- Konu Sahibi nzlnzl6296
İnşallah sizin transfer ne zaman? Benim adetin 4. GünüHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sizin transfer ne zaman? Benim adetin 4. GünüHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız.
Benim henüz yumurtalarım toplanmadı. Transfer öncesi histerekopide olmam gerekiyor o yüzden şuanlık belli değilİnşallah sizin transfer ne zaman? Benim adetin 4. Günü
Allah yardımcımız olsunBenim henüz yumurtalarım toplanmadı. Transfer öncesi histerekopide olmam gerekiyor o yüzden şuanlık belli değil
İnşallah bekleyen herkes güzel haberler alsın hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuştursun AllahHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
Benim de ilk denememde sadece gonal f i 225 dozda vurulmuştum. Bu sefer gonal f 150 dozda vuruluyorum ama pergoveris 150 de vuruluyorum o yüzden ilk baş neden doktor az doz verdi falan diye düşünmüştüm ama pergoveris ile daha etkili olacağını düşünüyorum bence o yüzden gonal f az dozda verdi.225ti galiba o kadar çok Gonalf kullandım ki bu aralar dozlarını hatırlamıyorum desem yeridir. Ama kişiden kişiye değiştiği için kıyaslama yapmak doğru olmaz benimde arkadaşım 75 ml kullandı gonalfi
Olabilir. Zaten yumurtaların tepkisine göre ilaçlar değişiyor. Doktorlar ne derse o zaten pek anlamadığım içinBenim de ilk denememde sadece gonal f i 225 dozda vurulmuştum. Bu sefer gonal f 150 dozda vuruluyorum ama pergoveris 150 de vuruluyorum o yüzden ilk baş neden doktor az doz verdi falan diye düşünmüştüm ama pergoveris ile daha etkili olacağını düşünüyorum bence o yüzden gonal f az dozda verdi.
Histereskopiyi kaça yapacakBenim henüz yumurtalarım toplanmadı. Transfer öncesi histerekopide olmam gerekiyor o yüzden şuanlık belli değil