Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Azospermi: Semende hiç sperm olmaması
Oligospermi: Sperm sayısının azlığı
Astenospermi: Hareketlilik oranında azalma
Teratospermi: Şekil (yapı, morfoloji) bozukluğu

bizde bu ay kullanmaya başladık sperm hızı için ama suyla içiyor eşim portakal suyu ile içerse dahamı etkili olur arkadaşlar

suzansu canım bana bu ilacı doktor vermedi ben burada okuyup aldım dok. nasıl dediyse sen öyle kullan bizim sayı 1.600 000 hareketlilik 1 saate % 20 çok kötü bizi ancak günde 2 kurtarır yanında 3 aydır keçiboynuzu kürü kullanıyorum haftaya test yaptıracağız bakalım düzelme vardır inşallah

Bence doktorunuza tekrar danışın. Çünkü bu tür vitamin kompleksleri (özellikle de C vitamini) içeren şeyler daima aç karnına ve hatta portakal suyuyla alınmalıdır ki emilimi daha iyi olsun.

taze sıkılmışmı yoksa kutudaki portakal suyuylamı içilmesi gerekiyor acaba arkadaşım eşim suyla içiyor yalnışmı yapıyoz?63

suzanasu canım sen hamile kalmışsın sana yorum yazmışım şimdi gördüm canım birçok şey okuduğum için unutmuşum ben de ilacı doktorun dediği gibi kullan diyorum meyer sonuç almışsın ne güzel tebrik ederim tekrar

Son düzenleme:
taze sıkılmışmı yoksa kutudaki portakal suyuylamı içilmesi gerekiyor acaba arkadaşım eşim suyla içiyor yalnışmı yapıyoz?63

Canım yanlış yapmıyorsunuz, suyla kullansanızda olur ama o zaman yemekten en az 1 saat önce veya 2 saat sonra içirin.

Portakal suyuyla içirecekseniz mutlaka taze sıkılmış portakal suyu kullanın. Malum hazır olanların içinde mutlaka çok az bile olsa boya, tatlandırıcı vs gibi kimyasal madde olabiliyor.

Portakal suyuyla içirirseniz ilacın emilimi hızlanır. Daha efektif(etkili, olumlu) sonuç alırsınız inşaallah.

Selam ve dua ile.

çok teşekkür ederim cevabın için canım inşallah şifa olur ALLAH kimseyi evlattan mahrum bırakmasın.AMİN

kızlar merhaba bizde azospermi ile mucadele ediyoruz kaan aydos hstasıyız proxeed ve klomen kullanıyoruz 1 hafta oldu daha umarım işe yarar bir tup bebek deneyimimiz oldu tesede sperm bulundu ama 12 yumurtadan 2 tanesi döllendi ama tutmadı artık olsun istiyorum bi an önce ama sabır diyorum sabır.

benim eşimin sperm sayısı dusuktu keciboynuzu kuru ıle 3 ayda 8 milyondan 31 milyona yukseldı .
ileri hareket %15 te kaldı doktor eşime proxeed verdi 3 ay gunde 2 defa ac karnına ıcecek.
inş en kısa zamanda güzel sonuclara kavusuruz inşaallah.
sonucu sıze acıklarım ıns. :))

proxeed plus kullanıp test sonuçlarında yükselme ya da düşüş olanlar varsa burda paylaşırsa bize de umut olmuş olur...bizde 20 gündür kullanıyoruz bakalım nasıl bir yükselme olacak eski değerle yeni değerleri paylaşacam...inş etkisi olur...

benim eşimde 1 aya yakındır kullanıyor ve 3 aylık kullanmayı düşünüyor. testi 3 ayın sonunda yaptırrız galiba siz sonucu yazarsanız seviniriz.dediğiniz gibi olası yükselmeler bizede umut olacaktır.

bizim sorunumuz şu; hareketsizlik var sperm sayısı düşük yani üç test yaptırdık ilk testimizde sperm sayısı 40 milyondu,diğerlerinde 33 milyon doktor 3 ay proxeed plus ı verdi 3 ay kullanın gelin dedi etki de edebilir hiç etmiyebilir de dedi, inş eder...biz 1 ay sonra başka hastaneye gidip artma var mı diye bi daha spermiyogram yaptırmayı düşünüyoruz tabi bu ilacın yanında keçi boynuzu kürünüde uyguluyoruz bakalım artık ...

bizimde sayı 36-40 milyon arasında değişti hareketlilik toplamı da %35-%45 arasında değişti.spermler 72 günde yenileniyor diyorlar eşimde dayanamadı 2 aylık ilaç kullandıktan sonra yaptırdı ama pek bi değişim olmadı o yüzden sabır lazım

evet canım sabır lazım...kaç yıllık evlisiniz kaç ay ya da kaç yıldır çocuğunuz olmuyor?biz 3.5 yıllık evliyiz 1yıl 6 aydır çocuğumuz olmuyor...3 ay sperm sayısı ver hareket sorunumuz olduğunu öğrendik...tedeviye doktorun verdiği proxeed plus la başladık...daha hiç aşılama tüp denemedik...allah yardımcımız olsun...zor bi süreç:S

11 aylık evliyiz canım ve ilk 2 ay korunduk sonraları hemen olacak sandık ama olmayınca birşeyler de sorun mu var acaba diye doktora gittik ve 4 aydır gidiyoruz şuana dek bekliyoruz nasip hayırlısı olur inşallah.

arkadaşlar bu ilacı illa 3 yada 6 ay kullanmakmı gerekiyo 1veya 2 ay kullanıpta hamile kalan yokmu acaba ilçta çok pahalıııı

arkadaşlar bu ilacı illa 3 yada 6 ay kullanmakmı gerekiyo 1veya 2 ay kullanıpta hamile kalan yokmu acaba ilçta çok pahalıııı

1 ay da hatta 1 kutuda da sonuç alan var ama nasip birazda ilaçlar vesile bence.ama 6 aya kadar kullananda var 6 ayı geçmemek gerekiyor diye okudum

1 ay da hatta 1 kutuda da sonuç alan var ama nasip birazda ilaçlar vesile bence.ama 6 aya kadar kullananda var 6 ayı geçmemek gerekiyor diye okudum

hayır, en fazla altı ay kullanmak gerekmiyor. kutunun arkasında en az ardışık altı ay yazıyor, bu da demektir ki en az 6 ay hergün tavsiye edilen dozda kullanmak gerekiyor.

hayır, en fazla altı ay kullanmak gerekmiyor. kutunun arkasında en az ardışık altı ay yazıyor, bu da demektir ki en az 6 ay hergün tavsiye edilen dozda kullanmak gerekiyor.

hımm bi bakmak lazım ben kutuya hiç dikkat etmedim de forumda 6 aydan fazla kullanmayın yazıyorlardı.

sizdemi kullanıyorsunuz bizde sperm hızı %20 onun için kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…