Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bı ilaçdan sonuç olan oldu mu hiç olumlu. bizde kullanıyoruz. değer mi acaba

Bu ay asilama oldum tutmazsa bende doktorumuza soyleyecem bskslim gerekirse yazsin proxeed ilk defa duyuyorum ama faydsli sanirim bidr caksir oyu suyunu aktardan mi alacaz arkadaslar

kızlar bizde bu ay kullanmaya başladık.1 hafta oldu..
sabahları proxeed ve evicap 400 veriyorum.gece yatmadan öncede arı sütü,bal,polen,propolis karışımı ve zeytinyağında bekletilmiş incir yediriyorum.
incir ve bal karışımını bir aydır uyguluyorum.proxeed 2.kutu bitirince test yapmayı dusunuyoruz sonucları yazarım inş.
Rabbim vesile kılsın tez zamanda hepimiz müjdeli haber verelim inşaallah

Amiin arkadasim Rabbim helimizin gonlundekini versin insallahhh

kızlar biz tam 3 buçuk aydır kullayoruz bu ilacı yanında keçiboynuzu kürü de dahil bizde hala 0 ama ben inanıyorum ki bir gün etki edeck en az 3 ay kullaın diyor 6 aya kadar kullanmak istiyorum

canim ileri derecedeyse yaramayabilir.bnm esim 3.dereceden ameliyat oldu.onun oncesinde dünya kadar takviyeler kullandik.her test ayni cikiyodu.1 milyon yaani.demekki ise yaramiyodu.6 ay önce ameliyat oldu.vitaminler kürler sayi ancak 3 milyon hareket %40 oldu.ayin 17 si tekrar testimiz var.bakalim sonuclari yazarim.ama varikosel varsa bosa zaman harcamayin.

Hadi yaaa :-( bize derece gilan soylemediler 4 mm capinda dediler o yuzden ileri duzey mi bilmiyorum... Sperm degerleri su

bu degerler neyi gosterir sizce???
Ameliyat olmak bi ise yaramaz dedi doktor....

cnm varikosel yok bu sonuçlara göre tese olcak acaba bu ilaçlar içerde olan sperm için işe yarar mı

Hadi yaaa :-( bize derece gilan soylemediler 4 mm capinda dediler o yuzden ileri duzey mi bilmiyorum... Sperm degerleri su
Eki Görüntüle 1405684
bu degerler neyi gosterir sizce???
Ameliyat olmak bi ise yaramaz dedi doktor....
cnm ameliyat olmak işe yaramaz derken nee göre dediki teseyi mi kast etti yoksa başka birşeymi ameliyat olmazsa nasıl tüp bebek olcak

cnm ameliyat olmak işe yaramaz derken nee göre dediki teseyi mi kast etti yoksa başka birşeymi ameliyat olmazsa nasıl tüp bebek olcak
Ameliyat ise yaramaz derken geneli kastediyor tum varikoselli erkekleri..arastirmalar varikosel ameliyati olup dogal yolla gebeligin kolaylastigini gostermiyormus... Kisirlik acisindan varikoselin bi sebep olarak cok abartildigini soyledi...cunku oyle olsa ameliyat olan herkesin 3-6 ay icinde gebelik elde etmesi gerekirmis ama bulgular oyle olmadigini gosteriyormus...bu yuzden kafamiz karisik

hmmm.dogru olabilirmi bilmiyorum ama bi tanidigimizin karisi 5 ay sonra hamile kalmisti 3 yil önce falan.bizim doktorumuzda kesin olur demedi ama sorunu yinede ortadan kaldirmamiz gerek dedi ve ameliyat etti.dédigim gibi hareket hic yoktu bizde nerdeyse.%40 a cikti.sayi 1 milyondu 3 ay sonra 3 milyon oldu.suan 6 ay doldu.bakalim ne durumdayiz.kismetde varsa olur bi sekilde.ama yoksa yapicak bisey yok...sizde ameliyatlik durumdasiniz.4 mm capinda.son evresi.esim 3,5 mm ile girmisti ameliyata.

Belki de son evresi oldugu icin ameliyat durumu degistirmez dedi ilerlemez degismez daha kotu hale gelmez demisti demekki en kotusu bu oldugu icin oyle dedi :-( en nihayetinde tup bebekle olur olacaksa bizimki sanirim... Medikal bizim degerlerle asilama tutar demisti 3 ay ilac tedavisi sonrasinda asilama yapilacakmis...hayirlisi...artik olmaz gibi geliyor bana bizim cocugumuz zaten

Bizim sayısı iyi ama HIZLA ilgili sıkıntı var doktor 3 ay önerdi bakalım 2.kutuya başlıycak bugunn
canım benim de eşim kullanıyor bu proxeed plus ı ...25 ocak itibariyle birinci kutu yeni bitti 2. kutuya başlayacak doktor 4 kutu bitirdikten sonra tekrar test yaptırın dedi hareket problemi var bizdede %10 ileri hareketli ben eşime bugün test yaptır bakalım 15 günde değişen var mı dedim yaptırmadı benim kadar merak etmiyo demekki ....siz ne durumdasınız

Canım biz 1 ay kullandık bıraktık Cumartesi günü aşılama yapıldı. Sperm sayımız düşmüş ama ileti hareketli %2 ye yavaş hareketli %60 Lara yükselmiş. Aşılamada sperm Yıkama sonrası %75 ileti hareketli çıktı. Şimdi beklemedeyiz haftaya belli olucak hayırlısıysa

neden bıraktınız sperm sayısını düşürdüğü için mi .....sence devam edelimmi kullanmaya .....bide ben senden bişi rica etsem doktorum bana istersen aşılama yapalım dedi ama benim gözümde aşılama aşılmayacak bi dağ gibi rica etsem aşama aşama her şeyi ayrıntısıyla yazabilirmisin nasıl oluyo ne zaman başlıyolar eşim çalışıyo sonucta izin alması gereken bi sürec soz konusu mu ...bide ben bu şehire gelin olarak geldim o yüzden benle ilgilenecek biri yok yani birisine ihtiyaç duyuluyor mu o aşamalarda bide tıbbi işlemleride yazarsan sevinirim...

Eşim kullanmak istemedi için bıraktık canım ilaç bittikten 15 gün sonra falan aşılama yaptırdık yani sonucu bilerek bırakmadık eşim doğal yolla olsun istedi zorla aşılamaya ikna ettim. Adetinin 3. Günü ilaç Başlıyor doktorun klomen diye yumurta oluşsun diye 5 gün kullanıyosun. Sonra adetin başladığının 11. Günü ( her doktora göre değişiyor benimki o gün çağırdı) doktora gidiyosun yumurta takibi yapıyor yumurtalar yeteri olgunluğa ulaştıysa ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyor bana 12 .günü vurdurdu doktorum 13. Günü tekrar kontrole gittim iğne sonrası yumurtalar çatladımı diye 14. Günüde sabah eşimle birlikte gittik saat 8 de eşim hastanede sperm Çıkarma yapmıycağını söyledi 1 gün önce hastaneden steril kap aldım eşim evde çıkardı sperm mi yarım saate yetiştirmek gerekiyor bizim ev yakın 15 dk gittik labatuara sonucu bıraktık 2 saat sonra çıkıyo sonuç eşimle eve gittik 2 saat sonra eşim beni götürdü beklemesine gerek olmadığını söyledim sonucu alıp işlemin yapılacağı yere gittim doktorum beni bekliyordu. Hemen masaya hazırlandım doktorum işlemi yaptı ve 1 saat yatmamı söyledi muayene masasında 1 saat yattım sonra eşim geldi aldı beni eve gittim 2 gün yat dedi doktorum sonrasında da ağır iş yapma normal hayatına devam et dedi. Işlemden 3 sonrada progestan kullanmamı söyledi her doktor vermiyormuş gebeliğe yer hazırlayıp düşük olmaması için bu ilaç 14 gün sonrada test yapılıcak hayırlısıyla

hımmm öle zor gibi gözükmedi gözüme şimdi ....canım bide hangi ildesin özel hastanede mi yaptırdın devlette mi özel hastane ücretleri ilden ile değişiyorda ondan sordum özelse ücret bilgisi alabilirmiyim

Yok canım zor bir işlem değil ağrısı falan yok. Özel hastanede yaptırdım canım İstanbul Bahçelievler'de özel yenibosna safa hastanesi doktorum için o hastaneyi Seçtim 700 tl aşılama fiyatı. Klomen 20 tl falan ovitrelle iğne 80 tl falan canım

valla istanbulda bu kadar sa giresunda 500 e olur heralde çünkü muayene ücretine oranlarsak burda muayene ücreti 30 lira özel hastanede ...canım sağol biraz cesaret verdin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…