Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben bu sperm testinden hiç bişey anlamıyorum bu oranlar ne demek bilmiyorum ki hiç. bize elimize tutuşturdular işte yukarıda sanada attım oranları doktor direk aşıalam tutmazsa tüp dedi. harekette büyük sorun var dedi bide sinir bi doktor zaten@

evt cnm önce geliştirip büyütcekler sonra çatlatma iğnesi olucaksın 36 saat snrada aşılama yapılıo die bliorm

cnm senn harekette %25 yazıo bnmknde %5 yazıor ben bu değerle hamile kaldım 7 ay önce. sakın stres yapma bence olur emin ol. tüp bebeğe falan gerek yok bence

merhaba kızlar bizede sebepsiz infertilite teşhisi konuldu 2 yıldır bekliyoruz hala yok pazartesi günü başladı eşim proxseede sizce umut varmıdır artık ne yapacağımızı şaşırdık ...

ya sen doktora bakma ticari amaçla kullanıyorlar sen bu ilacı kullan biz kullandık 2. Kutu bitmeden hamile kaldım
ya gerçektenmi eşimde 3. kutuya başladı işte ama ne bileyim sizin sorununuz neydi acaba?hızıyla alakalımı sorun?bizim ileri hızında ve morfoljide sorun var .sizin nasıldı sonuçlar fayda buna ek olarak neler yaptınızz?yaaa gerçekten faydası oldumu inşallah biz<ede olur

Bayanlar merhaba. Bizde dün bu ilaca başladık. 14 aylık evliyim 3 aylık evliyken 1 düşük yaptım. 7 aydır da olmadı geçen hafta eşime test yaptırdık sayısı çok iyi dedi doktor ama ileri hareketliliği az normal yollar olur bunu deneyin dedi eğer bu ayda olmazsa aşılama deniycem

esim aylardir kullaniyor.2 milyondu 3 milyon oldu.inatla halaaa kullaniyoruz .bi ise yaradigni sanmiyorum.

Bizim sayısı iyi ama HIZLA ilgili sıkıntı var doktor 3 ay önerdi bakalım 2.kutuya başlıycak bugunn

bizim ileri hizlı hep 0 di.varikosel ameliyati oldu 5 ay önce.proxeed evicap arginmax kullanio 5 aydir.hiz yine 0.%65 hareketsiz.faydasi oldu mu düsün artik

Hım anladım canım. Bizde varikosel çıkmadı sadece strese bağlı dedi sayısı nasıldı ki eşinin?

ameliyat oncesi 1 milyondu.sonrasinda ilac takviyesiyle 3 milyon oldu.hiz kalite vs.halaa düsuk.caksır suyu varmis.onu kullandiricam.

caksir aktarda satiliyomus.hazir sisede.yarim cay bardagina caksir , üstünü suyla tamamliyosun.hiza kaliteye iyi geliyomus.denemekte fayda var.sizin sayi masaallah cok iyi.biz daha 4 milyonu göremedik.allah büyük ne diyim

öyle tabii.allahin dedigi olur.biz fayda göremiyoruz.siz görürsunüz insaallah.bünyeden bünyeye degisiomus bu ilacin etkisi.caksiri bi sor aktara istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…