• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

bzimde böyle ve dün çok araştırdım böle olanlar hamile kalmış bundan daha beter olanlar bile.. ben o +4 +3 olayını anlamadm canm mesela bzm kaç oluyor hızlı hareketlllk?
ben bu sperm testinden hiç bişey anlamıyorum bu oranlar ne demek bilmiyorum ki hiç. bize elimize tutuşturdular işte yukarıda sanada attım oranları doktor direk aşıalam tutmazsa tüp dedi. harekette büyük sorun var dedi bide sinir bi doktor zaten@

ya valla ne bileyim doktorlar direk aşılama dedi devlet hastanesinde yaptırcam zaten bugün ilaçlarımı aldım.adet olunca gel ilaçlarınla birlikte dediler.nasıl kullanılcak anlatıcaklar heralde...bu verdikleri ilaçta galin yumurta çatlamasıyla alakalı ilaçlar.iğneymiş ama galiba
evt cnm önce geliştirip büyütcekler sonra çatlatma iğnesi olucaksın 36 saat snrada aşılama yapılıo die bliorm

ya valla ne bileyim doktorlar direk aşılama dedi devlet hastanesinde yaptırcam zaten bugün ilaçlarımı aldım.adet olunca gel ilaçlarınla birlikte dediler.nasıl kullanılcak anlatıcaklar heralde...bu verdikleri ilaçta galin yumurta çatlamasıyla alakalı ilaçlar.iğneymiş ama galiba
cnm senn harekette %25 yazıo bnmknde %5 yazıor ben bu değerle hamile kaldım 7 ay önce. sakın stres yapma bence olur emin ol. tüp bebeğe falan gerek yok bence

aynen böle dedi doktorlar.bende işte bi kaç hafta önce aşılama olacağım eğer aşılamada tutmazsa tüp bebek yaptıracağız olmuyor norma yolla :KK43: bide bilmiyorum ticari amaç güderek mi sölüyolar moral bozuluyolar direk zaten.ileri hızın %50 olması lazım falan dedi doktor hiç bişi anlamıyorum ki bu oranlardan.işte proxeed aldım bende bi kutu bitti bi kaç kutu kullansında bakarız değerlere artış olucakmı diye artık .ama doktorlar çok moral bozucu konuşuyor :KK43:

merhaba kızlar bizede sebepsiz infertilite teşhisi konuldu 2 yıldır bekliyoruz hala yok pazartesi günü başladı eşim proxseede sizce umut varmıdır artık ne yapacağımızı şaşırdık ...

ya sen doktora bakma ticari amaçla kullanıyorlar sen bu ilacı kullan biz kullandık 2. Kutu bitmeden hamile kaldım
ya gerçektenmi eşimde 3. kutuya başladı işte ama ne bileyim sizin sorununuz neydi acaba?hızıyla alakalımı sorun?bizim ileri hızında ve morfoljide sorun var .sizin nasıldı sonuçlar fayda buna ek olarak neler yaptınızz?yaaa gerçekten faydası oldumu inşallah biz<ede olur

Bayanlar merhaba. Bizde dün bu ilaca başladık. 14 aylık evliyim 3 aylık evliyken 1 düşük yaptım. 7 aydır da olmadı geçen hafta eşime test yaptırdık sayısı çok iyi dedi doktor ama ileri hareketliliği az normal yollar olur bunu deneyin dedi eğer bu ayda olmazsa aşılama deniycem

esim aylardir kullaniyor.2 milyondu 3 milyon oldu.inatla halaaa kullaniyoruz .bi ise yaradigni sanmiyorum.

bizim ileri hizlı hep 0 di.varikosel ameliyati oldu 5 ay önce.proxeed evicap arginmax kullanio 5 aydir.hiz yine 0.%65 hareketsiz.faydasi oldu mu düsün artik

ameliyat oncesi 1 milyondu.sonrasinda ilac takviyesiyle 3 milyon oldu.hiz kalite vs.halaa düsuk.caksır suyu varmis.onu kullandiricam.

caksir aktarda satiliyomus.hazir sisede.yarim cay bardagina caksir , üstünü suyla tamamliyosun.hiza kaliteye iyi geliyomus.denemekte fayda var.sizin sayi masaallah cok iyi.biz daha 4 milyonu göremedik.allah büyük ne diyim

öyle tabii.allahin dedigi olur.biz fayda göremiyoruz.siz görürsunüz insaallah.bünyeden bünyeye degisiomus bu ilacin etkisi.caksiri bi sor aktara istersen.

Back