- Konu Sahibi nevbahar21
bizim degerlerimiz ilk testimizde 10mil morf %2 fakat hareketli %75ti , kısa süre sonra 5milyon a düşünce Keçiboynuzu kürüne başladım , guvendim , evicap Cvitamini B12 kullandık , 3 ay sonra testte 1milyon çıktı hareket sıfır , morfoloji sıfır..şoku atlatmamız uzun surdu,depresyona girdik..çok agladım , saraçogluna yazdım neden insanları böyle seylere yönlendiriyorsunuz diye , daha bugun şu numaradan arayın diye aylarrr sonra lütfeten mail atmışlar,hah komik..eşimde iltahabik bir durumu tetiklemiş keçiboynuzu , doktor antibiyotikler verdi , sonuç daha da kötü 1milyonun çok çok altı ve hareket yok..inanamıyorum bukadar sürede nasıl bu hale gelebildik , 3 yıldır evliyiz ..başımızdan geçmeyen tecrübe kalmadı , tüp bebege başlayacagız inşallah , o da sayılar düzelirse çünkü doktorlar ne derse desin bu rakamlara güvenip hareket edemeyiz , çok düşük..bir kere hareket sıfırken bana ümit verici konuşmalar boş geliyor..proxeed plus ile 3.kutudayız ama benim normal yol ile gebeligi bırakın,tüp bebege yeterli sayı için dualarım..ümidim yok normal gebelik için , geçen yıl 10milyon ve üzeri topikleri okurken bu yıl sıfır başlıklı topiklere bakıyorum, ne kötü nekadar kötü insanları bu duruma düşürmeleri..
proxeedle çok düşük rakamlardan sonuç alanlarınız var mı? lütfen yazarsanız sevinirim.. bizim de proxeed sonrası ilk testimiz önümüzdeki ay , inşallah.
proxeedle çok düşük rakamlardan sonuç alanlarınız var mı? lütfen yazarsanız sevinirim.. bizim de proxeed sonrası ilk testimiz önümüzdeki ay , inşallah.