasında Bağdat Caddesine çok yakında oturuyorum. Suadiye'de Boyner'e yakın.Ama eşim elden teslimi pek istemiyor. Kendisi belki gidermiş ama konuşmam gerek. Birkaç gündür onunla bunu konuşuyorum.
Teslimi elden istememin sebebi çalıştığım için evde olmuyorum sonra kargo peşinde koşuyorum. Neyse bir ayarlamaya çalışayım o zaman.

Asimetrik kesim yazlık üst. 5TL Yalnız ikincı fotoğraftaki gibi defosu var çok görünmüyor. Pembe body ile kombinleyebilirsiniz :)Eki Görüntüle 1408590 Eki Görüntüle 1408591

Eki Görüntüle 1408589

Aşağıdaki pembe body ile kombinlemiştim ben.Eki Görüntüle 1408592
Canım şu omzu düşük olan Tişört için aksam konuşalım şuan işteyim aksam yazıcam başka ürün bulabilirsem birlikte alırım tek alırsam kargoyla pahalıya gelir

Teslimi elden istememin sebebi çalıştığım için evde olmuyorum sonra kargo peşinde koşuyorum. Neyse bir ayarlamaya çalışayım o zaman.
Özelden de yazdım,eşimle konuştum. Bir gün önceden haber verirsen ayarlamaya çalışırım dedi. Çünkü saat aksesuarı hiç kullanmıyorum ve boş boş duruyor.

Yarın bir de perşembe günü. Acele kargomuz var çünkü bir tane,eşim onu yollicak uzaktan akrabasına yarın. İşe geç gideceği için giderken yollicak.

Yazlığınn varsa bu tarz eklermisin ama m bedenim ona göre bakayım
IMG_1815.JPG
IMG_1848.jpg
IMG_1819.JPG
IMG_1850.JPG

Bu tarzlar var. Ben genellikle öyle kombinlerdim. Altına da tayt giyerdim. Ya evdeyken ya da sahile yürüyüşe çıktığımızda giyerdim :) Sana uyar mı bilmiyorum. Ama M bedene uyar bunlar çünkü salaşlar ve asimetrik. Onun dışında başka bir şey bulamadım :)

Ayrıca kıyafetleri yıkayıp ütüleyip kaldırdım. Böyle kırış kırış olduklarına bakmayın o konuda titizim.

Yarın hemen almak isteyenler için kargoya verebilirim. Ama perşembe günü de kargo günü.

Back