- 10 Eylül 2014
- 352
- 208
- 53
- Konu Sahibi nevbahar21
-
Benim de esim 2 hafta oldu tedaviye baslayali hemen olacak zannediyor ben de ona kiyamiyorum :-( hanim burda tecrubeleri okuyor temkinli tabi hemen umutlanir miyim ;-) esim aktarin karisimini yiyor klomen ve provirin kullaniyo 2-3 ayda etki etmezse proxeed baslicaz ben daha sabirli ciktim bu sefer ;-)Haklısın bugünümüze şükür allah dermansız dert vermesin bugünlerimizi aratmasın.
İnsanın yalnız olmadığını bilmesi, aynı duyguları paylaşması birbirini anlayabilmesi iyi geliyor yoksa bu yük ağır geliyor zaman zaman..Aynı dönemlerde başlamışız ilaca inşallah yine aynı dönemlerde güzel haberleri paylaşırız buradan :)
Benim de esim 2 hafta oldu tedaviye baslayali hemen olacak zannediyor ben de ona kiyamiyorum :-( hanim burda tecrubeleri okuyor temkinli tabi hemen umutlanir miyim ;-) esim aktarin karisimini yiyor klomen ve provirin kullaniyo 2-3 ayda etki etmezse proxeed baslicaz ben daha sabirli ciktim bu sefer ;-)
yok canım bizim kendi memleketteki ünlü bi aktar uzun yıllardır var ve ben güveniyorum... ben eşimi yolladım durumu anlat sana ballı polenli arı sütlü karışım yapsın dedim gitti anlatmış....aktar dün hazırladığı karışımı (almaya gelmemiş sahibi) vermiş kullanıp memnun kalan çok demiş...bir de hazır padişah macunu vermiş ilişkiden 1 saat önce bi kaşık.... toplam 90 tl vermiş eşim...Ne güzel sabırlı ve metanetlisin. Benim yumurtlama dönemimde de 2 hafta olmuştu başlayalı ama umut dünyası işte...Şimdi bu yumurtlama dönemimde 1,5 ay olacak neredeyse...Ama daha zaman lazım biliyorum proxeedle 3 ay dedi ya doktor hiiiiç zaman geçmiyor bırak hamileliği beklemeyi 3 ay dolsun da yeni testi yaptıralım diye bekliyorum.Ancak o zaman önümüzü görebileceğiz.
Offf allah hepimizin yardımcısı olsun..
Aktarın karışımı dediğin burada herkesin bahsettiği İzmirdeki aktar mı?
canım verdiğim linke bak burada bir arkadaş değerlerini paylaştı. gerçekten çok faydasını görmüş. farklı bi ilaç daha kullanmış. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...racaklar-buraya.230381/page-538#post-39519264kızlar yok mu hiç guzel haber?
bizim 2.kutumuz 10 gun sonra bitiyor.o zaman test yapmayı dusunuyoruz inşaallah buraya guzel haberlerle donerim.
bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın.Amin.
bizimde 2. kutu pazartesi biticek canım eğer işinden fırsat bulabilirse test vermeye gideceksonuçları yazarımkızlar yok mu hiç guzel haber?
bizim 2.kutumuz 10 gun sonra bitiyor.o zaman test yapmayı dusunuyoruz inşaallah buraya guzel haberlerle donerim.
bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın.Amin.
Canım biz yanetkisini görmedik 1.5 aydır evicapla berabet kullanıyor eşimkizlar esim varikosel ameliyati oldu doktor uc ay hicbir ilac kullanmasin uc ay sonunda sperm testi sonucuna gore ilac tedavisi basliyacakmisiz.... burdaki cogu kisiye ameliyat sonrasi proxeed verilmis ben de esime almak istiyorum herhangi bir yan etkisi var mi acaba?? kullananlar cvp verebilir mi?
nerden temin ediyorsun peki fiyati nedirCanım biz yanetkisini görmedik 1.5 aydır evicapla berabet kullanıyor eşim
İnterneten aldım canım mamacim.comdan aldım 145 lira mıydı neydi. Hemen kargo yaptılar taksit de yapıyor sonra başka siteden aldım adını hatırlamıyorum sağlıkveguzellik mi öyle bişey taksit yok sma daha uygundu hemen kaargo yaptılar.eczaneye getirten de olmuş tanıdık olanlar baya ucuza almış. İnternete yaz en ucuzunu al canım biz günde biz günde bir şase kullanıyoz sabah aç karna ama iki öneriliyor siz bilirsiniz evicap eczaneden 5-10lira bişey.soracağın birşey varsa memnuniyetle yazarım canımnerden temin ediyorsun peki fiyati nedir
cok tesekkur ederim canimİnterneten aldım canım mamacim.comdan aldım 145 lira mıydı neydi. Hemen kargo yaptılar taksit de yapıyor sonra başka siteden aldım adını hatırlamıyorum sağlıkveguzellik mi öyle bişey taksit yok sma daha uygundu hemen kaargo yaptılar.eczaneye getirten de olmuş tanıdık olanlar baya ucuza almış. İnternete yaz en ucuzunu al canım biz günde biz günde bir şase kullanıyoz sabah aç karna ama iki öneriliyor siz bilirsiniz evicap eczaneden 5-10lira bişey.soracağın birşey varsa memnuniyetle yazarım canım
Brn de merak ediyorum konu bile actim yazan olmadi vitaminlerin agir gelmesinden korkuyorum suanda pharmaton carnitin ve coq10 kullaniyor zaten bitince proxeed ve arginin baslatacagim 3 ay boylece bi gecsin bakalim....ben eczaneden aldım.çoğu ecz var..liste fiyatı 134 lira 2 kutuyu indirimli 250 tlye aldım.yani bir kutu 125 tlye geldi.
kızlar proxeed plusla birlikte arginmax men kullanan var mı? bu ilaçta bayagı etkiliymis almak istiyorum bende
acaba fazla mı olur yan etkisi falan olur mu?
arkadaşlar prooxed plus ac karınamı tok karına mı alıyo eşleriniz
sabah 1 akşam 1 aç karna içiliyor canım...arkadaşlar prooxed plus ac karınamı tok karına mı alıyo eşleriniz
Sabah aç karna içiyo canım biz günde bi tane içiyoruz
teşekkürler kızlar yardımınız içinsabah 1 akşam 1 aç karna içiliyor canım...
kaan hoca tok karnına öneriyormus.forumda okumustum ben oyle veriyorum.ama ikiside olur heraldearkadaşlar prooxed plus ac karınamı tok karına mı alıyo eşleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?