- Konu Sahibi nevbahar21
-
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sizlerin değerli yorumlarınızı takip ediyorum.Eşimin sperm hareketliliği ve morfolojisinde problem vardı.Doktor proxeed plus kullanımını önerdi.Eşim 3 ay boyunda günde 2'şer poşet olmak üzere kullandı.Dün spermiogram testi yaptırdık ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
Proxeed Plus Öncesi ;
Pehriz:3gün
Volum:3ml
1 ml'deki sperm sayısı:20 milyon
Total sperm sayısı:60 milyon
Likefaksiyon süresi:50dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%40
Yerinde hareket:%20
Hareketsiz:%35
Morfoloji (kruger):%2
3 Aylık Proxeed Plus Kullanımı Sonrası ;
Pehriz:3gün
Volum:3,5ml
1 ml'deki sperm sayısı:42 milyon
Total sperm sayısı:147 milyon
Likefaksiyon süresi:15dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%36
Yerinde hareket:%29
Hareketsiz:%30
Morfoloji (kruger):%5
Görüldüğü üzere proxeed plus sayı ve morfoloji üzerinde önemli bir etkisi olmuş.
suzanasu tebrikler canım :) eşinin değerleri ne kadar attı yazarsan sevinirim bizde kullanıyoruz bu ilacı bu ayın 24 de 3 ay olacak test yaptıracağız umarım biz de faydasını görürüz
3 ay kullanımdan sonra yaptırmıştık sonuçlar çokta iyi deildi.6.ayda hamile kaldım.dr. günde bir içilecek demişti.siz günde iki defamı kullanıyonuz
günde iki defa kullanıyoruz canım
merhaba arkadaşlar, proxeed plus'ı bizde yeni kullanmaya başladık kutunun üzerinde yemeklerden önce için yazmakta eczacı ise tok yazmış nasıl kullanılmalı iyi bilen varsa yazabilirmi?
biz de tok kullanıyoruz doktorumuz öyle söylediği için..
merhaba arkadaşlar...doktorumuz bize de bu ilaçtan verdi proxeed plus verdi...benim size sorum şu eşinin değerleri ne olunca veriliyor kiminin sorunu azosperm oluyor kiminki farklı hangi değerler arasında bu ilaç veriliyor...lütfen bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...
spermde ileri hareketsizlik ve morfoloji için veriliyor cnm. senin sorunun neydi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?