• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar bizde 1 seneden fazladır bebek istiyoruz ilk doktora gitiğimizde bende herhangi birşey cıkmadı eşimdende sperm istediler.
daha sonra test sonuclarında hareket sayımız cok azdı.ileri hareketli %3 yerınde hareketli %27 hareketsiz %70 di üroloji doktoruna görünmeden evde bir sürü şey uyguladık 3 ay keçi boynuzu içti,incir kürü yaptık ve 1 ay havuç suyu içti,aktardan karısım bal yaptırdık, daha sonra yeniden sperm testı yaptırdık hareketlı sayımız %30 a cıktı artık hangisinin faydası oldu bilmiyoruz bu sefer üroloji doktoruna gittik ve 3 ay kullanımlık proxeed verdi.onun bıtımınde yenıden test yaptırdıgımızda %40 cıkmıstı ve anormal olanlar bıle duzelmıştır tabı o sure ıcınde hıc hamılelık olmadı.sımdı evicap kullanıyor daha 1 ay oldu acaba daha ek olarak ne verebılırım kullananlar öneride bulabılırmı ? acaba aşılamamı yaptırsak, aşılama yapılması gerektiği kararı doktorlarmı verıyor ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sizlerin değerli yorumlarınızı takip ediyorum.Eşimin sperm hareketliliği ve morfolojisinde problem vardı.Doktor proxeed plus kullanımını önerdi.Eşim 3 ay boyunda günde 2'şer poşet olmak üzere kullandı.Dün spermiogram testi yaptırdık ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Proxeed Plus Öncesi ;

Pehriz:3gün
Volum:3ml
1 ml'deki sperm sayısı:20 milyon
Total sperm sayısı:60 milyon
Likefaksiyon süresi:50dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%40
Yerinde hareket:%20
Hareketsiz:%35
Morfoloji (kruger):%2

3 Aylık Proxeed Plus Kullanımı Sonrası ;

Volum:3,5ml
1 ml'deki sperm sayısı:42 milyon
Total sperm sayısı:147 milyon
Likefaksiyon süresi:15dk
Yavaş hızlı hareket:%36
Yerinde hareket:%29
Hareketsiz:%30
Morfoloji (kruger):%5

Görüldüğü üzere proxeed plus sayı ve morfoloji üzerinde önemli bir etkisi olmuş.

biz faydasını görenlerdeniz canım çok şükür
günde 2 kaşe kullandı eşim 1 ay olmadan mücdeli haberi aldıkk
sizlerde faydasını görürsünüz inşallahh:nazar:

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sizlerin değerli yorumlarınızı takip ediyorum.Eşimin sperm hareketliliği ve morfolojisinde problem vardı.Doktor proxeed plus kullanımını önerdi.Eşim 3 ay boyunda günde 2'şer poşet olmak üzere kullandı.Dün spermiogram testi yaptırdık ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Proxeed Plus Öncesi ;

Volum:3ml
1 ml'deki sperm sayısı:20 milyon
Total sperm sayısı:60 milyon
Likefaksiyon süresi:50dk
Yavaş hızlı hareket:%40
Yerinde hareket:%20
Hareketsiz:%35
Morfoloji (kruger):%2

3 Aylık Proxeed Plus Kullanımı Sonrası ;

Volum:3,5ml
1 ml'deki sperm sayısı:42 milyon
Total sperm sayısı:147 milyon
Likefaksiyon süresi:15dk
Yavaş hızlı hareket:%36
Yerinde hareket:%29
Hareketsiz:%30
Morfoloji (kruger):%5

Görüldüğü üzere proxeed plus sayı ve morfoloji üzerinde önemli bir etkisi olmuş.

Arkadaşlar;Değerlerin bu denli artış göstermesinin sonucu olarak HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİM :))
Darısı çocuk isteyen tüm arkadaşların başına.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.AMİN

suzanasu tebrikler canım :) eşinin değerleri ne kadar attı yazarsan sevinirim bizde kullanıyoruz bu ilacı bu ayın 24 de 3 ay olacak test yaptıracağız umarım biz de faydasını görürüz

@Nil85
Arkadaşlar;Değerlerin bu denli artış göstermesinin sonucu olarak HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİM :))
Darısı çocuk isteyen tüm arkadaşların başına.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.AMİN

@su2333
biz faydasını görenlerdeniz canım çok şükür
günde 2 kaşe kullandı eşim 1 ay olmadan mücdeli haberi aldıkk
sizlerde faydasını görürsünüz inşallahh

@suzanasu.
bizdede işe yaradı 6 ay kullanım sonunda hamile kaldım

Maşallah ne güzel :)

Bizde bugün itibariyle başladık, inşaallah bizde sizler gibi mutlu sona ulaşırız.

Son düzenleme:
suzanasu tebrikler canım :) eşinin değerleri ne kadar attı yazarsan sevinirim bizde kullanıyoruz bu ilacı bu ayın 24 de 3 ay olacak test yaptıracağız umarım biz de faydasını görürüz

3 ay kullanımdan sonra yaptırmıştık sonuçlar çokta iyi deildi.6.ayda hamile kaldım.dr. günde bir içilecek demişti.siz günde iki defamı kullanıyonuz

merhaba arkadaşlar, proxeed plus'ı bizde yeni kullanmaya başladık kutunun üzerinde yemeklerden önce için yazmakta eczacı ise tok yazmış nasıl kullanılmalı iyi bilen varsa yazabilirmi?

canım biz kutuda yazdığı gibi yemeklerden önce kullanıyoruz ama yemeklerden sonra tok karnına içenlerde var bence farketmez önemli olan aksatmadan içilmesi sizin sayı hareketlilik kaç?? Benim eşim varikosel ameliyatı oldu 8 ay önce ameliyattan 4 ay sonraki sonucumuz sayı 1.600 000 hareketlilik 1 saate %20, sadece morfoloji iyi % 45 3 aydır keçi boynuzu kürü ve bu ilacı kullanıyoruz

merhaba arkadaşlar, proxeed plus'ı bizde yeni kullanmaya başladık kutunun üzerinde yemeklerden önce için yazmakta eczacı ise tok yazmış nasıl kullanılmalı iyi bilen varsa yazabilirmi?

Farkeder!!! mutlaka aç karnına kullanmaya özen gösterin. Çünkü yemekler ilacın emilimini azaltarak etkisi azaltır.

Selam ve dua ile.

biz de tok kullanıyoruz doktorumuz öyle söylediği için..

arkadaşlar bu ilacın yanında birde keçiboynuzu kürü uygulayın sadece bu ilaç yeterli deil bence ikisini birlikte yapın

merhaba arkadaşlar...doktorumuz bize de bu ilaçtan verdi proxeed plus verdi...benim size sorum şu eşinin değerleri ne olunca veriliyor kiminin sorunu azosperm oluyor kiminki farklı hangi değerler arasında bu ilaç veriliyor...lütfen bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...

merhaba arkadaşlar...doktorumuz bize de bu ilaçtan verdi proxeed plus verdi...benim size sorum şu eşinin değerleri ne olunca veriliyor kiminin sorunu azosperm oluyor kiminki farklı hangi değerler arasında bu ilaç veriliyor...lütfen bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...

spermde ileri hareketsizlik ve morfoloji için veriliyor cnm. senin sorunun neydi cnm.

spermde ileri hareketsizlik ve morfoloji için veriliyor cnm. senin sorunun neydi cnm.

bizde hareketsizlik var sayımız düşük canım...burda yazılan yazıların hepsini okudum sonuçalanlar olmuş inş.bizde alırız...hareketsizlik ve sayımız düşük olunca tanısı ne oluyor azosperm mi?

Back