• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
....canımmmm olumlu cevapların için çook tesekkür ederim ...rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah .kucaklarımızı boş bırakmasn .. cuma günü spermiyogram testi yaptırdk prooxxed plus ı kullanmadan önce bakalım diye sperm konsantrasyonu ml'de 32.000.000. Total sperm sayısı ise 96.000.000 iceri testi almaya gittigimizde esime varikosel ameliyatı mi oldunuz nasıl bukadar artmıs olabilir dediler bizde anlamadk ileri hızlı isee sadece % 3 çıktı cok üzüldük ama bu sefer daha cesaretliyiz oradakiler boşa ilaclara para harcamayn zaman kaybetmeden tüp bebek yaptirin dediler bizde en azindan proxeed plusa baslamisken bi 3 ay kullanıp bi yararı olursa dye beklemek istiyorz ancak ozamn tüpe karar vericem.... her an esimin yüzüne bakıp içimden bizim ne zaman bebegimz olucak diyorum onuda üzmemeliym rabbim mükaafatını verir insallah bu çabalarımzn..... insanlarada güven yok kime inanacagımızı şaşirdk allah dogru yoldan ayırmasn siz hangi asamadasnz canm sende yıpratma kendini insallah 2014 uğurlu gelir bize :54:

tatlım sizin sayılarınız cok cok iyi , hareketi de sanırım havuc kuru ve proxeed arttırıyor , bir de jel falan kullanıp sırt ustu 2 saat kadar yatıyorlar sanırım hareket sorunu ıcın , çok kolay çözersiniz bu durumu , hiiiiççç canını sıkma sen.. bak gör 3 ayda gelecek , bak buraya yazıyorum , evel Allah 2014 senin yılın :) neyin varmış yani tüp bebeklik senin , boşver hemen deney tahtası yapma kendini , gerçi tüp yaparsan bu degerlerle %50-60 sansın olur diye soylemişlerdir .. bence arı sutu 1 avuc badem-fındık-ceviz bal polen proxeed 3 ay daha dene cnm , aha da buraya yazdıııımm :)

tatlım sizin sayılarınız cok cok iyi , hareketi de sanırım havuc kuru ve proxeed arttırıyor , bir de jel falan kullanıp sırt ustu 2 saat kadar yatıyorlar sanırım hareket sorunu ıcın , çok kolay çözersiniz bu durumu , hiiiiççç canını sıkma sen.. bak gör 3 ayda gelecek , bak buraya yazıyorum , evel Allah 2014 senin yılın :) neyin varmış yani tüp bebeklik senin , boşver hemen deney tahtası yapma kendini , gerçi tüp yaparsan bu degerlerle %50-60 sansın olur diye soylemişlerdir .. bence arı sutu 1 avuc badem-fındık-ceviz bal polen proxeed 3 ay daha dene cnm , aha da buraya yazdıııımm :)

Kıyamam sana canım benim ya bu yazdgını evde sesliii okudum valla cok tesekkur ederm allah razı olsun senden destegin icin insalah sen ben ve bizim gibilern kucaklari tez zamanda dolar tavsiyelerini dinliycem insallah ikimzde bu yıl hamiş oluruzzz en büyük arzum..... bol bol dua ediyorm her saniye aklıma düstügü her an cok zor ama rabbim sınıyo bizi insallah hersey yoluna girecek rabbim ya istedigimizi verecek yada daha iyisini; insallah...sen tüp mü yaptıracaksn cok cok öptüm bi rastlasıp yazisamadk:16:

bizim de tam 3 ay oldu. 17 aralıkta test verecğiz. ve tam da 17 aralık bat.
inşallah bebeğim gelir ya Rabbimmmmmmmmm

canım nasılsın ? test yaptırdınız mıı?? var mı güzel gelişmeler , lütfen bebiş haberiyle gell :):)benim de BAT 2.OCAK , Allah'ım yeni yılda güldür yüzümüü diyorum baska bir şey demiyorum :)

Kıyamam sana canım benim ya bu yazdgını evde sesliii okudum valla cok tesekkur ederm allah razı olsun senden destegin icin insalah sen ben ve bizim gibilern kucaklari tez zamanda dolar tavsiyelerini dinliycem insallah ikimzde bu yıl hamiş oluruzzz en büyük arzum..... bol bol dua ediyorm her saniye aklıma düstügü her an cok zor ama rabbim sınıyo bizi insallah hersey yoluna girecek rabbim ya istedigimizi verecek yada daha iyisini; insallah...sen tüp mü yaptıracaksn cok cok öptüm bi rastlasıp yazisamadk:16:

Canım benim , inşallah rabbim verecek tüm isteklerimizi bi tanem .. Bizim sayı su an 1milyonun altında , hareket ve morf. bakmamışlardı bile sanırım yok , fakat daha evvel çok yüksekti , hareket hele %75ti , biz yanlış tedavi ve doktor sallamazlıgının kurbanı olduk , yok oldu hücrelerimiz .. şimdi toparlamaya çalışıyoruz ki bunu da proxeed , bal arı sutu fındık,ceviz,badem (hergun 1 avuc) bol havuc ve turplu yeşil salata , nar ile yapmaya calısıyoruz. Degerlerimize bakacaız Ocak sonu , bakalım ne durumdayız görecegiz sonra Tup Bebege kısmetse geceriz.. Sizin nekadardır bir denemeniz var bilmiyorum tabii ki ama ben daha 3 sende tup asamasını zor kabullendim ondan diyorum degerleriniz de cok guzel , en az 6 ay kulanmanız oneriliyor biliyorsun proxeed plus'ı ki eşiniz güzel reaksiyon vermiş canım , dene gitsin..
preseed diye bir jel var , dur ben seni ekliyorum ve sana özelden bir şeyler yazacagım canım.. hiiç endişe etme Nilnur yazmıştı dersin , Bu degerler arttıkca küt diye gelir şaşırırsın canım .. ovul takibi de cok önemli , bak yazacagım mesajımda , evel Allah kardeşim hep birlikte sevinecegiz .. :)

1Yıldan beri çocuk düşünüyoruz ama nasip olmadı:-( Eşimin sperm sayısı 35 milyon ama hareket a+b %15 proxeed plus kullandık 3 ay hiç faydası olmadı. Keçi boynuzu kürü de yaptım 15 gün faydası olmadı .Ne sayı nede hareket değişti. Tam aşılama karar vermiştik ki başka bir doktora gitmeye karar verdik yine aynı testler bu sefer 40 milyon ama hareket yine 15 çıktı. Aşılama için erken olduğunu söyledi önce enfeksiyon tedavisi fayda sağlamazsa kortizon hapı vereceğini söyledi hala fayda etmezse aşılama tüp dedi . Aşılamayı erteledik doğal yolla olmasını istiyorum :-(( Bizim gibi olupta hamile kalan var mı yada KORTİZON Kullanıp hamile kalan .Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var.

1Yıldan beri çocuk düşünüyoruz ama nasip olmadı:-( Eşimin sperm sayısı 35 milyon ama hareket a+b %15 proxeed plus kullandık 3 ay hiç faydası olmadı. Keçi boynuzu kürü de yaptım 15 gün faydası olmadı .Ne sayı nede hareket değişti. Tam aşılama karar vermiştik ki başka bir doktora gitmeye karar verdik yine aynı testler bu sefer 40 milyon ama hareket yine 15 çıktı. Aşılama için erken olduğunu söyledi önce enfeksiyon tedavisi fayda sağlamazsa kortizon hapı vereceğini söyledi hala fayda etmezse aşılama tüp dedi . Aşılamayı erteledik doğal yolla olmasını istiyorum :-(( Bizim gibi olupta hamile kalan var mı yada KORTİZON Kullanıp hamile kalan .Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var.

Canim sen havuc kürü de yap esine,koladan uzak tut,yumurtlama gununu belirle herzaman dikkat et hareket duzelir síkma canīní, kortizon cok guzlu bir madde ama riskli degil mi kortizon yahu direkt hormon yani baska rahatsizliklari textiklemesin Allah korusun, sen baska doktorlar da gór mutlaka,Kaan aydos hormon yuklemenin vucuttaki en kucuk tumoru bile tetikleyecegini soyledi bana,bilemedim cnm.ati sutu bal polen findik,,sayilariniz cok iyi olur insallah cnm,6ay ovulasyon takibi yap,yakalayinca ardarda 3gunu kacirma cnm.Allah yardimciniz olsun..

Son düzenleme:
İzmir de prof doktor Necmettin Çıkılı Ege ünüversitesinde yıllarca doktor yetiştirmiş artık kime inanacağımı şaşırdım .Kortizon tedavisinde %90nında hareket arttı diyor . İnşallah yan etkisi olmaz şuanda enfeksiyon ilacı verdi fayda sağlamazsa kortizon oda fayda sağlamazsa aşılama tüp dedi nasip ya .İçime bir kurt düştü şimdi.

Canim sen havuc kürü de yap esine,koladan uzak tut,yumurtlama gununu belirle herzaman dikkat et hareket duzelir síkma canīní, kortizon cok guzlu bir madde ama riskli degil mi kortizon yahu direkt hormon yani baska rahatsizliklari textiklemesin Allah korusun, sen baska doktorlar da gór mutlaka,Kaan aydos hormon yuklemenin vucuttaki en kucuk tumoru bile tetikleyecegini soyledi bana,bilemedim cnm.ati sutu bal polen findik,,sayilariniz cok iyi olur insallah cnm,6ay ovulasyon takibi yap,yakalayinca ardarda 3gunu kacirma cnm.Allah yardimciniz olsun..

şimdi incir kürüne başladım inciri 2 ye bölüp zeytin yağında bekletiyorum sabah kahvaltsında yediriyorum yanındada bir dilim keçi boynuzu recellli ekmek yediriyorum kahvaltı tamam:-))) bende sorun yok sanırım yinede kendim için soğan kürü yapıyorum

canım nasılsın ? test yaptırdınız mıı?? var mı güzel gelişmeler , lütfen bebiş haberiyle gell :):)benim de BAT 2.OCAK , Allah'ım yeni yılda güldür yüzümüü diyorum baska bir şey demiyorum :)

Selamlar evet test verdik. Maalesef hicbir gelisme olmamis. Uc ay boyunca bos yere paramiz ve umutlarimiz gitti.urolog asilama dedi yolladi. Prof kadin dogumcuya gittik . Bir yilimiz dolmadigi icin gidin deneyin dedi.3 ay sonra tekrar gidecegiz. Bakalim... hakkimizda hayirlisi olsun

arkadaşlar eşimde 3 aydır proxsedd plus kullanıyordu ve sayımız ml de 400 bin den ml 11 milyon toplamda 33 milyon olmuş.çok sevindik ve ilaca devam etmeye karar verdik.ben ilacı burdan duymuştum ve kullananlara ya da düşünenlere faydası olacağını düşünüyorum.inş daha da artar ve kendiliğinden bebişimiz gelir.

Merhaba,arkadaslar benim adim halide bende yeni katildim araniza bizde yeni aldik proxeed plusi Allahin izniyle ins.faydasini goruruz.

Merhaba,arkadaslar benim adim halide bende yeni katildim araniza bizde yeni aldik proxeed plusi Allahin izniyle ins.faydasini goruruz.

Biz 8 yillik evliyiz evliligimizin ilk 5 senesi talihsiz olaylar yasadik tedaviye bir turlu baslayamamistik 5yilin sonunda dr.gittik sorun esimde cikti 10 milyon sperm sayisi cikti toplam ve dr.varikosel var dedi hemen ameliyat oldu ve ameliyattan 6 ay sonra sayi sifira indi daha sonra ilac tedavisine basladik

Klomen kullandi esim ama sayida bir artis olmadi daha sonra bize mustafa eraslanin ilaclarini onerdiler 7
ay onlari kullandik bayagida pahaliydi sayida artis oldu 12 milyona cikti totelde ileri hareketlilik %35 lerde ama bizim sayimizda problem sonra biz proxeed plus' i kullanmaya karar verdik birazda bunu deniyelim bakalim diyoruz ya ins.olur benim yasim 28 tupbebek yaptirmaya da maddiyatimiz yok
Ama tabi her yolu deneyecegiz Allahin izniyle yilmak yok bu ilactan umitliyiz ins.olur arkadaslar :(

Son düzenleme:
Selamlar evet test verdik. Maalesef hicbir gelisme olmamis. Uc ay boyunca bos yere paramiz ve umutlarimiz gitti.urolog asilama dedi yolladi. Prof kadin dogumcuya gittik . Bir yilimiz dolmadigi icin gidin deneyin dedi.3 ay sonra tekrar gidecegiz. Bakalim... hakkimizda hayirlisi olsun

aynen canım biz de 3 ay boşuna kullanmışız sonra başka doktora gittik bu ilaçı tavsiye etmedi banada reklamları geliyor dedi . Hatta bize prooxeed 3 ay kullandıran doktorun hocasıymış iyi öğretememişim dedi:-) 60 yaşında babacan bir doktor kullanmayın lökasit yani intihap var sonrasında kortizon verecem dedi Vitamine gerek yok sperm değerleriniz iyi dedi bakalım 15 gün sonra teste gideceğiz hayırlısı

aynen canım biz de 3 ay boşuna kullanmışız sonra başka doktora gittik bu ilaçı tavsiye etmedi banada reklamları geliyor dedi . Hatta bize prooxeed 3 ay kullandıran doktorun hocasıymış iyi öğretememişim dedi:-) 60 yaşında babacan bir doktor kullanmayın lökasit yani intihap var sonrasında kortizon verecem dedi Vitamine gerek yok sperm değerleriniz iyi dedi bakalım 15 gün sonra teste gideceğiz hayırlısı

Cnm bizde de lökosit yani iltahap var, doktoir basi dan savdi galibaa proxeed vererekk, yani birrr tane insann evladi cikmadi karsimiza 3senedir, piss adam prof diye guttik ,, bak bu ayda negatifim..proxedine deee dotrunadaaa...dunya para saciyoryz yani, sonuc duzelse herhalde se yarar...bu 1kutud gebe kaldim, yok yarilamadan gebe kaldimlar fln hep bu proxeed firmasinin fake adresleri herhalde, biz anca para dokelim sacalim ya 1asialama parasi döktük her ay umutla bekledikkk,,yazik prof die oturup one a day satiyor resmn, ha one a day vitamini ki 5 TL ha proxeed, agzina da tikarim bi tane folik asit bitti gitti, 11inde test yapicaz, yemin ederi o drun odasini basicammm

Cnm bizde de lökosit yani iltahap var, doktoir basi dan savdi galibaa proxeed vererekk, yani birrr tane insann evladi cikmadi karsimiza 3senedir, piss adam prof diye guttik ,, bak bu ayda negatifim..proxedine deee dotrunadaaa...dunya para saciyoryz yani, sonuc duzelse herhalde se yarar...bu 1kutud gebe kaldim, yok yarilamadan gebe kaldimlar fln hep bu proxeed firmasinin fake adresleri herhalde, biz anca para dokelim sacalim ya 1asialama parasi döktük her ay umutla bekledikkk,,yazik prof die oturup one a day satiyor resmn, ha one a day vitamini ki 5 TL ha proxeed, agzina da tikarim bi tane folik asit bitti gitti, 11inde test yapicaz, yemin ederi o drun odasini basiaynen

aynen katılıyorum.bizde 6 ay kullandık hiç bi işe yaramadı.giden paraya mı yanarsın umutla geçen günlere mi

Cnmr bizde de lökosit yani iltahap var, doktoir basi dan savdi galibaa proxeed vererekk, yani birrr tane insann evladi cikmadi karsimiza 3senedir, piss adam prof diye guttik ,, bak bu ayda negatifim..proxedine deee dotrunadaaa...dunya para saciyoryz yani, sonuc duzelse herhalde se yarar...bu 1kutud gebe kaldim, yok yarilamadan gebe kaldimlar fln hep bu proxeed firmasinin fake adresleri herhalde, biz anca para dokelim sacalim ya 1asialama parasi döktük her ay umutla bekledikkk,,yazik prof die oturup one a day satiyor resmn, ha one a day vitamini ki 5 TL ha proxeed, agzina da tikarim bi tane folik asit bitti gitti, 11inde test yapicaz, yemin ederi o drun odasini basiaynen

aynen katılıyorum.bizde 6 ay kullandık hiç bi işe yaramadı.giden paraya mı yanarsın umutla geçen günlere mi

Genetikci kuzenim vr o da kesinlikle bunkar etkinligi kanitlanmamis seyler daha 5senedir ancak turediler,bu erkegin yapisal veya donemsel problemi, degismeyecek goreceksin ama inanin en azindan pozitif olmanizi saglar, bazi etken mddelerin de faydasi var elbette vitamin gida takviyesi cnm bunlar,cok umut baglama diyor..esim cok guveniyor bu sacmaliga ben de destekliyorum en azindan vitamin diye, rabbim hayırlısını versin,,onca masraf et ve ellerin bos kalsin cokkk korkuyorum,insallah tup bebege destegi olur..

Genetikci kuzenim vr o da kesinlikle bunkar etkinligi kanitlanmamis seyler daha 5senedir ancak turediler,bu erkegin yapisal veya donemsel problemi, degismeyecek goreceksin ama inanin en azindan pozitif olmanizi saglar, bazi etken mddelerin de faydasi var elbette vitamin gida takviyesi cnm bunlar,cok umut baglama diyor..esim cok guveniyor bu sacmaliga ben de destekliyorum en azindan vitamin diye, rabbim hayırlısını versin,,onca masraf et ve ellerin bos kalsin cokkk korkuyorum,insallah tup bebege destegi olur..

ya arkadaşlar,sizin eşlerinize ne testi yapıldı da iltihap var dediler. biz gittik ürologa. bi test verdik sonra proxeed ve tribestan kullandırdı bize. ki bizim değerler öyle 10 milyon falan değil 35 milyon sperm. harekette ve morfoloji de sıkıntı vardı. morfoloji %2. 3 ay bunları kullandık. sonra gittik test verdik hiçççç ama hiççç bir değişiklik olmamış. doktor bize direk aşılamaya gidin dedi, ve bir yılımız da dolmadı evleneli... işte böyle. yani ekstra hiç test falan yaptırmadan hemen aşılama dedi. yani normal mi şimdi bu.

ya arkadaşlar,sizin eşlerinize ne testi yapıldı da iltihap var dediler. biz gittik ürologa. bi test verdik sonra proxeed ve tribestan kullandırdı bize. ki bizim değerler öyle 10 milyon falan değil 35 milyon sperm. harekette ve morfoloji de sıkıntı vardı. morfoloji %2. 3 ay bunları kullandık. sonra gittik test verdik hiçççç ama hiççç bir değişiklik olmamış. doktor bize direk aşılamaya gidin dedi, ve bir yılımız da dolmadı evleneli... işte böyle. yani ekstra hiç test falan yaptırmadan hemen aşılama dedi. yani normal mi şimdi bu.

canım bizimde 39 milyon ama hareketlilik 15 ilk gittiğimiz doktorda lökasit 2/3 çıktı proxeed verdi 3 ay kullanın gelin dedi hiç bir faydası olmadı sonra aşılama dedi üzüldük hareketlilkten başka sorun yoktu sonra tüp bebek merkezine gittik aşılamamı yoksa tüp mü dediklerinde dünyam yıkıldı her şey para tuzağı gibi geldi bizde başka bir doktora gitmeye karar verdik. lökasite baktı bu sefer 9/10 dedi önce enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. bir ay sonra gelin dedi bakalım 15 gün kaldı inşallah faydası olur .fayda olmazsa kortizon tedavisi olacak dedi hastalarımın yüzde 90 hareketlilik arttı dedi güveniyorum inşallah kortizon da işe yaramazsa aşılama dedi o en son care dedi

Cnm senin sayı iyi benc kullanmalisin,havuc kuru de yap hareket icin..ve de 6ay dene en az kendini o tedavilerle yormadan cnm..biz de kitle bulundu,idrar usg ve devamli takip yapildi..idrar testinde lokosit yziyor mu bakabilirsiniz veya el muayenesi etmistir ztn drunuz cnm,sizde insallah uzun surmicek..

Son düzenleme:
canım bizimde 39 milyon ama hareketlilik 15 ilk gittiğimiz doktorda lökasit 2/3 çıktı proxeed verdi 3 ay kullanın gelin dedi hiç bir faydası olmadı sonra aşılama dedi üzüldük hareketlilkten başka sorun yoktu sonra tüp bebek merkezine gittik aşılamamı yoksa tüp mü dediklerinde dünyam yıkıldı her şey para tuzağı gibi geldi bizde başka bir doktora gitmeye karar verdik. lökasite baktı bu sefer 9/10 dedi önce enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. bir ay sonra gelin dedi bakalım 15 gün kaldı inşallah faydası olur .fayda olmazsa kortizon tedavisi olacak dedi hastalarımın yüzde 90 hareketlilik arttı dedi güveniyorum inşallah kortizon da işe yaramazsa aşılama dedi o en son care dedi

Cnm simdi bizim de lokositlerimiz vardi,bize antibiyotik verdi,bakin tane tane anlatayim canlarım...simdi sayimiz 29milyondu,hareket %75 morf%2..keciboynuzu evicap b12 c vitamini 3ay yaptik..test 1milyonnn,canli yokk hareket yok..dunyam yıkıldı,kostuk dr a,kitle var dediler,arastirdik tumor olabilir mi dye,idrar usg derken epididimit dediler..Ok dedik,hiic bebek konusamayiz bu durumu once duzeltmeliyiz dedi dr,ertesi gun gittim bana usg sonucuna gore varikosal cok ileri degil,ovul takibi yap 3 ayda gebe kalirsin dedi bu seferde..dun konusamyiz dahi diyen bugun dogal gebelik diyordu..ucarak ciktim hastaneden,esimi aradim bayilacaktim sevincten...
15gu ilac ictik,esimin atesi hicc dusmesi,2gun yataktan cikamayacak kdr kendinde degildi,guya antibiyotik yaninda ates dusurucu de vardi..ve 1ayı gecirim test yaptirdik,hersey daha da kotu,sayi biraz daha dusuk..
Kagitla elimde yani gozu goruyor,ilerleme yokkk..gittik,burada iltihap yok dedi dr,olsa yazar dedi,,ulan goruyorum oncekinde de yazmiyor ki..bana usg randevusu fln aldirmisti, biz gittigimizde duruu hatirlamadi bile,randevu da bosa cikti..olur oyle dedi sayi icin ve acele ediyoruz galiba hemen tup bebege yonlendireyim mi dedi,eline kagit yazdi,,esim de mulaim canimin ici sesi cikmiyo,hayir dedim ne tupu benim esimin sagligi iyi olsun,ilerde sıkıntı yasamayalım dedim..birkac kez daha tup b.lafi edip itirazimizi gorunce proxeed yazdi,bunu bari deneyin diye..dunyam karardi yani,kime guveneyim,kime gideyim..Kaan Aydos`a yazdim,o da tumor mu degil mi gormem grek uyugunsaniz lutfen bekliyorum dedi,doktora guvenmek lazim ama ben hormon veriyorum,15gun daha antibiyotige devam edilmeliydi dedi..
Ben esime uzuldum sustum,sadece proxeedle 3.ayimizi bitirdik,ne gelen var ne giden..
Bu hfta proxeedten sonraki ilk tstimizi alicaz insallah,onu da yazarim ibret olsun diye..
Ne diyeyim Allah buyuk kizlar, ben guvenmiyorum..

Cnm senin sayı iyi benc kullanmalisin,havuc kuru de yap hareket icin..ve de 6ay dene en az kendini o tedavilerle yormadan cnm..biz de kitle bulundu,idrar usg ve devamli takip yapildi..idrar testinde lokosit yziyor mu bakabilirsiniz veya el muayenesi etmistir ztn drunuz cnm,sizde insallah uzun surmicek..

canım yok ne el muayenesi ne de idrar testi kan testi yaptılar . sadece spermiyogram a bakıp bu kararı verdi :(

Back