Merhabalar, ben bir güncelleme yapayım. Eylül başında prp yaptırmıştım. 2 döngü sabredemedim artık açıkçası ve ilk reglimde klomen kullanarak yumurta toplattım. Ekimde 1 tane 4ab iyi kalite embriyo elde ettik. Sonra transfere hazırlanmaya başladım ancak 2 döngüde de progesteronum yüksek çıktı transfer olamadım. 3.sünde artık baskılayıcı iğne olarak transfere hazırlandım ve bu sefer herşey yolunda gitti. 26 aralıkta tek embriyo transferi oldum. Transferin 10. Günü ilk pozitif sonucumu aldım ama ne yazık ki 2 gün sonra babamı kaybettik ani bir şekilde ve ben tabi mahvoldum psikolojik olarak. Dr umla konuştuk, ilaçları maksimumda kullanıyoruz bakacağız artık dedi ve maalesef 4 gün sonra kontrol testimde beta hcg istenilen düzeyde artmadı, 2 gün sonra da baktık yok artamadı takılı kaldı. Transferin 20. Günü bugün regl oldum.sağlıklı ilerleyemedi ne yazık ki gebelik
üst üste bu kayıpları yaşamak çok ağır geldi, biraz ara vermek istiyorum 2 ay kadar en azından. Herhangi bir ilaç ve iğne görmeye bile tahammülüm yok şuan maalesef.. sonrasında yeniden yumurta toplama ile baştan başlamam gerekecek. Bakalım zaman ne gösterecek.