• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde 3 ay önce test yaptırdık
sayı 34 milyon
morfoloji:13
hareket:15 çıktı bizde hareket az diye kafamıza göre proxeed kullandık
az önce aldığımız sonuca göre
sayı:17 milyon
morfoloji:12
hareket:27
şok olduk hareket artmış(evicap ta kulanmıştı eşim belki o arttırmıştır) ama sayı çok düşmüş sayı problemimiz yoktu şimdi o çıktı:(((
bugünden sonra proxeedi bırakıyoruz

aynı şey bizede oldu. eşimin sayısında hiçbir sorun yoktu 14 milyona düştü. sadece hızı arttı. morfoloji %2 iken %1 düştü. bizde bıraktık. tam 6 ay kullandı. paralarda çöpe gitti.

bizde 3 ay önce test yaptırdık
sayı 34 milyon
morfoloji:13
hareket:15 çıktı bizde hareket az diye kafamıza göre proxeed kullandık
az önce aldığımız sonuca göre
sayı:17 milyon
morfoloji:12
hareket:27
şok olduk hareket artmış(evicap ta kulanmıştı eşim belki o arttırmıştır) ama sayı çok düşmüş sayı problemimiz yoktu şimdi o çıktı:(((
bugünden sonra proxeedi bırakıyoruz

ŞUNU unutmayın yalnız bu kararı verirken, sperm dğerleri sabit değildir ve sürekli değişkenlik gösterir.

bence kısa bir süre sonra bir test daha yaptırın. mesela 15 gün idealdir.

o zaman son kararı verin derim.

proxeed gerçekten çok yararlı bir besin desteği

ŞUNU unutmayın yalnız bu kararı verirken, sperm dğerleri sabit değildir ve sürekli değişkenlik gösterir.

bence kısa bir süre sonra bir test daha yaptırın. mesela 15 gün idealdir.

o zaman son kararı verin derim.

proxeed gerçekten çok yararlı bir besin desteği

çok yayarlı diyebilmek için herkeste olumlu sonuç yapması gerekir.başımıza geldikten sonra sabahlara kadar araştırdım ve bizimle aynı şeyi yaşayan yüzlerce insanla karşılaştım.evet kimine inanılmaz derecede etki ediyor kimini bizim gibi şok ediyor.inşalah kimse bizim gibi hayal kırıklığı yaşamaz.dün üroloğa gittik hormonlarda ve ultrasonda hiçbrişey çıkmadı.Doktor proxeed için bir ilaç değildir bitkisel bir üründür kimine işe yarar kimine yaramaz garantisi yoktur dedi. 1 ay sonra bir daha spermiyogram istedi.((

çok yayarlı diyebilmek için herkeste olumlu sonuç yapması gerekir.başımıza geldikten sonra sabahlara kadar araştırdım ve bizimle aynı şeyi yaşayan yüzlerce insanla karşılaştım.evet kimine inanılmaz derecede etki ediyor kimini bizim gibi şok ediyor.inşalah kimse bizim gibi hayal kırıklığı yaşamaz.dün üroloğa gittik hormonlarda ve ultrasonda hiçbrişey çıkmadı.Doktor proxeed için bir ilaç değildir bitkisel bir üründür kimine işe yarar kimine yaramaz garantisi yoktur dedi. 1 ay sonra bir daha spermiyogram istedi.((

evet proxeed besin desteğidir.

demek istediğim şey; "en az 3 ay" süreyle kullanılmadan bir yargıya varmak doğru bir şey değildir.

peki sonra normale döndümü? yada düzeltmek için birşeyler yaptınız mı?

doktor yeterince kullanmışsınız dedi ve başka bir destek verdi. ama onu da kullanmaya eşimi ikna edemedim. şimdi hiçbir şey kullanmıyor. herkeste farklı etki yaparmış. eşim tam 5 kez test yaptırdı hiç biri ilaç kullandıktan sonraki kadar kötü değildi. bana dua edin lütfen birkaç gün içinde aşılama yapılacak...

Rabbim çocuğu olmayıp da çocuk isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin. Benim de kardeşimin çocuğu yok. Sorun eşindeymiş. Sperm anomalisi varmış, sayıda problem yokmuş. Acaba bu ilaç sperm anomalisine de iyi gelir mi? Böyle sorunu olup da kullanan var mı acaba?

Olumlu sonuc alanlar nerdeler ki.biz de yeni kullanmaya basladik. Bieaz morale ihtitlyacim var :(

Ne yazık ki bizde de oligaspermi vardı.. Sayımız çok düşüktü başlangıç derecesinde varikosel çıkmasına rağmen sayımız buna göre düşük.. ilk sperm testimiz 5milyondu (ml de) daha sonra hiçbirşey yapmamamıza rağmen 11milyona (ml) çıktı.. Eşim 15 gündür aktardan aldığımız bir karışım kullanıyordu ve yaklaşık bir haftadır proxeed plusa başladı.. Aktar karışımdan sonra test istedi ve eşim dün yaptırdı. Bugün sonucu aldığındaysa gördüğümüz sayı bizi çok şaşırttı.. Sadece ve sadece 2 sperm bulunduğu yazıyordu. Bilgiğimiz 2.. milyonlardan 2 ye nasıl düşer anlam veremedik.. Sanırım 20 gün sonra testi tekrarlayacağız.. Umarım tekar tek haneli sayıyla karşılaşmayız.. Benim soracağım şu proxeed plus ilk etapta sperm sayısını düşürür mü.?

Ne yazık ki bizde de oligaspermi vardı.. Sayımız çok düşüktü başlangıç derecesinde varikosel çıkmasına rağmen sayımız buna göre düşük.. ilk sperm testimiz 5milyondu (ml de) daha sonra hiçbirşey yapmamamıza rağmen 11milyona (ml) çıktı.. Eşim 15 gündür aktardan aldığımız bir karışım kullanıyordu ve yaklaşık bir haftadır proxeed plusa başladı.. Aktar karışımdan sonra test istedi ve eşim dün yaptırdı. Bugün sonucu aldığındaysa gördüğümüz sayı bizi çok şaşırttı.. Sadece ve sadece 2 sperm bulunduğu yazıyordu. Bilgiğimiz 2.. milyonlardan 2 ye nasıl düşer anlam veremedik.. Sanırım 20 gün sonra testi tekrarlayacağız.. Umarım tekar tek haneli sayıyla karşılaşmayız.. Benim soracağım şu proxeed plus ilk etapta sperm sayısını düşürür mü.?

eşim ilk kulladığı ay test yaptırdı sayıda hareketlilikte artmıştı. doktor 6 ay sonra tekrar bakarız dedi. test yaptırdık 6 sonra şok olduk sayı yarıya düşmüş hareket ilk yaptırdığı testteki gibi hiç artmamış morfoloji %2 di ,% 1 e düşmüş. sonra doktor yeterince kullandınız dedi bıraktırdı. ilaçtan sonra iki kez aşılama oldum. aşılama yaptıkları semen sonucunda eşimin sayısının düzeldiğini , hareketin değişmediğini gördük. bu besin desteği herkeste farklı sonuç veriyor. test yaptırın ve ona göre karar verin. test için uzun süre beklemeyin. 3 ay sonra test yaptırın ve sonucu görün derim ben. yaşadığım tecrübeye dayanarak.

Merhaba bayanlar;

Size özet geçerek anlatmak istiyorum.6 senelik evliyim.il 2 sene bebek düşünmedik.Sonra istedik 1,5 yıl olmasını bekledik ama olmadı.Sonra ben tüm muayenelerimi oldum rahim filmi dahil.sorun bende çıkmadı.Sıra eşime geldi.Sprem testini yaptırdık sonuç hüsran.20000 mil. sperm ama hareketli ve ileri hareketli %2.sonra keçi boynuzu kürünü denedik.2 ay kadar hiç akstmadan.Sonrasında da proxeed plus ve evicap 400 mg kullanmaya başladık 6 ay kadar.Sperm 179 mil. oldu ileri hareketli %45 hareketli % 60 oldu.Şimdi çok şükür 8 aylık prensesim var.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Tavsiyem ilişkiden sonra hemen kalkmayın belinizin arkasına yastık koyun 1saat bekleyin . ayakları yukarı uzatın.

Merhaba bayanlar;

Size özet geçerek anlatmak istiyorum.6 senelik evliyim.il 2 sene bebek düşünmedik.Sonra istedik 1,5 yıl olmasını bekledik ama olmadı.Sonra ben tüm muayenelerimi oldum rahim filmi dahil.sorun bende çıkmadı.Sıra eşime geldi.Sprem testini yaptırdık sonuç hüsran.20000 mil. sperm ama hareketli ve ileri hareketli %2.sonra keçi boynuzu kürünü denedik.2 ay kadar hiç akstmadan.Sonrasında da proxeed plus ve evicap 400 mg kullanmaya başladık 6 ay kadar.Sperm 179 mil. oldu ileri hareketli %45 hareketli % 60 oldu.Şimdi çok şükür 8 aylık prensesim var.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Tavsiyem ilişkiden sonra hemen kalkmayın belinizin arkasına yastık koyun 1saat bekleyin . ayakları yukarı uzatın.

Allah bağışlasın ve bize de nasip etsin inşallah... sperm azlığı için keçiboynuzu kürüne biz de başladık. inşallah hayırlı sonuçlar alırız da şu ayakları dikip yatamıyorum ki yaa 1 ay olsa 2 ay olsa neyse de 8 ay oldu nerdedeyse... iş güç kalıyor yahu :)

Allah bağışlasın ve bize de nasip etsin inşallah... sperm azlığı için keçiboynuzu kürüne biz de başladık. inşallah hayırlı sonuçlar alırız da şu ayakları dikip yatamıyorum ki yaa 1 ay olsa 2 ay olsa neyse de 8 ay oldu nerdedeyse... iş güç kalıyor yahu :)

mevlam herkese nasip etsin.Valla arkadaşım en önmli iş güç bu:))sizde proxeed kullanıyormusunuz?Mesela biz keçi boynuzu kürünü yaptıktan sonra (2 ay) test yaptırdık.Çoğalma oldu hareketlilik arttı ama ilaçla sanki daha bi hızlandı.

mevlam herkese nasip etsin.Valla arkadaşım en önmli iş güç bu:))sizde proxeed kullanıyormusunuz?Mesela biz keçi boynuzu kürünü yaptıktan sonra (2 ay) test yaptırdık.Çoğalma oldu hareketlilik arttı ama ilaçla sanki daha bi hızlandı.

:))) biz doktora göstermedik henüz sonuçları, yarın gidiyoruz inşallah... o yüzden daha başka bir şey kullanmıyoruz. ben keçiboynuzuna başlattım şimdilik bakalım yarın ne diyecek doktor........ hız ne kadardı sizin kaça çıktı? bizim 20lerde sınırın hemen üstünde hız ve de morfoloji...

bizde tam bir aydır proxeed ve tribestan kullanıyoruz. yani eşim kullanıyor
sayısı 35milyon . harekette sorun vardı.
morfoloji %2.
3 ay kullanın bunları dedi doktor.
morfoloji düzelmez diye yazmış bazı arkadaşlar.
morfolojiye de iyi geliyor mu ki bu ilaçlar :( Allah isteyen herkese nasp etsn inşallah.
sevgilerimle

Merhaba bayanlar;

Allah bebişine hayırlı uzun ömürlerv ersin inşallah arkadaşım. peki sizde morfoloji kaçtı hatırlıyor musun? yani onda da düzelmeler görmüşmüydün. cevap verirsen sevinirim. sevgilerimle

Herkese iyi haftalar arkadaşlar. Bizde proxeed plus da 2. Kutudayız 3 ay kulllanıp tekrar çağırdı doktor. Ama anladığım kadarıyla morfolojide işe yaramıyor. Onun içinde neler kullanıyorsunuz merak ettim.

canım maşallah hamileymişsin...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. sizde morfoloji ile ilgili sıkıntı var mıydı. bizde morfoloji %2. düzelme olmaz demişsin de, genel bir şey mi , yani hiç düzelme olmaz mı?? :(

canım maşallah hamileymişsin...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. sizde morfoloji ile ilgili sıkıntı var mıydı. bizde morfoloji %2. düzelme olmaz demişsin de, genel bir şey mi , yani hiç düzelme olmaz mı?? :(

ewt canım hamileyim çok saol.Amin canım saol Allah sanada nasip etsin işallah en kısa zamanda. canım bizim %1 morfoloji canım sanırım faydası oldu. ama dediğim gibi biz daha 3. kutudaydık son kutu bitmedi bile hatta. Onun mu faydası vardı bilmiyorum ama başkada hiç bişey kullanmadık ??

Canım baktım kruger sperm morfoloji si bizde normal%2 baş anomalisi %70 boyun anomalisi %24 kuyruk anomalisi% 4.Hızlı hareketli 0. umarım yardımcı olur bu bilgiler.TEVEKKELTÜALALLAH.BİZ ELİMDEN GELENİ YAPIP TESLİM OLMALIYIZ.

Son düzenleme:
Back