- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi nevbahar21
-
hızlı harekli bizde 01 dı.morfoloji kruger %2.:))) biz doktora göstermedik henüz sonuçları, yarın gidiyoruz inşallah... o yüzden daha başka bir şey kullanmıyoruz. ben keçiboynuzuna başlattım şimdilik bakalım yarın ne diyecek doktor........ hız ne kadardı sizin kaça çıktı? bizim 20lerde sınırın hemen üstünde hız ve de morfoloji...
allahım bizlere de nasip eder inşallah...
Canım baktım kruger sperm morfoloji si bizde normal%2 baş anomalisi %70 boyun anomalisi %24 kuyruk anomalisi% 4.Hızlı hareketli 0. umarım yardımcı olur bu bilgiler.TEVEKKELTÜALALLAH.BİZ ELİMDEN GELENİ YAPIP TESLİM OLMALIYIZ.
ewt canım hamileyim çok saol.Amin canım saol Allah sanada nasip etsin işallah en kısa zamanda. canım bizim %1 morfoloji canım sanırım faydası oldu. ama dediğim gibi biz daha 3. kutudaydık son kutu bitmedi bile hatta. Onun mu faydası vardı bilmiyorum ama başkada hiç bişey kullanmadık ??
Kizlar proxeed kullananlar nerede...insallah herkes hamis olurrrrrrr
bizde 3 kutu kullandık bunun yanında keçi boynuzu vs. ne duyduysam yedirdim eşime ama sonuç aynı proxeed de bi işe yaramadı malesef kullanmıyoruz artık. kaan aydos un istediği sperm dna hasar testini yaptırdık sonucun çıkmasını bekliyoruz
Offf niye yaaaa ise yarasin Allahimmmm luuutfeeeenn yaaaa
biz elimimzden geleni yapıyoruz.duyduklarımızı deniyoruz gerisi Allah ın takdiri takma bu kadar kafana. olacağı varsa zaten olur Allah ım hayırlısını nasip etsin yeter ki
merhaba kızlar bizde 1 seneden fazladır bebek istiyoruz ilk doktora gitiğimizde bende herhangi birşey cıkmadı eşimdende sperm istediler.
daha sonra test sonuclarında hareket sayımız cok azdı.ileri hareketli %3 yerınde hareketli %27 hareketsiz %70 di üroloji doktoruna görünmeden evde bir sürü şey uyguladık 3 ay keçi boynuzu içti,incir kürü yaptık ve 1 ay havuç suyu içti,aktardan karısım bal yaptırdık, daha sonra yeniden sperm testı yaptırdık hareketlı sayımız %30 a cıktı artık hangisinin faydası oldu bilmiyoruz bu sefer üroloji doktoruna gittik ve 3 ay kullanımlık proxeed verdi.onun bıtımınde yenıden test yaptırdıgımızda %40 cıkmıstı ve anormal olanlar bıle duzelmıştır tabı o sure ıcınde hıc hamılelık olmadı.sımdı evicap kullanıyor daha 1 ay oldu acaba daha ek olarak ne verebılırım kullananlar öneride bulabılırmı ? acaba aşılamamı yaptırsak, aşılama yapılması gerektiği kararı doktorlarmı verıyor ?
canım biz kutuda yazdığı gibi yemeklerden önce kullanıyoruz ama yemeklerden sonra tok karnına içenlerde var bence farketmez önemli olan aksatmadan içilmesi sizin sayı hareketlilik kaç?? Benim eşim varikosel ameliyatı oldu 8 ay önce ameliyattan 4 ay sonraki sonucumuz sayı 1.600 000 hareketlilik 1 saate %20, sadece morfoloji iyi % 45 3 aydır keçi boynuzu kürü ve bu ilacı kullanıyoruz
merhaba kızlar önceki sayfalarda yazdım mı bilmiyorum unuttum ama gene yazmak istiyorum kesinlikle ama kesinlikle proxeed i kullnmamızı öneririm.
bizim en sonki testlerimiz de çok fazla fark var yani sayıda...
eski sayımız 45 milyon iken proxeed kullanımı sonunda 288 milyona ulaştı...kullamaya da devam ediyruz.hız ve morfolojiye pek etkisi yok ama...bunun yanında keçiboynuzuözü kullanıyoruz..
MERHABA canım önce tebrik ederim hamile kalmıssın.. Hareketliliğiniz kaçtı peki ilk testınızde ? Hızı nasıl arttırdınız bizimde hız problemimiz var %10 ileri %10 yerinde %80 hareketsiz :/
çok teşekkür ederim canım.evet oldu ama doğal yolla gelmedi bebeğim tedaviyle geldi canım..
hızımızı keçiboynuzu kürü artırmıştı bizim..baya kullandık ama gebelik oluşmayınca bıraktık.
doktor tavsiyesi ile proxxede başladık 1 yıla yakın kullandık..sayımız çok arttı ama hızımız çok artmadı...ama sayının artması da hızlı sayısını artrdı tabi..
bizde bu yaz tüp bebek denedik cnaım daha fazla beklemek istemedik...
inşallah hızınız artr canım keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim.
Merhaba; İLk önce tebrik ederim. Umarım saglıklı bi şekilde kavusursun bebegine..
Sorum şu Canım eşin sigara kullanıyormuydu... Bizde eşim için spermiyogram yaptırdık.
1.ml de -- 17 mılyon cıktı
toplamda- 51. mılyon sperm cıktı
Morfoloji %80
Fakat Sıvılasma olmadıgından Hareketlimiz %10 Yerinde Hareketlimiz %10 Hareketsiz %80
Varikosal için Sktrotal USG yapıldı ve şükür Varikosal yok dendi.
Ve doktor bizede Proxeed + Klomen + Birde E vitamını verdi.
Daha bugun basladık..
Sizin degelerınız kactı nasıl sonra ne kadar süre ıcınde ilerledi. Nasıl başardınız :))
Merhaba; İLk önce tebrik ederim. Umarım saglıklı bi şekilde kavusursun bebegine..
Sorum şu Canım eşin sigara kullanıyormuydu... Bizde eşim için spermiyogram yaptırdık.
1.ml de -- 17 mılyon cıktı
toplamda- 51. mılyon sperm cıktı
Morfoloji %80
Fakat Sıvılasma olmadıgından Hareketlimiz %10 Yerinde Hareketlimiz %10 Hareketsiz %80
Varikosal için Sktrotal USG yapıldı ve şükür Varikosal yok dendi.
Ve doktor bizede Proxeed + Klomen + Birde E vitamını verdi.
Daha bugun basladık..
Sizin degelerınız kactı nasıl sonra ne kadar süre ıcınde ilerledi. Nasıl başardınız :))
canım sizin morfolojiniz ve sayınız iyi dediğin gibi hızınız az, varikosel de yok demişsin o zaman ilaç size etki edebilir..biz bu ilacı 3 ay kullandık varikosel olduğundan etki etmedi hız sorunumuz vardı ..benim bi arkadaşımın eşinin değerleri düşüktü bu ilaçları kullandı 2 ay sonra eşi hamile kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?