Tiger 45TL
Nevresim takımı (2 yastık kılıfı ve 1 battaniye kılıfı) 15TL
Çiçekli üst 34 beden 10TL
Just Cavalli saat 70TL
Koyu mavi üst 36 beden 10TL
Sarı üst (Beli ve göbeği açıkta bırakan S beden. İçinde beden yazan yeri bulamadım ama S bedene uyuyor) 5TL
Bikini H&M marka. Denemek için bir kere giyildi. 30TL. Bedenleri fotoğraflarda yazıyor.
Bikini altı bedeninin fotoğrafı
Bikini üstünün bedeni
Ayrıca bikini üstünün içine dolgu da koyabiliyorsunuz.
Üstler 5TL
Arkadaşımın kınasına bu kombinle gitmiştim. Çok yapışık bembeyaz kot pantolon giymiştim :)
Üste giymek için Kimono standart beden 35TL
Ayakkabı 25TL Ancak aşağıdaki gibi bir şeyi var. Topuklu giyen biri de olmadığım için olumsuz bir şey mi bilmiyorum. Ama bu olumsuzluğa rağmen almak isteyen olursa ancak 25tl ye satabilirim. Bir kere giydim 35 numara.
Nevresim takımı (2 yastık kılıfı ve 1 battaniye kılıfı) 15TL
Çiçekli üst 34 beden 10TL
Just Cavalli saat 70TL
Koyu mavi üst 36 beden 10TL
Sarı üst (Beli ve göbeği açıkta bırakan S beden. İçinde beden yazan yeri bulamadım ama S bedene uyuyor) 5TL
Bikini H&M marka. Denemek için bir kere giyildi. 30TL. Bedenleri fotoğraflarda yazıyor.
Bikini altı bedeninin fotoğrafı
Bikini üstünün bedeni
Ayrıca bikini üstünün içine dolgu da koyabiliyorsunuz.
Üstler 5TL
Arkadaşımın kınasına bu kombinle gitmiştim. Çok yapışık bembeyaz kot pantolon giymiştim :)
Üste giymek için Kimono standart beden 35TL
Ayakkabı 25TL Ancak aşağıdaki gibi bir şeyi var. Topuklu giyen biri de olmadığım için olumsuz bir şey mi bilmiyorum. Ama bu olumsuzluğa rağmen almak isteyen olursa ancak 25tl ye satabilirim. Bir kere giydim 35 numara.