- Konu Sahibi nevbahar21
kizlar ya topik cok sessiz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eşim proxeed kullanıyor..yanında L-arginende içirmek istiyorum..
acaba ikisini aynı anda içse problem olur mu?
arkdş bizde ameliyattan 3ay sonra basladık proxeed plus bir hafta oluyo ilacı kullanalı 6.ayımızda hamile kalamazsam tekrar dr gittiğimizde bu kez ne önerir sizce yorumlarınızı bekliyorum ilacı kullanıp hamile kalanlar buraya
evet olmayan varsa onları ver ama diğerlerini verme bence..agır felan gelmesin ben sadese proweed plus veriyorum bide klomen başka bişe vermiyorum ilaç olarak ama keçiboynuzu kürü uyguluyorum zeytin yağında bekletilmiş incir yiyo günde bi tane fıstık fındık ve ceviz günlük ayçiçeği yiyo.bide macun yapıyorum ballı onu yiyo ama onu hergün değil arada yiyo sayımızı çok merak ediyorum bende en son 4 miyondu 2 ay oldu klomene başlayalı umarım artış vardır.
macunu nasıl yapıyorsun yani içinde neler var ben birde arı sütü aldırmayı düşünüyorum çok etkiliymiş henüz denemedik ama ayrıca kuru inciri nasıl yapıyorsun zeytin yağında bekletilmiş derken yani geceden mi yapıyorsun
yabancı sitelerden morfoloji ile ilgili ilaçları okudum. Proxeed ve L-Arginine beraber öneren hiç görmedim. L-Carnitine ve L-Arginine beraber kullananlar ve faydasını görenler var. Kullanımını falan da açıklamışlar. Bence de doktorunuza bir danışın derim.
canım ameliyat varikosel mi? biz ameliyat yaptırmadık, daha doğrusu epey muallakta kaldık. Grade 2 varikosel var. Doktorumuz ameliyat şart demedi. "grade 2 ve üstüne ameliyat öneriyoruz. bu şekilde de çocuğunuz doğal yolla olabilir yani olamaz diyemem, ama ameliyat ilerki yıllar için daha uygun olacaktır" dedi. Siz ameliyat kararını nasıl aldınız? değerleriniz ve varikosel grade'iniz nasıldı? Ameliyat sonrasında değerlerinizde nasıl gelişmeler oldu? 3 ay sonra biz bir test daha yaptırcaz bakalım, ona göre karar vereceğiz.
kürleri ben de uyguluyorum canım. bir de doktor certix diye bir ilaç verdi bakalım, proxeed ile aynı gibi bir şey sanırım. bir şey soracağım bu klomen ne işe yarıyor? ismini çok duyuyorm
kızlar nerelerdesiniz
proxeed kullanımına devam mı?? bizim 4. kutu bitmek üzere 2 tane daha sipariş verdim dün..
test yaptıran oldu mu aranzda sonuçları yazın pylaşın...
aysunayycim devam ediyoruz 3.kutuyu siparis ettik bekliyoruz yarin elimizde olur herhalde
ilk iki tane sparis vermistik 2.nin bitimine yakin 3.kutuyu siparis verdik ama arada zaman kaybi oldu yaa!!!
4-5 gun kadar bir zaman kaybi bisey olmaz herhalde....
bişey olmaz canım bi kerelikten
ama bak ben paketin içinde 10 tane falan kalınca hemen yeni siparişi veriyorum 4-5 günde ancak geliyo çünkü..
genede dikkat etmek lazım düzenli içmesine..
biz sizden 1 ay önce başlamşz demek..
inşallah işe yaryordur canım yaa çok merak ediyorum:26:
merhaba arkadaşlar bu topiği ben açmıştım artık pek fazla takılmadığım için yazmamışım şimdi bunu bir borç biliyorum arkadaşlar. bizde proxeed plus u 4 kutu kullandık ve hız konusunda epey bir faydasını gördük hatta son kutuda 5 6 tane kala hamile kaldım 10 haftalıkken kalbi durdu ama olsun yinede çok faydalı eğer maddi açıdan bir sıkıntınız yoksa kesinlikle kullanın derim bu ilacın tek eksi yönü fiyatı kızlar onun dışında öneriyorum size inşallah faydasını görürsünüz
çok teşekkür ederiz canımm işe yaradığını duymak çok moral oluyor insana..
bizde 4 kutu bitirdik 5.kutuya başlayacağız inş.işe yarıyordur da gelir meleklerimiz.
inş.tekrar bebeğine kavuşursun canm..
Merhaba arkadaşlar siteyi epeydir takip ediyordum ama yeni kayıt yaptırdım sizede moral olması açısından. proxeed saşeden fayda gördüğümüze inanıyorum. Eşimin canlı sperm sayısı 2 milyondu, bende de PCOS vardı. 1 sene bebeğimiz olmadı. Normal olmaz dendiği için tüp bebek yaptırmaya karar vermistik. Ben İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım, eşimede doktor evicap, tamoksifen verdi ve proxeed saşeyi önerdi, olmazsa tedaviye başlayalım dedi. Evicap ve tamoksifeni 1 ay, proxeed saşeyi 3 ay kullandı, yanısıra keçiboynuzu kürünü uyguladı. Allah'a şükür spontan hamile kaldım. Allah'tan ümid kesmemek ve hayırlısı ne ise onu istemek gerek diye düşünüyorum. İns hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi nasip eder.
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım..
ne kadar güzel bir haber bu..
inşallah bizlerinde değerleri düzeliyordur..bizimde proxeed de 3 ayımız bitecek neredeyse..
6 kutudayız..
evicap kullanmıyor ama...
Merhabalar,
Arkadaslar bizde hiz ve sayi problemi vardi iki kutu proxeed plus kullandik ve su an hamilerim. Elimde americadan getirttigim 10 kutu mevcut almak isteyenler iletisime gecsinler lutfen. Bavulda yer kaplamasin diye kutulari atilmistir fakat her sasenin uzerinde son kullanma tarihi mevcut. Bol sanslar...