- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi nevbahar21
-
bide bu iğneyi genital bölgeden mi yapıyolar .....sonucunu buraya yaz tamam mı merak ettim inşallah tutunur bebeğin sanaYok canım zor bir işlem değil ağrısı falan yok. Özel hastanede yaptırdım canım İstanbul Bahçelievler'de özel yenibosna safa hastanesi doktorum için o hastaneyi Seçtim 700 tl aşılama fiyatı. Klomen 20 tl falan ovitrelle iğne 80 tl falan canım
Ne demek canım korkma sakın hiç ağrısız bi Yöntem aşılama hayırlısıysa sonucu görücez bende giresunluyumvalla istanbulda bu kadar sa giresunda 500 e olur heralde çünkü muayene ücretine oranlarsak burda muayene ücreti 30 lira özel hastanede ...canım sağol biraz cesaret verdin bana
benimkinde de yok zaten eczaneden alınan daha güvenilirdirArkadaşlar sizin kullandığınız proxeed plus ların üstünde sperm resmi varmı?internetten baktıktımda üstünde sperm resmi var,benim aldığımda yok
canım resimdeki ....artık sperm resmi falan yok galiba :)Arkadaşlar sizin kullandığınız proxeed plus ların üstünde sperm resmi varmı?internetten baktıktımda üstünde sperm resmi var,benim aldığımda yok
Evet bu canım
benimkinde de yok zaten eczaneden alınan daha güvenilirdir
Yok canım zaten 1 tane kutu her eczanede aynı
canım resimdeki ....artık sperm resmi falan yok galiba :)
Saolun arkadaşlar bizde eczaneden aldık,arsinli arkadaşım sizinkiyle aynı,internetteki resimleri görünce korktum biran saolun rahatlattınız:)Evet bu canım
Fiyati nedir acab?Saolun arkadaşlar bizde eczaneden aldık,arsinli arkadaşım sizinkiyle aynı,internetteki resimleri görünce korktum biran saolun rahatlattınız:)
135 tl ydiFiyati nedir acab?
134 liraya aldım canım içinde 30 tane varFiyati nedir acab?
Kullanımını nasıl verdi doktorunuz canım bize sabah akşam verdi 1 kutu 15 gün gitt134 liraya aldım canım içinde 30 tane var
Aynı senin dediğin gibi canım sabah akşam içiyor evet 15 gün de bi kutu bitiyor zaten 2. Kutuya dun başladı...aç tok gibi bişi demedi doktor sabah kahvaltı yaptıktan sonra içiyor akşam da yatarken içip yatıyor ....şifayı verecek olan allah canım bunlar vesile inşallah hakkımızda hayırlı olurKullanımını nasıl verdi doktorunuz canım bize sabah akşam verdi 1 kutu 15 gün gitt
İnanır mısın aynı durumdayım duygularını aynı şekilde yaşıyorum...bizde bi kutu bile kullanmadan yumurtlama dönemine girdik o yüzden ihtimal vermiyorum ama yine için için acaba varmıdır bebek diye düşünmekten kendimi alamıyorum ....yine de üzme kendini canım ya daha kotu durumda olsaydıkMerhaba kızlar
Proxeed plus ile 1 ayı tamamladık zaten hemen etkisi olmazdı biliyordum ama yine de adet olmak hayal kırıklığı yarattı
kabulendim durumu alıştım beklemiyorum diyordum ama içimde bir yerlerde hep bir beklenti kalmış meğer..
2. ay ve 3.kutuya başladık belki diyorum bu ay etkisi olur sonuç alırız bir taraftanda düşünme bekleme üzülme diyorum..
Öyle karışığım ki..Duygu düşünce mantık her şey allak bullak...
Eşimi üzmemek için hiç bir şey yokmuş gibi yaşamaya çalışmak, üzüntümü içimde yaşamak yoruyor beni..
Ben sorun yaşasaydım ağlar bağırır çağırır konuşur tepinir atardım içimdekileri, ama şimdi onun incinmesi en büyük korkum..Ne zormuş böylesi...
Yolumuz uzun biliyorum aylar var önümüzde sabır gerekiyor, bütün umutlar proxeedde..
En kısa ne kadar zamanda sonuç alan gördünüz duydunuz biliyormusunuz?
abbooooovvvvv134 liraya aldım canım içinde 30 tane var
Öyle ama aşılama tup bebek yazıldığı gibi kolay olmuyo hem garanti diye de bişi yok bu ilaçında garantisi yok ama hastanelerde onca iğne ilaç altına kalmak dan daha iyidir diye düşünüyorum hiç değilse 2-3 ay kullansınlar duruma göre artış olursa devam ederiz olmazsa artık yapacak bişi yok aşılama. Tup bebek ne olursa ....Allah doğal yollarla olması nı nasip etsin inşallahabbooooovvvvvbu çocuk yapma malzemeleri ne kadar pahalı böyleeee aylık 268 tlden en az 3 aylık kullansak uhuuuuu
İnanır mısın aynı durumdayım duygularını aynı şekilde yaşıyorum...bizde bi kutu bile kullanmadan yumurtlama dönemine girdik o yüzden ihtimal vermiyorum ama yine için için acaba varmıdır bebek diye düşünmekten kendimi alamıyorum ....yine de üzme kendini canım ya daha kotu durumda olsaydık
..yine halimize hamd edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?