- Konu Sahibi nevbahar21
-
merhaba arkadaşlar proxeed kullanıp sonuç alanlar varmı bizede umut olması açısından yazarsanız sevinirim
ARKADAŞIM İYİ GÜNLER,bizim degerlerimiz ilk testimizde 10mil morf %2 fakat hareketli %75ti , kısa süre sonra 5milyon a düşünce Keçiboynuzu kürüne başladım , guvendim , evicap Cvitamini B12 kullandık , 3 ay sonra testte 1milyon çıktı hareket sıfır , morfoloji sıfır..şoku atlatmamız uzun surdu,depresyona girdik..çok agladım , saraçogluna yazdım neden insanları böyle seylere yönlendiriyorsunuz diye , daha bugun şu numaradan arayın diye aylarrr sonra lütfeten mail atmışlar,hah komik..eşimde iltahabik bir durumu tetiklemiş keçiboynuzu , doktor antibiyotikler verdi , sonuç daha da kötü 1milyonun çok çok altı ve hareket yok..inanamıyorum bukadar sürede nasıl bu hale gelebildik , 3 yıldır evliyiz ..başımızdan geçmeyen tecrübe kalmadı , tüp bebege başlayacagız inşallah , o da sayılar düzelirse çünkü doktorlar ne derse desin bu rakamlara güvenip hareket edemeyiz , çok düşük..bir kere hareket sıfırken bana ümit verici konuşmalar boş geliyor..proxeed plus ile 3.kutudayız ama benim normal yol ile gebeligi bırakın,tüp bebege yeterli sayı için dualarım..ümidim yok normal gebelik için , geçen yıl 10milyon ve üzeri topikleri okurken bu yıl sıfır başlıklı topiklere bakıyorum, ne kötü nekadar kötü insanları bu duruma düşürmeleri..
proxeedle çok düşük rakamlardan sonuç alanlarınız var mı? lütfen yazarsanız sevinirim.. bizim de proxeed sonrası ilk testimiz önümüzdeki ay , inşallah.
Merhaba; Canım eşin sigara kullanıyormuydu ?? Sorun sadece eşindemiydi..
ARKADAŞIM İYİ GÜNLER,
ÖNCELİKLE ALLAH CÜMLEMİZİN KALBİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH. OKADAR ÇOK YAZI OKUDUM OKADAR ÇOK KİŞİNİN HİKAYESİNİ DİNLEDİMKİ BELKİ ÇOK KLASİK OLCAK AMA ALLAHTAN HİÇ ÜMİD KESİLMEMELİ. BUNLARI HİÇ BU KONUDA ÇEKMEMİŞ İNSANLAR YAZINCA SÖYLEMESİ KOLAY DEYİP GICIK OLUYORUM AMA BENDE YAŞAYAN BİRİYIM BİZİ BİZDEN DAHA İYİ ANLAYAN YOK.BENİM BİR ARKADASIM POLIKISTIKOVER HASTASIYDI BIR TUPU TIKALIYDI 3 KERE TUP BEBEK YAPTIRDI 2 DENEME OLUMSUZ SON DENEME TUTTU AMA DUSUKLE SONUCLANDI.DENEMEDİĞİ YOL GITMEDIGI DOKTOR YONTEM YIYECEK KALMADI. TAM ÜMİTLERİN AZALDIGI BI ANDA ALLAH BIR EVLAT NASİP ETTİ
ÜMİDİNİ HİÇ YİTİRME KAFAMIZA COK TAKMAMAMIZ GEREKIYOR CUNKU DUSUNDUKCE BELKI KENDIMIZI KITLIYORUZ BILMIYORUM YA YINEDE. TUP BEBEK ICIN SANIRIM 5 MILYONUN USTU OLMALI EN AZ. PROXEED PLUSU DENEYIN BENCE. BEN EŞİME ÇEKİRDEK YEDIRDIM PEKMEZ NANE-MAYDONOZ AMA ASIRI DEGIL TABI CUNKU PROXEED PLUSUN ICERIGINI OKUYUNCA ORDA YAZAN MADDELERIN HANGI YIYECEKTE OLDUGUNU ARASTIRDIM.TEST SONUCUDA HEMEN ARTMIYOR YAVAS YAVAS. İLK TESTTE HEMEN MORELINI BOZMA LÜTFEN KARDESIM
öncelikle iyi günler diliyorum :)merhaba arkadaşlar benım eşimede bu ilaçdan verdıler ama nasıl içecegini pek anlamadık 2 paketı birden iç dedi dr ama acaba suylamı içilecek belli bi olçücü varmı acaba?
..........
çok teşekkür ederim kardeşim , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.. eşimin morali çok iyi çok şükür ki ,tevekkül etmek gerek, Allah hayırlısını versin hepimize..umuyorum iyi bir rakama yükselir degerlerimiz ve tüp bebek şansımız yuksek olur..
ben de bal arı sütü polen destegi veriyorum,meyve yediriyorum bol bol , muhabbetimi sevgimi esirgemiyoru..çok güzel bir aşkımız var çok şükür , dilerim evlatlarımızla canlanır.. bizi keçiboynuzu kürü mahvetti ne yazık ki o denele fazla ot kullanmıyoruz. fakat maydonoz müthiş bir antioksidan.
dilerim Allah tez vakitte sizin gibi iyi kalpli , insan halinden anlayanların da kucagını doldursun, iyi insanlar çogalsın dünyada tek dileğim
NE KADAR GÜZEL YAZMIŞŞIN YA SÜPER ÇOK GÜZEL BİR AŞKIMIZ VAR VE DİLERİM EVLATLARIMIZLA CANLANIR.YOK BÖYLE Bİ ANLATIM VALLA İNŞALLAHHHHHHH ALLAHIM TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESİN AŞKLARINI KÜÇÜK MİNNOŞLARI İLE DAHADA SÜSLER :)
BANA ETMİŞ OLDUĞUN GÜZEL DUALARIN İÇİNDE COK TEŞEKKÜR EDİYORUM
öncelikle iyi günler diliyorum :)
proxeed plusu eşime günde 3 kere kullanmasını söylemişti bizim doktorumuz. Sabah-öğle-akşam yemeklerden sonra tok karnına içiriyordum. Ya suyla ya portakal suyuyla demişlerdi ama ben hep suyla içirdim. Ilaç tek içimlik poşetler içinde canım.1 bardak suya 1 poşet döküp karıştırıp içiyordu eşim.içinde 15 güne yetecek kadar poşet var 1 kutuda.
Ama bu sadece bize söylenen ve bizim uyguladıgımız şekil. Bence imkan varsa doktoruna tekrar sor yanlışlık olmasın.belki sizin kullanmanız gereken şekil-miktar farklıdır. Bir yanlışlık olmasın.sor sor doktora tekrar sor için rahat etsin :)
arkadaşlar eşimde 3 aydır proxsedd plus kullanıyordu ve sayımız ml de 400 bin den ml 11 milyon toplamda 33 milyon olmuş.çok sevindik ve ilaca devam etmeye karar verdik.ben ilacı burdan duymuştum ve kullananlara ya da düşünenlere faydası olacağını düşünüyorum.inş daha da artar ve kendiliğinden bebişimiz gelir.
arkadaşlar bir bucuk sene önce eşimin sperm değeri sıfırdı. 2 hafta sonra başka biryerde ml de 300bin çıktı. 2 hafta sonra 700bin çıktı. bu değerle negatif tüp bebek denememiz oldu. daha sonraları 5 milyon civarında seyretti. doktora gitmeyi bıraktık. oluruna bıraktık. bu bir yıl içinde ise 25gün klomen 5 gün ara, hergece keçiboynuzu kürü, proxed plus, gnc q10 ve gnc arginmax,sabah akşam aç karnına çaksır suyu, bi dönem arı sütü, macunu mübarek, zinco, pharmaton vitamin derken hamileyim. tabi bunlar bir vesile. bol bol dua edin. rabbim dileyen herkese, evlatla yanıp tutuşan herkese kolay eylesin inş. Amin. sayıya pek takmayın. vakti gelince rabbim verir inş. Amin
Canim tebrik ederim,benim dege/rlerim de yakyaklasik olarak bu sekilde,biz yukardan asagiya dogru giden bir grafigesahip olduk, hfta basi insalah test yaptiracagiz,umuyorum ki umit verici bir degerle karsilasirriz,sonucu paylasacagim.proxeed plus 4.kutuya basladik yani 2.ay..
Seelamm kızlar araanzda henüz yeniyim ama uzun zamandir okuyorum paylasmlarinizi.. evliligimizn 3. Yilina girdik sevgi dolu yuvamn tek eksigi bebegimm.hic korunmadk bir yıl sonra önce ben gittm hic bi problem yok gayeet sagliklisn dedi esimden spermiyogram istedi ozamnlar ne acaba diye dusunuyordk bebegimize ulasamamann tek sebebymis meger... hemen ertesi gune esime randevu aldm tahlili verdi sonuççç sadece 1.5 milyon spermmmm :-( altında not sperm azlıgı nedeniyle morfolojik degerlendirme yapilamamistr ayrica(esim grip olmustu birkac gun once 8 tane sabah aksam antibiyotk igne vuruldu ) tekrar sonucu doktoruma goturdum esinin durumu iyi degil hemen bi ürolaga gdin dedi hemen gittik ordada kan idrar tahlilleri veerdi bir sorun ckmadi elle muayenedede bir sorun görülmedi fakat esime spermlerin yok denecek kadar az NORMAL YOLLA BEBEk SAHİBİ oLAMAzSİN dediiiiii neyapacagimizi sasirdk ben aglamamak esimn gözlerine bile bakmadm esim sinirlendi doktora bana birsey soyle yok mu bir yolu dedi oda baska bir hastanede bi bölüm önerdi ilacla belki düzelir dedi esim de beni bos yere oyalamayın ilac fayda edermi dedi doktorsa BELKİ dedi oysa onun agzindan cikan tek kelime umut olucakti bize hemen eve gttik arastirmalar önce ibrahim saraçoglunun sperm azligi ve hareket icin verdigi macun tarifini aktara göturdum 2 kilo organik macunu esim sabah aksam aç karnina yedi 25 gun sonra tekrar test yaptirdik total sperm sayisi 19.200.000 plmustu buna sevinemedk cunku ileri hzzlimz %5 e düşmüs asila gunu aldik ogun gelene kadar macuna ek keciboynuzu kürü uyguladik asilama gunu yıkama islemi öncesi volüm 2ml konsantrasyon /ml`de/ 17.6000.000. Seleksiyon sonrasi volüm 1 ml konsantrasyon 1.513.000
Total sperm sayisi 35.200.000 1.513.000
Motalite A kategorisi %8 A kategorisi %90
B ". %14. B kategorisi %10
Bu sonuclarla asilama yapildi doktor bu sonuclar cok iyi dedi ama sonuc negatifti... gününden önce adet olmustum yıkldm ogün kendimi harap ettm sonra tüpbebek merkezi baktim eurofertil ile görüsmeye gttk doktor emre bey bu sonuclarla asilama yapilmaz niye yapmislar dedi butun detaylari ögrendk is karar vermeye kaldi be 21 yasindaym esim 24 hemen tüpe evet demek istemedim ara verdk herhangi bi tedavi yok suan öyle arastriyorm esim bol meyve kuruyemis taze skilms meyve suyu keciboynuzu pekmezi kullaniyo bir eczaci tanidkta prooxeed plus anlatms esime oda sparis verdi dün aksam aldik insallahen kisa zamanda bebisimize kavusuruz olumlu sonuclari okuyunca ümitlendim ne yaalan söyliyeym rabbim evlat hasreti ile yananlara yardm etsn saglikli sihhatli bi evlat nasip etsn insallah gözumun gordugu heryerde hamile vaar korkuyorum yanliz kalmaktan esimide üzmemek icin elimden geleni yapiyorm rabbim cabamizi bos cikarmaz biliyorm hep dua ediyorm hic aklima gelmezdi bunlarn olacagi rabbim sevdigi kullarini sınarmıs düsmanimi bile evlat hasretiyle sınamasn bizi biz anlarz sıktıysam affedin aranza hosgeldm insallah bol göbüslü giderizzzz
....canımmmm olumlu cevapların için çook tesekkür ederim ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah .kucaklarımızı boş bırakmasn .. cuma günü spermiyogram testi yaptırdk prooxxed plus ı kullanmadan önce bakalım diye sperm konsantrasyonu ml'de 32.000.000. Total sperm sayısı ise 96.000.000 iceri testi almaya gittigimizde esime varikosel ameliyatı mi oldunuz nasıl bukadar artmıs olabilir dediler bizde anlamadk ileri hızlı isee sadece % 3 çıktı cok üzüldük ama bu sefer daha cesaretliyiz oradakiler boşa ilaclara para harcamayn zaman kaybetmeden tüp bebek yaptirin dediler bizde en azindan proxeed plusa baslamisken bi 3 ay kullanıp bi yararı olursa dye beklemek istiyorz ancak ozamn tüpe karar vericem.... her an esimin yüzüne bakıp içimden bizim ne zaman bebegimz olucak diyorum onuda üzmemeliym rabbim mükaafatını verir insallah bu çabalarımzn..... insanlarada güven yok kime inanacagımızı şaşirdk allah dogru yoldan ayırmasn siz hangi asamadasnz canm sende yıpratma kendini insallah 2014 uğurlu gelir bize...........
Evet canım aramıza hoş geldin.:)Yaşınız daha çok genç , illa ki çözümü bulunur illaki sayı degerleri yükselir sen hiç canını sıkma..Proxeed plus ile sabah akşam 1portakal suyuna-taze sıkıklmış içir eşine , tam 6 kutu sonra (3ay) mutlaka test yaptırın ve sonuca gore kullanımına ya devam ya tamam denmeli..
Bu hücreler basit bir ateşle ölebiliyoken , bir anda da yükselebiliyorlar. Sana tavsiyem ateşli bir rahatsızlık oldugunda test yaptırmayın , moralini bozuyor insanın..bu durumları burda hepimiz yaşadık , bizim de degerler normale çok yakın ve ileri hareket %80lerdeyken 3 ay sonra herşey sıfıra duştu , canlı neredeyse yok,kitle bulundu , nekadar korktuk,herşeyden vaz geçiyosun o an , tek derdin eşin oluyor, Allah kimselere yaşatmasın..
proxeed pluss ile inşallah olumlu sonuçları paylaşmaya devam edecegiz , ki herkese umut olsunn.dilerim siz de hemen reaksiyon alırsınız , mesela diger kürlere eşiniz reaksiyon vermiş , benim eşime onlar fayda etmek yerine zarar vermişlerdi örnegin..
Aglayıpta kendini üzme , keyfine bak , korku hepimizde var , ben de heryerde hamile görüyordum , geçen yıl tam anneler gününde ben negatifle sonuçlanan bir ay daha geçirdiğimi görmüş ve gözyaşlarına bogulurken , onlarca arkadaşıma anneler günü kutlama mesajı yazmıştımdoktor eşimin değerleriyle,bebek sahibi olamazsınız dedikten sonra 1-2 saat ugultudan başka bir şey duyamamıştım,sehpaya oturmuşum , sandalyeye kadar 2 adım daha atamamışım :)arkadaşım kendime getirdi..rapor aldım,grip oldum dedim ve günlerce kimseyle konuşmadım. Tam 3 ay depresyonda kaldık,eşimi de kendimi de rabbimi de çok üzdüm,çok isyan ettim.Doktorlar acımıyor yorum yaparken , oysa o vakit gel aşılama yapalım dese belki şimdi bebegim kucagımdaydı , şimdi ise degerler microenjeksiyonla bile az şans veriyor..
Ama nedense ben nefes alıyorum , çok tatlı ve huzurlu bir nefes..İlacımızı alıp , dua ediyoruz , biz şu anda 2 kişilik bir aileyiz , Allah verirse kalabalıklaşırız..Biz birer kul olarak daha ne yapabiliriz ki :) umut , sükunet , tevekkül , ilaçları takip , güler yüz :) Gerisi Allah'tan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?